Hepsinde geniş bir mezhep var, Hadi dizi ya da film içinde olan öpüşme vs sahnelere laf etmiyorlar ama eşlerinin set dışında partnerleriyle olan yakınlığını nasıl kıskanmıyorlar? Abi hepsinin aşkı yalan ya. Murat boz burda hadiseyi öperken Aslı Enver'le sevgiliydi. Etik mi yani? Tiskindiğim kadir doğulu lavugu evli haline bakmadan partnerine eşi gibi Sarılmış belini tutta ahtapot gibi tutma be kardeşAli Altay'ı severim kibar adam ama partneriyle sevgili gibi poz vermesini garipsedim
Degil mi ya bende bunj cok dusundum Ben olsam kıskançlıktan çatlardım aşırı samimiler , bana sahte geliyorlar bir müddet sonra yani ne bileyim dizide rahatca öpüşüp sevisip normal hayatta da sürekli yan yana olmaları ben çok rahatsız olurdum eşim böyle olsa
Ben katılmıyorum şahsen. Bence gayet normal pozlar. İki insan sevgili olmak zorunda değiller arkadaş da olabilirler. Eğer öpüşme tarzı şeylerden rahatsız olan biriysen zaten sevgilinle bunu konuşursun o da ona göre rollerde oynar, bu konuyu tam tersi şekilde düşünüyorsanız saygı çerçevesinde bu konuyu konuşur eğer anlaşamazsanız yollarınızı ayırırsınız.
Of ne ergensin, Murat boz resmen öpmüş hadise yi üstelik normal bir öpücük değil tutkuyla öpmüş. Kocan başka kadınların kalçasını ellese aynısini der misin acaba?