Tekerlekli sandalyede olan biriyle evlenirmisiniz ❤️ ?

instagramda bir video gördüm kız tekerli sandalyedeydi kına gecesi için hazırlanmıştı kuafördeydi sonra damat geldi kız döndü arkasını çok güzel olmuşsun dedi kıza ama adam nasıl bakıyor kıza böyle gözlerinin içi gülüyor resmen yaa ❤️çok güzel olmuşsun falan dedi gerçekten birbirlerini seviyorlar demekki ve instagram hesaplarını buldum profillerinde şu yazıyordu SİZİN O DIŞ GÖRÜNÜŞ ÖNEMLİ DEDİGİNİZ ŞEYİ BİZ TÜM ENGELLERE RAGMEN ÇOKTAN AŞTIK... yazıyordu ❤️

vee videoyu izlemek isteyenler için linki koyuyorum umarım yanlış yapmamm 😊 eger açılırsa video lütfen izleyin ve yorum yapıınn ❤️❤️❤️

Canımın içi kınasına hazırladık 😍💕💕💕Büşra💕💕💕 Ömür boyu mutlu ol (video izinsiz alınamaz alındığın da gerekli işlemler başlatılacaktır bilginize🙅‍♀️) @kkubbrasahin @kkubbrasahin Randevu sipariş 💎💎💎💎 DM ve WhatsApp 😍😍😍05050733667 Daha fazlası için takipte kalın 😉 @kkubbrasahin @kkubbrasahin @kkubbrasahin @kkubbrasahin #gelinbasimodelleri #tesettürmoda #tesettürmoda #turbanaksesuar #tesettur #turban #gelinbasimodelleri #tesettürmoda #turbanaksesuar #aksesuar #makyaj #gelinbuketi #gelinsaçı #wedding #hijab #beyaz #ankara #altinpark #evlilikfestivali #gelinbasimodelleri #hazırduvak #hazırturban #tesettürmoda #hazırduvak #hazırduvak #hazırduvak #tesettur #ask #mutlucift mutlu #mutluluk #sevdigim #makeup #kubrasahinn #nisanlik #nişan #mutlu #buket # rasahinn #nisanlik #nişan #mutlu #buket Kübra Şahin (@kkubbrasahin)'in paylaştığı bir gönderi (8 Tem, 2018, 10:02öö PDT)
Tekerlekli sandalyede olan biriyle evlenirmisiniz ❤️ ?