Sevgilimin bu kadar güçsüz ve korkak olmasından bıktım, ona bunu söylemeli miyim?

Sorunum erkek arkadaşım, çok korkak ve çok güçsüz davranıyor.. ilişkimiz gizli olduğu için başkaları bizi görmesinden korkuyor, ben korkmuyorum.. benim ona kızgın olduğum zamanlar tavır yaptığım zamanlar yanıma gelip konuşmuyor istemesem bile bence delikanlı bir adam gelir sevgilisi istemesede yanına gider konuşur .. o öyle değil işte suçlu o olsa bile hep duygusal davranıyor.. ağlıyor "benim suçum ben seni haketmiyorum vs" gibi sözler sarfediyor, ben bunlardan bıktım usandım. Biraz cesaretli olsun istiyorum hep o kafasını omuzuma koyup ağlıyor ama ya benim duygularım önemi yok mu onun için? erkekler ağlamaz demiyorum ama yani bunu tekrarlıyor erkek arkadaşım ve ben bu durumdan skliyorum. Sizce napmalıyım ona bunu direk söylemelimiyim? çünkü kendimi güvende hissedemiyorum yanımda çok güçsüz ya çok bugün birlikteyken ayağını biryere skştirdi önemli birşey bile yoktu hıçkırarak ağlamaya başladı tıpkı küçük bir çocuk gibi..
Güncellemeler
+1 yıl
hep gücsüz gözüktün hep ben güclü olmak zorunda kaldim. Hep ben senin gözyaslarini sildim yanaklarindan hep ben sana ögütler verdim, hep ben senin icini ferah tuttum ve hep ben senin sorunlarini dinledim. Bunlardan memnunum sana daha yakin oluyorum ama ya ben? Ya benim düsüncelerim ya benim sorunlarim? Ya benim gözyaslarim? Benim kalbim tas mi? Bence sen beni yeterince tanimiyorsun ya da biz birbirimizle yapamiyoruz 1 sene olmus diyeceksin ama 1 sene ne ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabi senin duygusal olmana birsey demiyorum ama korkakligin beni mafediyor, cünkü sen öyle davrandikca ben daha gücsüz oluyorum yine sen kafani omuzuma yaslayarak agliyorsun yine ben teselli ediyorum seni. Ya benim psikolojimi hic düsündün mü? Yoksa birtek kendini mi görüyorsun bu iliskide anlamadim
Sevgilimin bu kadar güçsüz ve korkak olmasından bıktım, ona bunu söylemeli miyim?