Çağın teknolojisiyle buruna her türlü müdahele yapılabiliyor. Burun ameliyatı, burun ucu, burun kemeri ve eğrilik varsa kıkırdağı düzeltmeye yönelik bir ameliyat. Senin burnun güzel, kemer ya da burun ucunda bir sorun yok gibi gözüküyor, sanırım kıkırdakta doğuştan ya da darbeye dayalı bir eğrilik var. Deviasyon ameliyatı diğerlerine göre daha sorunsuz. Açık ve kapalı olmak üzere iki ameliyat yöntemi var, açık ameliyatta burun derisi alttan kesilerek açılıp çalışılıyor, ameliyat sonrası tekrar dikilince bu izlerin %100 oranında kaybolması mümkün değil, o yüzden kapalı ameliyat tercih etmeni öneriyorum. Yakup Avşar diye bir doktor var, endoskopik sistemle kapalı ameliyat yapıyor, yani burnuna bir kamera sokarak içerde gerekli işlemleri yapıyor, bu yöntemi yapan pek fazla doktor yok, ve diğer yöntemlere göre daha hızlı iyileşme oluyor. Facebook sayfasını ziyaret edersen, gerçek kişiler tarafından paylaşılan operasyon sonuçlarını görebilirsin. Facebook: link
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
arkadasım 11 yıldır kick boxcuyum son zamanda agıt siklet maclarında cok kötü sakatlandım suratıma cok feci şekilde diz yerim burnum iceri kadar girdi amelyat gerekli amelyatı oldum tam 2 3 ay yerimde yatamadım burun deyip sakın gecme yabana atma en zarif nokta en cok can yanan yer burun gerekliyse amelyatını ol ama gerekli degilse aksat
04 Yorumla
+1 yılresimdeki sensen eğer, bence kötü değil, kendi adıma söyleyeyim bir insana bakınca onu olduğu gibi kabul ediyorum şurası böyle şöyle demiyorum ve genelde o insanın sahip olduğu herşeyi ona yakıştırıyorum.. ama gel gelelim ki ben de aynen estetik ameliyatı düşünmüştüm burnum için, ama korkuyorum bir yandan da...
kardeşimin arkadaşı olmuştu böyle bir ameliyatı burnundan nefes alamadı bir süre ağızdan aldığı için ağzı kuruyordu sürekli yemek yemek de sorun olmuştu, ağrısı mutlaka ki olmuştur ama çok bilmiyorum ve genelde şişme oluyormuş ameliyattan sonra, ama iyi bir doktora gittiysen elbetteki operasyon en iyi şekilde geçecektir ve süreç zor olsa da iyileşecektir. önemli olan sonucu beğenmen ve yeni haline alışabilmen bence :)
(ne uzun yazmışım ya kusura bakma silmeye de kıyamadım asdfghl :D )01 Yorumla
Yan şekilde fotoğraf çekilmiyorsundur muhtemelen, profil fotoğrafında da önden çekim yapıldığı için, burnunun şeklinde sorun olduğu belli olmuyor ; ama daha rahat fotoğraf çekilmek, özgüvenini arttırmak ve sağlık açısından ameliyat olmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaktır. Kendimden biliyorum. :) Bende burun ağrısı, morluk, acı falan hiçbiri olmadı. Sadece morfin verildikten sonra, vücudun geçici felç durumuna girmesini nedeniyle kendi kendine nefes alış-veriş işlevi kaybından dolayı boğazdan sokulan boru yardımıyla solunum yapılıyor ameliyat esnasında. O boru boğazı tahriş edebiliyor. Bu yüzden 1 hafta boyunca su içerken bile yutkunmakta zorlanmıştım. Tek sorun bu oldu benim için burun ameliyatından sonra.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bence olma cünkü en ii ameliyat bile zordur arkadşım bende oldum hayatımın en zor zamnlarıydı ama bunu çok kolaylıkla geçiren arkadaşlarımda var kişiye göre değişiyor iyi araştır güvendiğin bir doktorla bunu gerçekleştir.. ama burnun kötü görünmüo olmamayı düşün derim.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla acısını bilemem ama en son bende araştırırken youtube a atılan bir burun ameliyatı videosuna denk gelmiştim merak ettim baktım baya baya kızın burnuna çekiçle girdiler deriyi çıkardılar bildiğin iğrenç bişey :D Zaten ön profilden kötü durmuyosun yan profil o kadarda önemli değil bence hem sokağa çık insanların burunlarına bak senden beter olan burunlarda var :D Boş işler bence hiç yaptırma :D
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaa bak sağlıksa durum başka nefes problemin varsa seni etkiliyosa yaptır belkide göründüğü kadar acımıyodur yaptıran arkadaşlardan bilgi al ya da doktorlarla görüş derim :D
Cevap sahibi+1 yılDaha rahat olacaksan ol hem ne demişler seni öldürmeyen şey güçlendirir :D Şaka maka zaten felaket acısa herkes yaptırmazdı artık kime elini çarpsan burunlar estetik biraz acı olsada illaki sonradan rahatlar ve daha iyi olursun korkma bence :D
+1 yılbence burnun çok normal iyi yani yüzünede yakışıor Rabbim seni böyle yaratmış değiştirme bıçak altına yatma hiç kardeşim yinede sen bilirsn tabi ama gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
böyle orjinall kal böyle harikasınn teşekkür ederm ;)
+1 yılresimdeki sensen gayet tatli ^^ benim amcamin oglu burun ameliyati olmustu ayni bu nedenle ve bakim gerekiyor tabi, sislikler ve morluklar oluyor. ama acisini bilmem..
03 Yorumla- +1 yıl
yaptirma tabi sapsirik :) gayet yakisiklisin
+1 yılyaptır bırsey olmaz yenı bır arkadasım yaptırdı doktorunada baglı*o bır haftada ıyılestı sadece nefes almak zordu tampondan bır kac gun bırde bazı gıdaları yemek ama bir sıkıntı yok
01 YorumlaEger kendini daha iyi hissedeceksen yaptir ama o aciya deyermi iyi düsün. Benim tanidigim cok kisi yaptirdi ve memnunlar basta cok agri cektiler ama güzel olmak istiyorsan katlanacaksin
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. hayır burun yapın gayet iyi ama sağlık ve nefes alma problemin varsa tabi ol görüntü için olucaksan sıkıntı yok bence iyi burnun
12 Yorumlabenim abim ameliyat oldu tab dikkat gerekiyo biraz sonradan cok buz tutulması gerekıyoyoksa gozler falan şişiyo morarma oluyo ama iyi bir doktora amelıyat yaptır herkes ıyı yapamıyo
04 Yorumla
+1 yılBence normal burun kötü durmuyor herkeste olan burun hem illa mükemmel olacak diye bir şart yok burnunu düzeltsen belki dudaklarındanda memnun kalmayıp ugraşacaksın en iyisi hiç ugrasma :)
00 Yorumla
+1 yılgerek yok ya be dostum burun yaptırmana gayet yakışıklı bir kardeşmizssin benimde burnum kemikli ama hiç bir zaman eksisini görmedim he yandan fotolar pek güzel durmuyor ama olsun :)
03 Yorumla- +1 yıl
tamam o zaman estetiğe girmeden kemiği aldır ette olabilir .
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhafiften anlatıyım o kemerli dediğin yerdeki kemiği yontuyolar resmen odun gibi ameliyat sırasında hissetmessin ama ameliyattan sonraki acılarını düşünemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
bence youtube a gir burun ameliyatlarına bak sonra karar ver ben hayatta yaptırmam yani
kemerli burunlu olmayanlar yaptirma der, yaptir aga hem kenedeni daha iyi hissedersin benimde kemerli butun yuzu etkilyo :S
fiyat ne kadar oducen yazsan bende 1 yil sonra baktrcamda01 Yorumlacok hem de. kiz arkadasim olmustu. o anlattiktan sonra ben vazgectim
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Estetik değilde kemik eğriliğinden oldum burnum sürekli tıkanıyodu,ameliyatta fazla bişey hissetmiyorsun ama iğnenin etkisi geçince ağrıyor,ben ölü gibiydim tamponlar alınana kadar,ben faydasını görmedim hala tıkanıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafif kemerli ve biraz sola kayık gibi.Ama önden kötü durmuyor da profilden görmek lazım.Benim burunda önden müthiş duruyor.Ama profile gelince batırıyor.
01 Yorumla
+1 yılAmeliyat sonrasında sıkıntı oluyor sadece.. Üç dört gün uyuyamazsın tampondan ve ağrıdan.. Ben sadece üç gün çekmiştim ağrıyı..
08 Yorumla- +1 yıl
Bence abartmışlar.. Üstelik ben ameliyat oldum hiç yatmadan ertesi gün işe koştum... Yinede ağrıyı üç gün çektim..
- +1 yıl
Evet olabilir.. Siz görüntüsünden mi rahatsız oluyorsunuz? Yoksa nefes almakta falan zorlandığınızda oluyor mu?
- +1 yıl
Mutlaka olmalısınız.. Ameliyattan kaçmayın.. Ben bir sene boyunca baş ağrısı çektim sonradan anlaşıldı burnumda kemik olduğu.. Ameliyattan sonrada eski sıkıntılarım kalmadı..
- +1 yıl
Doktora danışmalısınız.. :)
benim arkadaşım olmuştu baya canı yanmış ameliyat olduktan sonra da hortum gibi bir şey takıyorlar yaptırma bence burnun güzel
01 Yorumla
+1 yılbence yaptırma yakınım yaptırdı veşu aneskısınden kötü duruyor birşey değsin sekli bozuluyor gibi birşey birde ilk olduğunda yüzü gözü şişmişti hem herseyın doğalı güzel
02 Yorumla- +1 yıl
yok yaptırma seni seven öylede sever hem baktım fotna abartı değil ben ne burunlar gördum Allah askına
+1 yıldostum bence hiç gerek yok, burun insanın bakışını falan herşeyini etkiler. Yaptırdıktan sonra pişman falan olursun iş çıkarma, hem de çok belli oluyo aşırı pürüzsüz falan oluyo
01 Yorumla
+1 yılyok acımaz aynı sorun vardı ayrıca eğiklikten dolayı nefes alamıyordum.Ama ilk hafta tamponlar işte,aahh ulan o tamponlar sıkıyor,ama ağrımaz merak etme:)))şimdiden geçmiş olsun dostum:)
01 Yorumla
+1 yılinşaat ustası gibi girişiyolar işte hitli ucu çekiç ver yansın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoda kucuk durmusdur bence hayvan gibidir o burun acilen yaptir , kızın ağzını vatos gibi çeker burnun*.
01 Yorumla
+1 yılparan varsa yaptır. canın yanması geçici, sıkıntı olmaz.
01 Yorumla
+1 yılBence burnun gayet iyi boşver ameliyat felan yaptırma..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağrı acı hiç olmadı ben de iki haftada toparlıyosun yalnız sağlık sorunu olmayanlara olmamalarını tavsiye ediyorum durduk yere nefes sorunun olcak ve şunu bil 1 yıl burnunu şuanda olduğu gibi rahat kullanamayacak, hissedemyceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer çok gerekli değilse olma. Bana KBB doktoru olman şart dedi ama erteliyorum. estetik için ameliyata gerek yok derim
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağlık içinse elbette mecbur yaptırman gerek
Cevap sahibi+1 yılyaptırmaman daha hayırlı tabi. hem resmine baktım gayet yakışıklı bir arkadaşımızsın :)
Cevap sahibi+1 yıl:)
keşke benim burun da senin gibi olsaydı benim burunda kemerli çok fazla laz burnu gibi :(
01 YorumlaAmeliyatla falan uğraşma derim. Böyle yaratılmışsın sevmeye çalış -ki kötü bir görünümde yok gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz insana benzeyim derken cerrama benzeme de kardeş
00 Yorumla
+1 yılÖnden bakınca problem yok bence. :)
17 Yorumla- +1 yıl
kurban bayramından önce arkadaşım oldu ameliyat. Ameliyattan hemen sonraki hali baya kötüydü yani yüzündeki şişlik morluklar falan. Ama bir hafta içinde morlukların hepsi geçti. Birkaç ay içerisinde de yavaş yavaş şişlikler inmeye başladı. Ameliyattan sonraki birkaç gün ağrısı sızısı oldu sadece. Onun dışında bir problem yaşamadı. :)
- +1 yıl
Dikkat etmen gereken nokta burnuna darbe almamak :) Aynı kişiden örnek vermek istemiyorum ama geçenlerde birinin kolu arkadaşın burnuna çarpmış. Burnunun iki yerinde çökme oldu. Burun kendini daha yeni toparladığı için masaj yapıyo sürekli düzelmesi için. Olmazsa yazın tekrar ameliyat. :)
- +1 yıl
Geçmiş olsun şimdiden :)
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. you feel so much pain! :D
01 YorumlaBosver yakisiklisin oda senin nazar boncun olsun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılhayır kötü durmuyor ama sevmiyrsan yaptır
00 Yorumla Burnunda bişe yok ak iş çıkarma derim kendine
13 Yorumla
+1 yılBence burnun gerçekten çok tatlı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy kaç metre boynun uzun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben 183'üm :D Uzun.
Cevap sahibi+1 yılcüceyim ben :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?