Yüreğime yakışmadın sen! Onu nasıl unuturum, nasıl unutacağım?

çok sevdim çok aşık oldum ona.. oysa hep üzdü beni kah adı kızla anıldı , kah ufak şeylerden tartışma çıkardı.. oda sevdi hemde çok ama hırpalayarak ... ben ailemi almıştım karşıma onun için.. onunsa kafasında soru işaretleri varmış hep... ulan ben herşeyi göze almış tüm yüreklilğimi cesaretliliğimi toplamışken adamın solediğine bak ... yakışmadı yüreğime yakışmadı yaptıklarıma :( g.tune güvenemeyen adamı daha fazla tutamazdım hayatımda ... ki aramızdaki en büyük sıkıntı güvensizlikti... yani çok kıskançtı ne ben ona ne o bana güveniyodu.. inan yoruldum bunaldım dedim sevmesem kıskanırmıyım yaptı..artık çok ciddiyim geri dönüş olmaz bundan sonra hep affeden ben oldum neden çünkü çok sevdim.. ağladı bitmesin dedi.yine mantığımla hareket ettim bu şimdi böyleyse evlendiğimzdede böyle olur değişmez diye...insan herşeyden kıskanırmı yaa off :( bunların dışında en önemlisi ailemdi zaten..ve o benim yüzüme vuruyodu şimdiden. nasılsa ailn beni istemiyor nasılsa ben istenilmiyorum ! diyodu hep... açık açık konuştum geçen böyle olmycak ayıralım yollarımızı die..unutalım birbirimizi dedim..içim yandı bi yandan ama unutucam söz verdim kendime :( peki nasıl unutucam nasıl :((((
Yüreğime yakışmadın sen! Onu nasıl unuturum, nasıl unutacağım?