Sevdiginiz adamdan soğuyup ayrıldığınız oldu mu sonra geri döneniniz oldu mu ?

ilişkime karşı hatam yoktu ama hayatımda hatalarım vardı çok iyi bir insandım fakat sorumsuz bir sevgili hayata karşı sorumsuz sevgisini gösteremeyen biriydim son zamanlarda hayatımda bir hata yaptım ilişkimizde degil kendi hayatımda kız arkadaşım da soğuduğunu sevgisinin bittigini söyledi bu hatalarım yüzünden sorumsuzluğum yüzünden ve 5 yıllık ilişkimizi bitirdi 1 yıl oldu geri dönmedi kızlar siz böyle birşey yaşadınız mı başınıza geldi mi 5 yıl sevdiğiniz ve sizi deli gibi sevenin sorumsuzluğu soğuttu sevginiz azaldı veya bitti mi sonra tekrar geri döndünüz mü naparsa tekrar etkilenirsiniz tek ayrılık sebebiniz sorumsuzlupu son zamanlarda ki monotonluğu ve sevgisini pek gösteremeyen bir insan olmasından dolayı çok fedakarlık yapıpı sevdiğiniz halde soğuyuo sevginiz bitti mi çaresizim pişmanım 1 yıldır hiç konuşmadık
Güncellemeler
+1 yıl
başta geçicidir dedim ama çok ciddiymiş farklı bir hayat çizdi kendine ve hiç ama hiç aramadı görüşmedik bitirdi bitirdi bidaha da dönüp bakmadı arkasına ama tek dediği giderken ağlayarak nasıl vicdanım sızlıyo bilemezsin nasıl bu duruma geldim bilmiyorum elimde olsa hiç gelirmiydim ama soğudum bitti içimde ki dedi sitem etti biraz da ve gitti hiç bir şekilde de görmedim bir daha düşman gibi olduk ama deli gibi seviyorum hala var mı bir şansım kızlarr ya :(
Sevdiginiz adamdan soğuyup ayrıldığınız oldu mu sonra geri döneniniz oldu mu ?