Sevgi şefkat güven’e ihtiyaçım var benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Sevmeye sevilmeye açım. Kendimi çok yanlız hissediyorum sanki bir yanım buz gibi. Kafamı bir erkeğin omuzuna yaslayıp kokusun içime çekerek kendimi kollarına birakmak istiyorum. Benim de sevdiğim sim sıkı sarılma istiyorum. Ama nasıl sarılacağımı bilmiyorum.
Benim ailemin durumu çok iyi ama ailemden başta annem olmak üzere hiç sevgi görmedim kuru kuru seviyoruz dedik bir birimize annemi hiç bir zaman sım sıkı sarılmadım.
Şimdi tek umudum evlenmek ve eşimden bu duygu tatmak istiyorum. Ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı ve sanki hiç olmayacak gibi. Hiçbir erkek karşıma çıkıp seninle tanışmak istiyorum bana bir şans ver demedi.
Ben ne yapmalıyım şimdi
Neden bir erkek çikipta seni seviyorum bana bir şans ver demiyor?
önce bu kafayı değiştir. itin birine denk gelirsin, sırf sevgiye aç olduğun için iki güzel lafa bir göz süzmeye kanarsın adam üzer seni. her şeyden önce uyanık ol. güleryüzlü ve ilgili durursan erkek korkmaz yanaşır ya da sen birini beğenip ona yürüyedebilirsin..
Çıkıp da* Tek umudunun evlenmek olması ne acı, yalnız hissettiğinde etrafında erkek araman doğru değil.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailemle ayni evde yasiyoruz ama kendimi yanlız hissediyorum ben daha nasıl sarılacağımı bilmiyorum oyuzden evli insanlar’a özeniyorum ve evlenmek istiyorum başımı eşimin omuzuna yaslayıp huzur istiyorum artik
Evliliğin böyle hayali kurulmaz, karşına birlikte yaşayabileceğin birisi çıkarsa o zaman düşünebilirsin ama ortada kimse yokken bu arayışa girmek, özlemini çekmek, dahası kurtuluş yolu olarak görmek seni pişman eder. Bu kadar basit bir şey değil. O erkek nasıl biri olacak biliyor musun? Sana daha iyi bir yaşamın garantisini bir erkek mi verecek? Bir evi tek başına bile çekip çevirmek kolay değilken aynı çatı altında bir başkasını idare etmenin nesi bu kadar huzurlu geliyor sana. Kaç yaşındasın, bir işle falan meşgul müsün?
22 yaşındayım, muhasebeciyim bir şirket çalışıyorum. Evim olsa çevirebileceğimi düşünüyorum çünkü çoğu şeyi ben evde yapiyorum erkek işi olsun kadın işi olsun herşeyi kendim yaparım. Benim bugün bu durumda olmamin nedeni kendim savaştığım için tamam gözü açık bir insan değildim ama kendi işimi kendim görüyorum kimseye muhtaç değilim. 18 yaşımdan beri babamdan 1 kuruş bile almiyorum devletten burs alarak kendimi okutum ve çok şükür diplomami aldım ve ayağımı yorganıma göre uzatmasını bilirim. Belki dediğin gibi yanlış yapıyorum ama ben sevgi görmediğim için başka şeylerde sevgi arıyorum...
Dediğin gibi sevgi görmediğin için ne yazık ki huzur arayışına girmişsin. Demek istediğim bu arayış seni yanlış seçimlere yönlendirebilir, buna kapılıp kolay bir şekilde herhangi birini, gerçekten çok uzakta, hayallerindeki gibi görebilirsin.
Ben sosyal medya üzerinden demiyorum gerçek hayatta. Lütfen gülme zoruma gidiyor kalbimdeki yarayı hiç tahmin edemesin ben sarılmak nasıl bir duygu bile bilmiyorum
bak benimde hiç sevgilim olmadı bence üzülme olur olmadık insanlarla hislerini öldürmektense doğru kişiyi beklemek daha mantıklı bence, o zaman daha kıymetli olacağını düşünüyorum ;)
En İyi Cevaplar