2 ay oldu ayrılalı ben hala onu unutamadım o başka kızları takip edip konuşuyor instagramdan bense onu takip ediyor ne yapıyor ne yapmış diye. canım acıyor. Hep bu saattlerde ağlıyorum o belkide mutlu ben mutsuzum nasıl unuttunuz?
Cevabın nedir?
"unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. sonra unuttuğunu unuturmuş. ben unutmak istiyom la. her gün ne zaman unutcam diye soruyom kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net. unutamıyom ben." Behzat Ç.
237 Yorumla
Soran+1 yılBen unutamıyırum demiştim. Unutursun demişti. Unutamam demiştim. sen Allah mıısn nerden biliyrsun demişti
Soran+1 yılSigara içmiyorum ki içsem belki rahatlarım 😅
Soran+1 yılBulur başka kız onu seven belki 😊
Soran+1 yıleski sildiklerini de eklemiş sinirlerim bnozuldu
Soran+1 yılkoydu cok fena en sinir olduğum kızı eklemiş
Soran+1 yılnedenn
Soran+1 yılAllah belasını versin inaşşllahghh
Soran+1 yılEn sonunda ben öldürcem onu. Ya hiç sevmemiş beni sevseydi zamanında eklemezdi gıcık gttğimi bldiği herhalde bunu yaptı. Hiç mi Allah korkusu yok bunda
Soran+1 yılYa sen olsan sana koymaz mı ya
Soran+1 yılYok attk ben herkesden soğudum onun sayesinde Allah belasını verir inşallah ölür geberir
Soran+1 yılsimdi görebiliyor muyum hayır göremiyorum
Soran+1 yılhiç olmazsa nerd eolduğunu bilirim. böyle daha cok acı cekiyorum ya o ölsün ya da ben
Soran+1 yılHep intihar etmemden korkardı ama şimdi ölsem onun umrunda bile olmaz
Soran+1 yılİntihar edicem demedim mesela ölsem bişey olsa umrunda olmaz. Zaten ergen daha o 22 yaşında 3 yaş büyüğüm ondan bir gün olucak herkes yanından gidicek yalnız kalıcak
Soran+1 yılBide varya dalga geçti resmen benimle Allaha havale ediyorum dedim bittiyse edebiyatın sus artık dedi
Soran+1 yılOn gün önce oldu bu ne sanıyorsa artık kendini ağlamaktan sinirlenmekten başka bişey yapamıyorum ki burnumda kanadı başım kazan gbi oldu
Soran+1 yılSözde önceden seviyordu abime bile rezil etti beni onla tanıştrmıştım yarı yolda bıraktı rezil etti. Bir gin olucak beni isticek cok ama ben olmıcam
Soran+1 yılBide heryerden engelledi beni cık gt hayatımdan dedi tipde yok özgüven nerden geliyorsa artık ben cok yüz verdim sanırım
Soran+1 yılevet bir zamanlar sevdim onunda hayatında oldum onun biraz saygısı olsaydı gecmişimize küfür etmezdi :)
En İyi Cevaplar
İnsan gerçekten sevdiğinde unutamıyor ne yazık ki. Ama unutmak için, elinden geleni yapmalısın. Hayat üzülmek için gerçekten çok kısa. Gerçekten, unutamadığın o insandan çok çok daha iyi birinin karşına çıkıp çıkmayacağını bilemezsin. Seni gerçekten sevenler için, umutla, karamsar olmadan yaşamına devam et. Kaliteli insanların yanında, kalitesizlerin barınamayacağı aşikar. Umarım çok neşeli günler hiçbir zaman yakanı bırakmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra 1 ay boyunca öyle böyle konuştu sonra sinirlendi heryerden engelledi beni. tek mesaj ve arama kaldı. gecen haftada müdahale ettim hayatına bana karışmazsın zorunluluğum hesap verme snaa ömürboyu dedi küfür filan etti bende ettim engellicem seni sakın sacma sapan bişey yapıpta intihar etme tamam mı dedi cvp atmadm kime diyırum dedi. yine atmadım. bana küfür etmene rağmen ileri geri konuşup kardeşim yapıyon demene rağmen seni düşünende kabahat neyse engellicem seni yarında numaramı değiştrcem seni düşünen kabahat bb dedi
+1 yılİki seçeneğin var; biri onun yerine başkasını bulmak ve diğeri ondan nefret etmek. Onu tanıyan sensin sevmediğin özelliklerine dikkat et diğerlerinden çok mesela nefret etmen için çabala derim.
00 Yorumla
insanın başka derdi olunca nasıl unutuyor nasıl geriye koyuyor bilemezsin. Sen bununla yanmaya devam et boşver...
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılİnşallah Aminn 🙏😔
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılunutmak diye birsey yok, bunu aklinin bir kenarina yaz. yillar gecse de unutulmuyor. ama zaman duyulan acinin sizinin en guzel ilaci. zamanla o siziyla yasamayi ogreniyorsun. sanki o hep varmis, hayatinin bir parcasiymis gibi. iste buna da buyumek diyolar, ne kadar sacma degil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra 1 ay boyunca öyle böyle konuştu sonra sinirlendi heryerden engelledi beni. tek mesaj ve arama kaldı. gecen haftada müdahale ettim hayatına bana karışmazsın zorunluluğum hesap verme snaa ömürboyu dedi küfür filan etti bende ettim engellicem seni sakın sacma sapan bişey yapıpta intihar etme tamam mı dedi cvp atmadm kime diyırum dedi. yine atmadım. bana küfür etmene rağmen ileri geri konuşup kardeşim yapıyon demene rağmen seni düşünende kabahat neyse engellicem seni yarında numaramı değiştrcem seni düşünen kabahat bb dedi
+1 yılbir şeylerle uğraş dışarı çık gez dolas bide heryerden engelle çocuğu görmezden unutursun
17 Yorumla
- +1 yıl
intihar mi edicen bir güzel kardeşim için
- +1 yıl
Allah aşkına ya anan iz babanız yok mu sizin bir cocuk uğruna yapma bence
Soran+1 yılYok etmem o korkuyordu intihar edicem diye kaç sene önce intihar etmiştim aklında kalmış
- +1 yıl
Bence bırak gitsin ya başka birileriyle tanış olmuyor yani beklicen üzülcen niye boşuna kendini harab edesin biri gider biri gelir böyle yaparak belkide hayatını mahvedersin inan hayat biri için bu kadar çok yıpranmaya değmez
Soran+1 yılKardeşim arkadaşlarımda öyle söylüyor bak aynaya sen güzelsin değer mi diyorlar
- +1 yıl
Genelde her arkadaş bunları söyler ama arkadaşların dışında biri bunu söylüyorsa gerçektir
+1 yılKendine başka uğraşlar bul sürekli onunl ilgili kalırsan tabi unutamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşe gtmiyorum ondan olablr mi. bide bana küfr etti
+1 yıl4 yıl oldu unutamadım daha 49 ay var sonra belki unutabilirsin
05 Yorumla
- +1 yıl
İnan kardeşim senin gecenin bir vakti şu satırları yazmana bile değmeyecek birisiymiş. Bir kıza küfür edilmez.
Soran+1 yılO etti işte sözde bide cok seviyordu kuran üzerine bile yemin eidyordu. sevmek değil artk benim için hırs oldu. intikam bile alasım geliyor. Yani cirkin birisi değilim herkes öyle söyler ayna bak hiç yakıştırıyor musun kendine onu derler. Ama işte küfür etmesi yanına kâr mı kalıcak
- +1 yıl
Bırak insanlık sende kalsın dostum. Önünde uzun bir yol var.
Soran+1 yılAllaha havale edeyim demi
Onun hayatını didiklemeye devam ettiğin sürece unutman zor
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yapablrm ki küfür etti yani. Engelledi zaten sanki görmücem hiç gezmeye gttiğim yerlerde mantık 😏
Soran+1 yılKendisi hasta etti beni takıntı hastalığı var ondan okb
Soran+1 yılPskologa gidiyor ilaç kullanıyor. Yaptığı tek şey bütün gün evde oturup kız takip etmek dgsye calışıyordu sözde kazanmazsa askere gidicek. üzüldüğüm nokta 6 ayımı boşa zamanımı harcaması
+1 yılErkekler öyle kızlar unutulmaya mahkum. Kızlarda erkekleri unutur. Düzen budur. Her iki tarafta birbirlerini kullanıp atar maddi manevi neyse ney artik
011 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak da kullandı beni manevi olarakda. Önceki sevgilileri aldatmış kullanmışlar parasını. Ben aldatmadım nede parasını kullandım. ben calışıyırdum brilkte öderdik ya da ben öderdim
- +1 yıl
Allah Allah. Birde kadın olan sensin o erkek gibi geziyor ortalıkta yani çok yanlış yapmissin öyle birine bunları yapmissin yetmemiş. Birde üstüne para yedirmissin erkek milletine ustune birde unutmuş mudur yok bilmem ne soruyosun senin canin şu an yanıyor ama hak ediyosun
Soran+1 yılÇalışmıyordu bide hastaydı ne bileyim acıyırdum hep iyi niyetimden
- +1 yıl
Valla güzelim sen çok iyi kızmışsın seni harcamış. Ama sana birşey diyeyim beni tanımazsin etmezsin belki ama bir yere yaz. O öyle bir pişman olacak ki ilerde. İlerde karşısına öyle kızlar cikacakki pişman olcak senin değerini anlayacak. şu an senin değerini bilmez. Bazı şeylerin değerini kaybetmeden anlayamayiz
Soran+1 yılSevmiştim seni ama artık sevmiyorum dedim. Tamam 😄😄😄😄 diyip güldü resmen dalga gecti benimle. Benim gbi kimse sevemez onu büyük konuşmayım ama belkide sever ama sevildiği yerde yerini yadırgıcak. Bide hastaydı okb hastalığı vardı takıntı hastalığı yani ilk başta bana söyledi belki benden soğucaksın ama böyle dedi. sorun değilki ne var bunda dedim. kabul ettim yani.😊
- +1 yıl
Vay be böyle şerefsiz i in boşuna üzülmüş sün
Soran+1 yılFazla yüz verdim cünkü kendini bişey sandı değerli sanıyor. görsen bunun için mi üzülüyorsun dersin
- +1 yıl
Görmeden diyorum gorsem ohooo
Soran+1 yılTipsizin teki göbekli filan sarışın renkli gözlü filan diye bişey sanıyor kendini 1.81 boyunda. Bende renkli gözlü sarışınım bişey sanıyor muyum kendimi 😒
- +1 yıl
Aynen ama artık üzülme. Mesaj atabiliomsn
+1 yılDemek kızlarda da kalp var böyle arkalarından sevdiklerini düşünebiliyorlar way anasını be dünyanın çivisi çıkmış :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBana küfür etmesine rağmen hayatımdan cık gt başıma bela kaldın yeminle demesine rağmen seviyorum sanırım. kıskandım sevdim değer verdîm fazla geldi galiba ona önceki sevgilileri aldatmış parasını kullanmışlar
- +1 yıl
Siz kadınlar sevilip değer verilince kıymet bilmiyorsunuz ne oluyorsa anlamıyorum sert yapanlara aşıksınız sizi aşağılayarak hakaret edenlere yapıyorsunuz, kızım bence sen hak etmişsin şimdi böyle yan dön. 😁
Soran+1 yılYooo sevgiliyken gayette bana değer veriyordu kıskanıyordu alnımdan avuc içlerimden gözlerimden saclarımdan öpüyordu. Ama ben dha cok abarttım kıskandım cok sınıf arkadaşlarından bile dğer verdim sonra kaçtı resmen bendn
6 ay gibi ciddi bir zaman söz konusuydu benim ayrılığım. Hemde istemeye gidecektik ben unuttuysam sende unutursun fazla kafana takma ona ait herşeyi yak yırt at.
13 Yorumla
Unuttum zor oldu ama 4 senedir sevemeyen duygusuz bir insan oldum 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılUzun süremi birlikteydinşz
Soran+1 yılEvet bizimkide öyleydi bide varya umursamıyorlar ayrıldıktan sonra. Gerci benimki sorardı hastaneye gttin mi doğum günümü filan kutlardı. Ama sonra hayatına müdahale ettim kızları takip edince sinirlendi küfür etti başıma bela oldun dedğ
Soran+1 yılDönmez bu ya hepsi döndü dönmeyen yok bana hatta bundan önceki sevgilim bile döndü bunla sevgiliyken kavga ettiler ikiside.
Soran+1 yılBelki 1 sene sonra döner sevgilisi olmazsa tabi. Temmuzda dgsye giricek o olmazsa askere gidicek belki adam olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılher kese numarasını dağıtıyorum adına özel masaj diye kartvizit yaptırdım numarasını da yazdım
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsalla hayatına daha iyi insan gireceği için allah sendne uzaklaştırdı onu öyle düşün dua et üzülme
Soran+1 yılEvet gercek yüzünü gördüm Erkeklerden de soğuttu beni
Cevap sahibi+1 yılşimdi beni de katıyosun ben sana iyilik yapmaya çılıyorum yardım etmeye genelleme niye yapıyosun
Soran+1 yılYok seni katmıyorum 😅 mesela bir erkek yazıyor bana bir iki kelime konuşuyırum yarıda bırakıyorum konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılsana güven versem mesela ne kadar ciddi olursun
Soran+1 yılCiddi olursun drken
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmeden özgüveninin yerine gelmesi için bana güvenebilir misin
+1 yılUnutulmuyor ki anca birini bulucaksın o sana unutturur
03 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde öyle yaptım kimle sevgili olduysam hep öyle unuttum başkasıyla
- +1 yıl
En iyi böyle unutmak bence illaki biri sana iyi gelicek unutturcak sana allah büyük gönlünü ferah tut
Soran+1 yılOnun sayesinde erkeklerden soğudum yazıyorlar bir iki kelime ediyorum bırakıyorum yarıda
İstersem çok iyi bir unutucu olurum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNaısl 😔
+1 yılUnutmak değil de alışıyorsun bir süre sonra..
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet alışıyorsun bişey diyemiyorsun yazamıyorsun zaten engelledi
- +1 yıl
Ne kadar süredir berabersiniz
Soran+1 yıl6 ay filandı. abimle bile tanıştırmıştım hatta yengemle bile. Mahcup duruma düştüm o kadar övüyordum onu abime karşı
- +1 yıl
Çok özel değilse ayrılma nedeniniz ne peki ve barışma ihtimaliniz var mı?
Soran+1 yıl2 kere ayrılıp barışmıştık en sonunda tartıştık neymiş patavatsızlık yapmışım bizden olmaz artık sil resimlerimizi benide sil heryrrden dedi. Tamam silerim ama 2 gün sonra sosyal hesaplardan silme fotolarımızı dedim tamam sonra herkes kendi yoluna gider dedi
- +1 yıl
Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Belkide senin için en iyisi budur. Düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan. Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir ya da kendine bir meşgale bul.
Soran+1 yılHaftasonu işlere gidebliyorum anca normal iş bulamadım sanırım ondan aklıma geliyor hep. Zaten gercek yüzünü gördüm belkide uzun zaman olsaydo daha cok ğzülcektim
3 sene de unuttumm :)
07 Yorumla
Soran+1 yılKaç sene sevgiliydiniz
Soran+1 yılBaya olmuş 😢😢
Soran+1 yılİnşallah gecicek ağlamaktan bıktım
Soran+1 yılKıyamam sana 😢😢
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaska biriyle sevgili olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılHep aynı şeyleri yapıyorum sonra yine üzülüyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılunutturcak birini bulamadık :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende takip edip konus baskalariyla
02 Yorumla
Soran+1 yılTakip ediyorlar önceden baya kişi vardı sildim coğunu yazıyorlardı habire. İnstagramdan filan takip ediyorlar yaızyorlar zaten 560 kişi takip ediyor beni ben 200 kişi takip ediyorum yazıyorlar bir iki kelime konuşuyorum o kadar. Beni erkeklerden soğuttu
Cevap sahibi+1 yılOda dogru
+1 yıl5 yıl oldu hala arada aklıma gelir be.
06 Yorumla
Soran+1 yılHani çivi civi söker derler ya hikaye o. Her defasında başkasıyla olsan bu sefer öbürü biter öbür acı başlar. Bana küfür etmesine rağmen sveiyorum
- +1 yıl
Valla hiç çivi çiviyi söker deyipte başkasını deneyemedim bile. Çıkıp gelse deneyelmmi tekrar dese yok diyemeyebilirim.
Soran+1 yılSeviyorsun cünkü başkasını gözün görmüyor. gelde anlat sevmeyenlere bunları
- +1 yıl
Gerçek sevgi pek yok ki anlatabilesin
- +1 yıl
Canını sıkmaya gerek yok bence. Bul birini yoluna bak.
+1 yılyenisini bularak
06 Yorumla
Soran+1 yılHer defasında öyle yapıyorum başkasını buluyorum yine acı cekiyorum cünkü sevdim ni tam seviyırum değer veriyorum
- +1 yıl
fazla baglanma kafanı dagıtacak seyler yap
Soran+1 yılGezip tozmak en iyisi belki unuturum
- +1 yıl
yalnız gezme bence yeni sevgili yap rahatlarsın
Soran+1 yılHer defasında yapıyorum unutayım diye bu sefer başka acı 😊
- +1 yıl
tam olarak neler olduki istersen mesaj at konusalım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmadım unutmam
07 Yorumla
Soran+1 yılBana küfür bile etti git cık hayatımdan peşimi bırak başıma bela oldun kaldın yeminle dedi
- +1 yıl
Biz hiç küfür etmedik birbirimize en fazla tartışırdık beni kızdırırdı ama beni çok etkiledi pişman değilim onu tanıdığım için
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra küfür etti bana cok değişti ya da gerçek yüzünü gördüm. siz nedne ayrılmıştınız
- +1 yıl
Evlenme teklif ettim kabul etti İzmire yerleşelim dedim ailesini bırakmak istemedi o yüzden anlaşamadık ayrıldım
Soran+1 yılTamam da zaten evlenince ailesinden ayrılcak yeni bir aile olacaksınız cünkü dünyanın kanunu bu büyük konuşmayım ama gercekler yarın birgün annesi babası hayatta olmıcak yalnız kalıcak.
- +1 yıl
İstanbul da ailesi ondan kopmak istemedi benim de düzenim burda olmadı işte
Soran+1 yılİşte diyorum ya sacma bişey benim ablamda uzakta ama pazar günleri geliyor yanımıza telefonla filan konuşuyoruz. Hayatın kanunu bu
Unutmak zor
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl bana küfür etmesine rağmen unutamadım. fake hesap açtım bazenleri fakeme yazıyor sanki bana yazıyor gbi hissediyorum
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası