Bu, karşındakiyle alakalı bir durum. Hayatımdaki adam 4 senedir dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor bana. Bende narsizm olduğu için ondan önce de öyle görüyordum ama o da bunu bozmadı :) Benim öyle düşündüğümden haberi bile yoktu ve tamemen içinden gelerek bana böyle hissettirdi. Her Türk erkeği diyemeyeceğim çünkü hayatımdaki adam da bir Türk ama bazı Türk erkekleri gerçekten çok odun olabiliyorlar. Bir kadının bir ilişkide güzel hissetmemesi onun gerçek güzelliğiyle ya da özgüveniyle ilgili değildir, aslında. Dünyanın en güzel kadınına da çirkin hissettirebilecek erkekler var, ne yazık ki. Bir erkek, onu seven kadına özgüven kazandırabilir, var olan özgüvenini koruyabilir, arttırabilir, azaltabilir ya da kaybettirebilir. Ünlüleri kıskanmak saçma filan değil çünkü hiçbir davranış nedensiz gerçekleşmez.
kilit ekranı yapmıştı takıntılı ruh hastası. Rahatsız olurum ben bu tip şeylerden, böyle p*rno yıldızı gibi poz veren fitness'cilere ilgisi varsa takip ediyorsa direkt çizerim üzerini.
Ünlü değilim fakat şunu söyleyebilirim, bir yönde kıskanıyorum. Bilirsiniz bu insanlar nasıl ünlü oluyor diye düşününce onların bakımları ve karizmaları aklıma geliyor fakat insan eşsizdir ve sahip olduğu potansiyel de çok yüksektir bu sebeple bunu kıyaslamamayı düşünüyorum :)
Kıskanmam ama zaten onlar bize bakmaz da demem. Bu yüzden iki şıkkı da işaretlemedim. Ünlü ünsüz ne farkeder, hepsi insan ve herkes eşittir. Kimseyi üstün görmem. Çıkma teklif etse red edeceğim bir çok ünlü kadın var.
Niye kıskanacaksın ki insan kendine ait olanı kıskanmalı. Ve onlar bize bakmaz da demem. Karşıdaki ünlü olsun ya da olmasın sadece bir insan büyütmeye gerek yok.
Ünlüler bizi ne yapıcak diyebilirsiniz ama olur mu olur hayranıyla evlenen ünlü bile oldu şu hayatta herşey mümkün.. Örneğin;Tarkan hayranı ile evlendi şimdi evli mutlu çocuklu.
Ben kiskanmam ünlülerden ama o fazla kıskaniyorr 🙃🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tamam Tarkan ı anlıyorum adam yakışıklı, çekiciliği var.. şarkı söylerken adam sanki vücuduyla söylüyor yaptığı işi aşkla yaptığı belli de.. Ulan bu Edis ne buluyorlar anlamıyorum adam gerizekalıya benziyor ya :D
En İyi Cevaplar