Kadınlar kendilerini zekice güldüren erkeklerden hoşlanır. Yaptığı esprilerin suyunu çıkarmayan, zeka ürünü espriler yapan bir erkek kadınların ilgisini cezbedebilir evet ama bunu da cool tavırlar ve erkeksi davranışlarla desteklemeli, iyi giyinmeli, bakımlı olmalı, iyi konuşabilmeli, kültürlü olmalı. Ben kadınları güldürerek etkileyeceğim diye kendini komik duruma düşüren, şebekleşen erkeklerin zerre şansı yok. Sonuçta önce erkek olunacak, sonra komik olunursa o da pastanın süsü olacak. Süs olmadan da pasta olur ama ortada pasta yoksa kimse o süsü yemez.
mizahın zeka göstergelerinden biri olduğu doğrudur ama güldürme amaçlı yapılan her şey ne kadar mizahtır? iyi espri, erkekte öncelikle zekadan etkilenen bir kadının hoşuna gidebilir ama sürekli espri yapan bir erkek kadar zevzek ve sevimsiz bir şey yoktur ve pek çok kadının nazarında yoktur diye düşünüyorum
Aşık olmak hemen olunmaz. Eğer gerçekten ince espiriler zeka işi ise , ki bunu kimse inkar etmiyor ve kızlar da zeki erkek arıyorlarsa hoşlanmamaları anormal olur. Ayrıca komik ya da espirütüel insanlar sempatik olurlar. Sempatik insanları da her insan sever.
okan bayülgen mi demişti? tam hatılamıyorum ama ; kadınlar kendilerini güldüren erkeklerle eglenir, gecenin sonunda ciddi adamla sevişir. bu tarz bir cümleydi. güldürmek öenmli değil :D töbe töbe , aklıma neler getirdiniz :D
Güldüren severim. Ama bir erkek peşimden koşuyor şans veriyorum ne oluyor o ilgili erkek oduna dönüyor ve güldüren bir erkek arkasından geliyor belki beni mutlu etcek ama ben odunu kabul ettiğimden aşık olduğumdan üzülmeye mahkum kalıyorum
İyi de kime kendilerini güldürme hakkı vereceklerini de kadınlar belirliyor maalesef 😊 aynı espriyi ben yapınca zevzek berkecan benim esprimi yapınca ponçik oluyoruz 😂😂😉
Bir kadını güldürebilen erkek o kadını mutlu ediyordur demektir ve kadınlar kendilerini mutlu eden erkekleri sever yani demem o ki evet kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır
Enayi salak gibi kendine güldürenlere aşık olmuyor tabiki. Yüreğiyle sevebildiği adamın güldürüp güldürmemesine gerek yok. Zaten seviyorsa o adamı iyi anlaştıktan sonra mutlu da olur güler de
Bu nasıl güldürme? Espri olarak mı? Yoksa yüzünü güldürme anlamında mı? Ben ikincisini tercih ederim çünkü espri komiklik yapan insanları sevmem ciddiyet isterim ben. Eğlenmek farklı tabi :)
Güldüren demeyelim de. Kızları etkileyen erkekler den hoşlanırlar.. sadece dikkat çekersin ama gerisi sana kalır.. çünkü o sadece 1 görünüm gibidir.. Bence..
bu kadar basit değil sadece güldürmek değil güven vereceksin, ve her zaman onun istediği adam olmayacaksın karşı çıkacaksın kadınlar özgüvenli erkeklere daha fazla hayran olur.
KADINLAR GENELLİKLE SEVDİKLERİ ADAMIN GER BOKUNA GÜLER. Sevdiğine güler abi. Kendini güldüreni sevmez, kendine acı çektireni sever, böylede bir mazoşist yapımız var. Allah kahretmesin
En İyi Cevaplar