Bu kız kudurmuş mu? :D

Evlilik programına çıkan tesettürlü bir kızcağız vardı.Bir çocuğa talip çıktı.Sapıklık yapmış aşktan kudurmuş :D Çocuğun resimlerini toplayıp video hazırlamış kendi resimleriyle kolajlayıp.Suratta bir ton makyaj daracık kıyafetler bir de koca peşinde...Üstelik kızın annesi daha tanışma olmadan damadım o diyormuş evde...Kız da az buz değil hani...Çocuğun dayısını bile eklemiş sosyal medyadan önce oradan talip olmuş oğlana...

Soru şu: Siz olsanız hiç tanımadığınız birine bu şekilde yaklaşabilir misiniz? Tesettürlü bir kıza ayrıca bu kadar şen şakrak takipçiliği yakıştıramadım.Damat adayı olsanız tepkiniz ne olurdu böyle bir kıza?

Tesettürle ne alakası var? demeyin...Tesettürün anlamını bilmeyenler diyebilir onları da terslerim olur biter... :)
Güncellemeler
+1 yıl
Kız bir de tanımadan oğlana atkı örmüş..Çocuk kızı istemedi bugün...Zor kurtuldu elinden valla...Kız demez mi bir de ben aslında severek gelmemiştim diye.. :D

Güncellemeler
+1 yıl
link

Bu adam kendisini İstanbul'da yaşıyor diye tanıttı ama profili bu...Evlilik programları gerçeklik ötesi...
Bu kız kudurmuş mu? :D