Evliyim ve evde hiç huzur muhabbet Yok neden?

İki senelik evliyim ilk bir sene hergün kavga ediyorduk eşim ailemle kavgalıydı bebeğimiz oldu ilk başlarda göstermicem çocuğu diyordu daha sonradan mevçcburen ikna oldu ama ben bunu samimiyetle yaptığına inanmıyorum bana çok haksızlık yaptı ailesi de en son baba hak verdi ama iş işten geçti ne aşk kaldı ne muhabbet bebeğim için duruyorum evde yoksa 1 dk kalmam birde eşim vajinismus hiç İlişkiye giremedik çocuk nasıl oldu diye sorarsanız Allah’ın hikmeti derim Ama hala her türlü hatayı kendin de bulmasına rağmen yine bir anda haklı kendi oluyor hiç samimi değil çoçuk kadar aklı Yok zaten ev işleri desen Yok çocuk olmadan öncede aynıydı her tarafı pislk götürüyor ben utanıyorum bazen deliriyorum kendim yapıyorum. Kadın desem kadın değil çocuk desem çocuk değil insan desem hiç değil ayrılmak istiyorum diyorum işi maneviyata döküyor tamam kabul diyorum bu seferde tamam çık git evden nikahımı vermem mahkemeyle uğraş dur diyor sonra tv lerde çıkıyor adam karısını öldürmüş en son insanlar dayanamıyor artık kadın gibi kadının ayağının altını öperim ne yapmam lazım akıl verin saçma sapan yorum yapmayın lütfen gerçekten yardıma ihtiyacım var
Evliyim ve evde hiç huzur muhabbet Yok neden?