Aşk İlişkileri Arkadaşlar çevirgel duasi ve ya sevdiğinin muhabbetini geri kazanma duasi uygulayan var mı günah mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapan oldu mu sonuç ne oldu Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınızı bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaslarrr Arkadaşlar çevirgel duasi ve ya sevdiğinin muhabbetini geri kazanma duasi uygulayan var mı günah mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BdsmFelsefesi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bunların birçoğu hikaye. İnternette okuduğun her şeye inanma 0 0 Yorumla
Jeager Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Böyle dualarda mı varmış? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet var internette ve yapanların çoğu olumlu sonuç almış yorumlar da gördüğüm kadarıyla Yorumla Jeager +1 yıl Kardeşim, yapmayın bunu. İnternette yazılan her şeye inanmayın. Ac bakalım Kur'an-ı Kerim'i, var mı böyle bir dua? Araştır bakalım var mı böyle bir hadis... Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim yapmadım görüşlerin için sağol fikir bahabinda sormuştum Yorumla Jeager +1 yıl Yaptın veya yapacaksın demedim ama neyse.. (: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunların birçoğu hikaye. İnternette okuduğun her şeye inanma
Böyle dualarda mı varmış?
Evet var internette ve yapanların çoğu olumlu sonuç almış yorumlar da gördüğüm kadarıyla
Kardeşim, yapmayın bunu. İnternette yazılan her şeye inanmayın. Ac bakalım Kur'an-ı Kerim'i, var mı böyle bir dua? Araştır bakalım var mı böyle bir hadis...
Kardeşim yapmadım görüşlerin için sağol fikir bahabinda sormuştum
Yaptın veya yapacaksın demedim ama neyse.. (:
Denedinmi sonuç aldinmi acaba