Kendim bedensel engelliyim, yani destek alarak yürüyorum doğuştan bedensel engelim var, kısa bir zamandır aynı tedavi merkezinden görüştüğüm birisi vardı, güzel bir şekilde anlaşıyorduk hatta kendisinin çocuk hayalleri falan vardı hayaller kuruyorduk işte çocuklarımıza olduğunu hamilelik haberi falan filan derken, bir gece telefonda konuşurken kendisine aynen şu şekilde söyledim, benim evlilik yapacağım insan benim durumumda yani ayakta yürüyebilen ya da kolunda hafif bir engel olan birisi olmalı, mesela sen tekerlekli sandalyede olmasaydın seninle evlenmek isterdim tam evlilik düşüneceğim insansın, ancak ben engelliyim sen de tekerlekli sandalyeydesin bu ikimiz için de zor olurdu bu yüzden mümkün olmazdı dedim.
haliyle ben böyle söyleyince bana bayağı bir köpürdü seninle kurduğum hayallere lanet olsun dedi, yani demediğini bırakmadı ama bundan birkaç ay öncesine kadar da, çok önceden nişan atmış ve nişanlısını unutamadığını söylemişti hatta onunla yaptığı konuşmaları dahi henüz saklamakla devam ediyormuş, dolayısıyla mecburen olmadı çünkü şunu da biliyorum yani ileriye gitseydik daha fazla birbirimize bağlı kalacaktık ve alışacaktık bundan dolayı da açıkçası başında biraz dürüst olmak istedim.
Kabul ediyorum bu durum fazlasıyla kırıcı kırıcı, ama bir de benim aradığımdan düşündüğünüz zaman ben engelliyim o kendi işini kendi yapabiliyor olmasına rağmen mesela dışarıda çıktığım zaman bana destek olacak ayakkabımı giyerken destek olacak veya herhangi bir işinde iyi kötü yardımcı olacak ama kendisi de tekerlekli sandalyede yani bunları ailem soracağı için ve mümkün olması zor olduğu için ben böyle düşündüğümü söyledim.
Ama ne yazık ki hayat böyle toz pembe hayallerden ibaret değil bir de hayatın gerçeklerini düşünmek lazım gençliğin yaşlılık durumunu düşünmek lazım diye düşünüyorum.
Tabii kendisi bana bayağı bir kırıldı üzüldü bir de size sormak istedim, benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer