- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılya boşver uğraşma. eski sevgili ile olmuyor.
denendi onaylandı.
2 kere olmadı. sonrasında halen arkadaştık ama bir ara sabrımı taşırdı. faceten sildim. twitterda takipçilerimden çıkartıp gönderilerimi gizledim filan.
neyse aradan 3 ay geçti. geçen hafta check-in yaptım onu beğenmiş. unutmuşum ordan silmeyi. iplemedim. sonraki gün 2 check-inimi daha beğenmiş. uzaklaş diye tweet attım. kesti saçmalamayı.
bu arada profil resmin (y)13 Yorumla- +1 yıl
aynen hocam.. exten next olmaz..
eyvallah (y) ne demek anlamadım gerçi :) - +1 yıl
facebook kullanıyorsan bir yorumda ya da chat esnasında (y) yap anlarsın :)
- +1 yıl
hmm.. güzelmiş panpa, eyv..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni seviyor ama seni sevmeyi sevmediği için kendisini sevmiyor. bu da ruhsal bozukluk olarak yansıyor. ruhu bozuk birisiyle yapamazsın uzak dur.
612 Yorumla- +1 yıl
piyuu, helal hocam müthiş bir karakter çözümlemesi oldu. şöyle güzel bir hatun ortalama mantıklı bir cevap atmazsa senin cevabı en iyi cevap seçeyim bari :)
Cevap sahibi+1 yılgüzel bir hatunsa alakasız bir şey bile yazsa en iyi cevap olarak onu seç. ;)
- +1 yıl
valla seçicektim de yine profilini gizlemiş hatun arkadaşlardan biri de enteresan güzel bir tespit yapmış.. nasıl yapsak hacı, fotofinişe gider bu iş :P
- +1 yıl
Onu sevmeyi neden sevmiyor peki? Durduk yerde olmaz bu. Demek ki soran arkadaştan rahatsız oluyor ama buna rağmen onunla olmak istiyor. Bu da ruhsal bozukluk değil kıymetli bir davranıştır. Demek ki sevmediği huylarına rağmen bunu istiyorsa bu kız saygıyı hakediyor.
Cevap sahibi+1 yılyıllarca nefret ederek sigara içtim. onun gibi bir şey bu da .. bırakamıyorsun, unutup devam edemiyorsun. bırakamadığın için kendine olan güvenini de kaybediyorsun.
- +1 yıl
Sigara sana zarar veriyor, sen onu bağlılıkla içiyorsun ama o bedenine ruhuna zarar veriyor, vefasız yani. Ama aşk zarar vermez. Bu kız hislerine karşılık aldığında sigara gibi vefasızlık yapıcak diye bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılaşk zarar vermez mi? ömrümden ömür götürdü :) nasıl zarar vermezmiş. ben de sigara içerken kendime kızıp sigaraya trip atıyordum :)
- +1 yıl
vay arkadaş hırsızın hiç mi günahı yok?! her türlü olay benim başıma patladı.. benim tek yanlışım ayrılığı ben istemiştim o kadar.. hiç bana sordunuz mu niye ayrılmak istedin cillop gibi hatundan diye? sormadınız tabi ama suçlayın hemen..
- +1 yıl
Suçlama değil. Siz direkt kızı ruhsal bozuk diye nitelendirince ben de doğal olarak onu savunmaya geçtim. Çünkü tek taraflı değildir hiçbir şey. Ne tek suçlu odur, ne de sen. Bir hata varsa karşılıklıdır.
- +1 yıl
@cevaplayan, aşkın güzellikleri olduğu gibi zararları da vardır. Bunu yadsıyamayız zaten:)
Cevap sahibi+1 yılwaay en iyi cevap olmuşum .. bugünlere gelebilmek için çok çalıştım, çok tecrübe edindim, çok soru cevapladım.. öncelikle emeği geçen eski sevgililerime daha sonra ise beni seçen soran'a teşekkürü bir borç bilirim ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ayrildiniz? bende aynisi bir arkadasima yaptim ama baska birini bulamadigim için degil. O kadar zaman ondan bir adim bekledim en son yilbasinda belki yazar dedim ama o zamanda bana bisey yazmadi sonra ben yazdim. Kendi tarafimda çok kizarak yaptim ama ona belli etmedim sende onun sana kizmasini trip olarak hisediyorsun sanirim.
Ama onun ne istedigi onemli degil, sen ne istedigini düsün ona göre davran, aprés tout c'est ta vie!17 Yorumla- +1 yıl
merci bcp, c'est mon vie, c'est la vie!
Cevap sahibi+1 yılkimmis? kendimden süphelendim simdi :)) kendi isminin bas harfini yazarmisin emin olmak istiyorum
- +1 yıl
Yok seb değilsin merak etme. Fransızca bilmiyodu kendisi malheuresement.
Cevap sahibi+1 yılama ben olmak isterdim :((
- +1 yıl
git işine ya.
Cevap sahibi+1 yılyanlis anladin, kiskandim çunku sen en azindan sen deger vermissin burada kafa yoruyorsun ben onun umrundamiyim bilmiyorum..
- +1 yıl
değer verdiğimden sormadım bu soruyu. Kendi hayatımdan bir örnek alıp insanlar böyle bir durum karşısında ne düşünüyo onu öğrenmek için sordum. Zaten terkedip giden, suçlu olan da benim. Ama dönmek de istemiyorum. Güzellik yetmiyo bana, akıl istiyorum, kültür istiyorum, oturup konuşabilelim istiyorum, söylediğim şeyleri anlayabilsin, hatta ben onun söylediği şeyleri anlayabilmek için kafa yorayım istiyorum.. Anlatabildim mi?
aslan burçları herşeyin en iyisini en kalitelisini seçerler. bence 8 ay sonra hortlamasının sebebi senin hakkında bir şey duymuş olmasıdır. yani şöylede olabilir kendinden daha güzel bir kız vardır kendisi çekemiyordur seninlede o kız arasında bişeyler olduğunu duymuşsa hemen en iyisi benim havalarına girmişdir. aslan tuttğunu parçalar ve vazgeçmezzzz. döneceksin o kıza haberin olsun:)
12 Yorumla- +1 yıl
yok ablam ne başka kızı ne bişesi.. ayrıldım ondan, sonra da "yeter lan ne uğraşacam hatun milletiyle" diyerekten verdim kendimi yanlızlığa.. baktım yanlızlık daha eğlenceli, karışan eden yok, arkadaş çok, muhabbet çok, ohh mis diiyp devam ettim.. Ama kendi kafasında birilerini rakip gördüyse de onu da bilemem, kulislerde hakkımda neler konuşuluyo ondan da haberim yok. her şey olabilir tabi.. ama evet aslan burcu olması biraz kıllandırıyo, korkuyorum :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
dostum sana işin doğrusunu söyliyim. 8 ay sonra da daha erken olmamasının sebebi şu; ben ona mı kaldım havalarında başka denizlere yelken açtı önce. seni bir kenara koydu. sonra o başka denizle ilişkisi olmadı. tam da sana sardığı günlerde bu durum kesinleşti. şimdi çaresizlikten tekrar sana sardı ;)
11 Yorumla- +1 yıl
gibi bişey aslında baya yaklaştın panpa..
Gizli Üye(30-35)+1 yıljeSuisKıro bey öncelikle triplere mal mal demeyin kızıda lise bebesi olarak nitelendirmeyin lütfen bir kız olarak rahatsız oldum :) sanırım size dönmeye çalışıyor. bu yaptıklarıda onu unutmanızdan korktuğu içindir. 8 ay çok sevilen sevgiliyi unutmak için yeterli bir süre değildir. size ihtiyacı var onun dinleyin anlatsın derdini eski sevgili demek bir zamanlar sevdiğiniz insan demek unutmayın. o sevginin hatırına incitmeyin kızı. iyi geceler:)
339 Yorumla- +1 yıl
piyuu, valla utandırdın beni her kimsen.. haklısın biraz dilimin ayarı kaçmış anlatırken.. ama kendileri neden 8 ay boyunca hiç sallamamışlar da bugün böyle aniden enteresan enteresan dürtmeye başlamışlar onun cevabını versinler bana.. biliyorum ki sorsam söylemez, gururludur yediremez kendine..
Cevap sahibi+1 yıl:) ancak bugüne kadar tutabilmiştir kendini. ben eski sevgilimle kavga etmeye bayılırım mesela. ciddiyim. ikimizede iyi geliyor. tavsiye ederim. size kendimden örnek verdim aynı örnekten devam ediyim.. onu gözümde aynı zamanda bir abi bir baba bir dost yerine koydum ve hayatımdan çıkınca sadece bir sevgiliyi değil aynı zamanda diğer her şeyi kaybettim. o büyük boşluk dolmadığındandır hırsım öfkem ama hala seviyorum onu bizde 8 aydır ayrıyız bu arada:)
- +1 yıl
İnceden kıllanmaya başladım, o da beni biraz öyle görüyo gibiydi.. (Allah'ım noolur pişti falan olmasın bu ya, hiç zamanı değil!)
Cevap sahibi+1 yılEVET BEN OYUM! :D yok ya öyle bir durum sakin ol :))
- +1 yıl
olur mu olur, profilin de gizli. gerçi gizli olmasa bile kendi resmini koymadığı sürece tanıyamam.. nerde oturuyosun sen? profilin gizli olduğu için rahatça cevap verebilirsin.
Cevap sahibi+1 yıliyi değilim kıro:(
- +1 yıl
anlatmak istersen dinlerim. mesaj gönderebilirsin, ben eski sevgilinin cephesindeyim sen de benim eski sevgilimin cephesindesin. Olaya karşı bakış açılarını konuşabiliriz. Bi erkek gözüyle durum nasıl anlatırım, bir kız gözüyle durum nasıl anlatırsın en olmadı..
Cevap sahibi+1 yılbiri var hayatında. bana yapılır mı
- +1 yıl
bilmem ki. belki de haketmişsindir. çok az bilgi verip en zor soruyu soruyosun panpa :)
Cevap sahibi+1 yılo kadar muhabbet ettik ayıp ettin şimdi :(
- +1 yıl
dost acı söyler azizim. burada sana güzel şeyler de söyleyebilirdim, geçici olarak iyi hissetmeni de sağlayabilirdim. Ama şu an aynı durumu farklı taraflarda yaşıyoruz. Ben bu taraftayım sen karşı tarafta. Karşı taraftakiler suçu biraz kendine aramalı.
Cevap sahibi+1 yılsende kalıcı olarak kötü hissettireyim mi dedin? ne iyi gelir peki bana? hem bir en iyi cevaba bak bir de benim yazdığıma hıhhh:(
- +1 yıl
İyi de sevgili gizli profil arkadaş, ona kaldıramayacağı kadar çok anlamı yükleyen sensin, ayrıldıktan sonra da bunlar artık yok diye hırçınlaşan da sensin. Belki sevginin büyüklüğünü ifade etmek için öyle yazdın bilmiyorum ama yine de ayrılığın sebebinin yarısı o ise yarısı da sensin..
- +1 yıl
bilip bilmeden konuşmaya üstüme yoktur... Senin durumun çok farklıymış o zaman. Ama seni aldatan bir "orspu çocuğu"na hala sevgi beslemek neden? buna kızarım işte! aşığım seviyorum falan deme, böyle aşk olmaz!
Cevap sahibi+1 yılsende git yalnız bırak beniii
- +1 yıl
spica girls wannabe ile ne demek istediğini anlamak için bilimsel araştırma başlatmıştım ondan geç yazdım :) kandil mi, je suis kıro = i*kıro = ben kıro'yum. O yüzden illa hitap edeceksen kısaca kıro diyebilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılbence kıro değil kibar bir erkeksin. sana kandil gecesi cevap yazdım ya ondan :D o acı dolu şarkıdan ne kadar fazla ritim yükselttiğimi anlatmaya çalıştım:) anlamadığın bir şey olursa bana sor seferberlik başlatma :D sana bir soru ama dürüst ol lütfen
- +1 yıl
bana kibar erkek dedin de o senin kendi nezaketin bebeeem :) yoksa bana kibar dersen gerçek kibarlara ayıp etmiş olursun.. bu arada ben şu an "sana bir soru ama dürüst ol lütfen" lafından sonra sorunu bekliyorum. dürüst olurum merak etme, açıksözlülüğü yüreklilik sayarım zaten.
Cevap sahibi+1 yılbebeeem dediğin andan itibaren kibar erkeklere özür dilekçesi yazmaya başladım:) ona ne yapsam koyar? sert bir soru farkındayım. en yakın arkadaşıyla mı yakınlaşayım? ne yapayım? kaşarlık damgası umrumda değil.
- +1 yıl
anlaşıldı. belli ki seni aldatması seni çok yaralamış. burada milyonlarca intikam planı sayabilirim sana. ama değer mi? sen sevip değer verdiğin için hazmedemiyosun şu anda biliyorum. Ama benden sana gelebilecek tek tavsiye şudur : ondan nefret etmekten vazgeç, ona olan nefretini bitirirsen ona olan sevgini de bitirmiş olursun çünkü. Onun gibi orspu çocuklarına yapılacak tek bişey var, hayatından tamamen çıkarmak ve kaldığın yerden yaşamaya devam etmek. O senin hayalini kurduğun erkek değil.
Cevap sahibi+1 yılçıkaramadım. çok kötüyüm. bana say intikam planlarını seçelim birini işte
Cevap sahibi+1 yılortamın en popüler kızıyım onun en güzel sevgilisiydim. (gizliden yazıyorum zaten ne yalan var ne samimiyetsizlik) ben onu seçtim. ama o çirkin adı çıkmış herkes tarafından nefret edilen bir kızı seçti. ben ona yıllarımı verdim. ve beni öyle bir halde bıraktıki 8 aydır burada insanların sorunlarına cevap yazıyorum bir nebze onlara yardımım dokunur ve de onların dertleriyle kendileriminkini unuturum.. anla beni kıro.
- +1 yıl
eklesene beni, gizli eklemece var mı bilmiyorum. ordan konuşalım aksi takdirde siteden şutlamasınlar beni.
Cevap sahibi+1 yılniye şutlasınlar?
- +1 yıl
biraz açık konuşmak istiyorum senin durumunla ilgili.
Cevap sahibi+1 yılkonuş :)
- +1 yıl
500 karakter sınırı var burada. tam bişeyleri anlatmaya başliycam bitiyo. git fake profil falan açıp ekle bari illa gizli kalmak istiyosan. diğer türlü buradan anlatamam panpa, bu mevzular yüzeyselde sonuca bağlanacak mevzular değil. sen bilirsin istersen hiç bişey anlatmayadabilirim, sıkıntı yok.
Cevap sahibi+1 yılyaaz:( kesik kesik anlat o zaman 500 sınırını doldur gönder tekrar yeni yorum yaz çare tükenmez aslan:)
- +1 yıl
sen elini taşın altına koyma sakın. banane ya, fikrimi soran sensin, bir kerede yazıp göndericem. (hem belki ben de esas iç dünyamı burada herkese paylaşmak istemiyorum, belki benim de özelim var, sırf aynı durumun farklı versiyonlarıyız diye yardım etmeye çalışıyorum) ben bir sürü şey yazıcaksam sen de elini taşın altına koyacaksın :)
Cevap sahibi+1 yılbana gerçekten yardımcı olacağını sanıp buna inanmak sanırım bu konuşmanın en aptalca kısmıydı. teşekkürler. iyi akşamlar.
- +1 yıl
Ayın karanlık yüzünü de gördük sanırım :) iyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yıliçin rahat edecek mi peki ben böyle üzgün böyle çaresizken?:D
- +1 yıl
eğer bu senin seçiminse evet.
Cevap sahibi+1 yılyarın sabahta baş ağrısıyla mı uyanıyım? akşamdan kalma olup rezil mi olsun sabahlarım. Çıkış yapıyorum bak:)
- +1 yıl
bunun sorumlusu ben değilim ki. ben sana seçenekler sundum sen sana uyanı seçtin, ne yapayım benim elimden gelen bu kadar.. 500 karakter ve açık alanda vereceğim önerilere ve bakış açılarına zaten ihtiyacın yok. Kime sorsan söyler benzer şeyler..
Cevap sahibi+1 yılne diyecektin çok merak ettim girişi yap sadece lütfen hiç mi hatrım yok:) sensin sorumlusu.
- +1 yıl
Giriş yap beğenirsem mesajını da okurum diyosun yani.
yok yok, benim söyleyecek çok fazla şeyim yok zaten çok merak etme.
Casillas naber ya seni burada gorecegim aklima gelmezdi :Dbu arafa jesus lakabini kullanma her yerde eskitme adini
316 Yorumla- +1 yıl
ablam naparsın kaleyi diego aldığından beri ks'de takılıyorum :P jesus değil "je suis" yazıyo dikkatli oku ablam biliyorum yakışıklılığımdan ne dikkat kaldı ne bişey ama yine de lütfen sonuçta burada sizler için varım ben :))
- +1 yıl
ancelottinin gözüne girebilmek için antrenmanlarda 90dan top falan çıkarmaya kasıyorum.. Evet bir oğlum oldu (hayatımda ilk kez böyle bir cümle kurdum tüylerim diken diken!) ellerinden öper ablası.. Bi kaçamak yapıcak olursam (gerçi benim hatun da çok güzel ama ne biliym işte erkek değil miyiz yaparım belki) seni bir ararım yemek falan yeriz. Fazlasını isteme evli barklı adamım :D
- +1 yıl
Ama seni ben hakediyordum.sara seni ttaimadan hatta evayla sevgili degilken de ben vardim yaninda.ispanyanin final.maclarinda namaz kilip dua ettim yoksa o topu ayaginla zor cikarirdin.iniesta zor atardi o golu.bigun benim degerimi anlayacaksin.google earth de arattigim tek yer santiago bernabeu idi.nasil yaptin bunu bana :D
- +1 yıl
Ama bebişim sen de kendini benim yerime koy, sara carbonero'dan bahsediyoruz burada.. Bak ben yine sana diyorum, söz bir gün onu aldatacaksam seninle aldatıcam. Hatta bir de baktın yuvamı yıkıp çocuğumu öksüz bırakıp sana gelirim (ne pis adammışım hala istiyo musun beni, emin misin?) Ben bilseydim ki benim için dualar ettin, beni hep sevdin, sara'yla falan tanışmaz hemen seni alırdım nikahıma. ispanya falan güzel yerler valla bak..
- +1 yıl
Senin tatlı canın sağolsun,haber spikeri neymiş koskoca başhekim dururken, bişeyler uydurur ayrılırım ondan. İspanya'da güzel günler bizi bekler. Oğlumu öptüm kokladım, senden de bir çocuk yaparım kardeş kardeş geçinir giderler. O yüzden başhekim olucam diye 40'ı 50'yi bulma, tusu geçsen yeter benim için kadınım :D
- +1 yıl
Tamam seni bekliyo olucam.. Rahat dururum söz ama sara serbest de mi? şimdi birdenbire soğuk davranırsam şüphelenir, hiç bozmayayım bence çaktırmayayım diyorum ondan şeyettim :P
- +1 yıl
Piyuu bu nasıl bir sevgiymiş.. Beni o halimle de kabul edecek misin peki? ben de biraz yaşlanmış olucam çünkü, ne biliym belki eskisi kadar yakışıklı gelmezsem gözüne diye korkuyorum :(
- +1 yıl
(Yeminle adamı kıskandım, böyle düşünen kızlar yaşıyo mu hala.. vay be.. şu hayatta casillas olmak varmış lan :D ) o senin kendi iyiliğim bebeğim, keşke seni daha önce tanısaymışım. Ama işte kader kısmet Sara'yı çıkardı karşıma, baktım hanım hanımcık kız, napiym la evleniym bari dedim.. Bilsem ki beni böyle seven biri var, yapar mıydım böyle bir hata...
- +1 yıl
(yuh ben adamın tam adını bilmiyorum :D )
sen ayrıldıysan eğer kafanı karıştırmak istemiş olabilir o ayrıldıysada pişmandır senden beklentileri vardır
13 Yorumla- +1 yıl
Ben ayrıldım ama beni bilir ki pek kafam karışmaz bu tip durumlarda. tavrımın net olduğunu da bilir.
- +1 yıl
milyonlarca mesaj gelmeye başlayınca bir sorayım dedim millete belki bişeyler anlatmaya çalışıyodur diye..
Sen onu sevmiyorsan seni sevip sevmediginin bir onemi yok tabii ama bence sevmiyordur, ben sevdigim adamin karsisina 8 ay sonra cikip trip atmam grur yaparim aramam sormam ama sevmiyorsam ve canim da sıkılmıssa ugrasabilirdim belki bilemiyorum ...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızı serbest bırak trip atarsa senindir trip atmazsa hiç senin olmamıştır sgdfds
11 Yorumla- +1 yıl
ondan sonra da vay kadını meta olarak gördün.. trip attı ama niye benim olsun, Allah sahibine bağışlasın güzel kızdı... :P
abi çok iyi ya :D:D Bırak ya sallama boşver :D Engelle :D
12 Yorumla- +1 yıl
abi sms gönderiyo nasıl engelliyim :D
+1 yılSen dalga geçersen böyle başına gelir işte:) Ona sorsaydın ya nedir bu halin diye?
114 Yorumla- +1 yıl
hakkaten gülme komşuna gelir başına oldum.. sormaya sorarsam bir sürü dır dır dinliycem diye korkuyorum. bişey bittiyse bitti abi ikinciyi üçüncüyü denemenin ne gereği var.. (haklısın falan filan de de iyi hissedeyim biraz :P )
- +1 yıl
Eğer gerçekten böyle düşünseydin bu soruyu açmazdın bence:) Senin de kafana takılmış belli ki. Sor da rahatla.
- +1 yıl
kafama takılmaz olur mu şimdiye kadar çıktığım en güzel kızdı kendileri.. ama işte hayat bana şunu öğretti: bir ilişki bittikten sonra araya zaman ve başka şeyler girdikten sonra asla ikinci bir şans verme.. tecrübe kolay kazanılmıyo o yüzden bu gerçeği görmezden gelemem :/
- +1 yıl
Bunda çok emin olma. ''Gerçek'' diyorsun ama mutlak doğru yoktur. Belki çok daha güzel olur. Tabi kızın kişiliğini bilen sensin.
- +1 yıl
Evet yaşamadan bilemeyiz kesinlikle.. ama eisntein dedi ki aynı hatayı yalnızca aptallar iki kere yapar dedi.. hata yapasım yok ki bu aralar. yanlız kalmak istiyorum zaten en son o girmişti hayatıma.. ondan beridir de bir huşuyla tek tabanca, yanlız kurt takılıyorum kendi halimde.. dertsiz başıma dert mi alıcam diye çekincelerim var açıkcası..
aşk için bir lafım vardır hep : 3 kuruş mutlu olmak için 50 kuruş acı çekmeye değer mi? - +1 yıl
Neden böyle hata gözüyle bakıyorsun bu duruma? Başka bir söz de der ki her insan 2.şansı hakeder. Bir öğrenci iki kez dersine çalışmazsa Einstein amcamın sözü geçerlidir derim. Çünkü bariz bir hata bu. Ama bu beraberlik illa hata olucak diye bir şey yok. Bak şimdi bana n'oluyorsa:)
- +1 yıl
Evet ya.. kimse de çıkıp demiyo ki boşver zamanında olmadıysa şimdi de olmaz.. pembe dizi gibi herkes birleşmemizi istiyo.. yahu ben düz adamın biriym, valla kıza yazık bissürü delikanlı var çevresinde gitsin mutluluğu başkasında bulsun, benim içim geçmiş zaten...
- +1 yıl
Zaten başka erkeklere layık görüyorsan çoktan bu iş bitmiş desene:) Tamam, istediğin cevabı veriyorum, bitmiş bu iş, boşver:)
- +1 yıl
Bitti bitti, bu iş bitti diyorum da gel lafını dinlet işte.. gerçi başka bir elemanla falan görsem bir kaç gece içerim muhtemelen ama böylesi onun için daha iy.. boşver benle sevgili olup ne olucak, bir numaram yok benim..
- +1 yıl
Kendi değerini neden bu kadar küçümsüyorsun? O kişi sana sadece sen olduğun için değer vermişken senin böyle kendini küçümsemen kendi varlığına saygısızlık olur.
- +1 yıl
Ne biliym öyle ekstra bir özellik görmüyorum kendime. Ben onun kadar güzel olsam dönüp bakmazdım bana mesela. Ne biliym o zamanlarda da baya bir zaten arkadaşız fazlası olmaz diye düşünüyodum o farklı düşünüyomuş konuştuk falan da öyle sevgili olduk.. Sonra da işte ben bazı fikir ayrılıklarımız olduğunu görünce bitirmek istediğimi söyledim konuşup ayrıldık.. Şimdi yeniden bişeyler istemesi tuhaf geliyo. Hadi bir kez hata yaptı sevgili olduk, ikinciyi niye zorluyo anlamadım...
- +1 yıl
Sendeki güzel şeyleri, yani senin görmediğini görmüş işte, ne güzel. Ve demek ki senin kadar umutsuz değil.
- +1 yıl
Yok insan kendini bilmez mi ya.. bende güzel bişey olsa bilirdim bence, normal düpedüz dümdüz adamın biriyim ben.. Neyse sebep aramıyorum şu saatten sonra da ne olur bilmiyorum..
- +1 yıl
Güzel olur umarım:) Belki de kendini bu kadar düz görmeni sevmiştir:) Hayırlısı olsun.
2 secenek var usta ya bu aralar kimseden ilgi goremiyodur ilgi istiyodur 2.si seviyodur
14 Yorumla- +1 yıl
İlgi göremiycek kız değil hocam, hatta elemanın biriyle falan da çıktı da terketti elemanı. ben bir tek seninle mutlu oldum hayatımda falan diyo.. Anlatamıyorum ki farklı tipte insanlar olduğumuzu..
- +1 yıl
la aşık oluncak adam falan da değilim açıkcası. o yüzden kıllanıyorum biraz da.. sokaktaki herhangi biriyim işte hacı, ekstra bir özelliğim yok ki diyiym ki şu özelliğime aşık oldu..
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman sana benden bir papatya seviyor sevmiyor yapabilmen için ;)
16 Yorumla- +1 yıl
papatya papatya bulunmaz eşin... şarkısı vardı..
Cevap sahibi+1 yılBir malatyalıya bunu söylememelisin derim ben bir malatyalı olaraktan:)
- +1 yıl
zagor gibi hissettim.. baltalı ilah, ama aynı değil, ben genelde baltamı taşa vurmayı tercih ediyorum sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılbu sefer baltanı taşa degilde kayısıya vurdun bay tarantino begenmez;)
- +1 yıl
oo tarantino filmleri izlerken kayısıdan ödün vermeyen malatyalı bir arkadaşla karşı karşıyayım sanırım :)) ne diyeceğimi bilemedim :)
Cevap sahibi+1 yıl:):)):
+1 yılAhhhaha koptum ya :))) kiz milleti bulamamis birini sana donmus
11 Yorumla- +1 yıl
ben de öyle düşündüğüm için olumlu yanıt vermiyorum zaten.. yedek listesinde sırası gelen bir adam değilim ben. öyle düşündüğünü düşündüğüm için de hep olumsuz cevaplar verdim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmışe hırslanmış.şimdi çıkartıyo sanırım acısını hırsını:)
16 Yorumla- +1 yıl
8 ay boyunca bilendiyse sçtık afedersin..
Cevap sahibi+1 yılbence oyle.fena bılenmiş.içinde kalmış şimdi acısını çıkartıyo
- +1 yıl
bi de aslan burcu kendileri.. şimdi hem gururundan ödün vermeyecek hem de yanaşacak ya.. ben de inatçılardan bir inatçı adam, bitmiş ilişkiyi yeniden alevlendrimenin manası olmadığını düşünüyorum.. dünyalar savaşı çıktı komşulaaarr!
Cevap sahibi+1 yılbırşey hıssetmıyosan zaten uzak dur
- +1 yıl
tabiki bişeyler hissediyorum..ama bitmiş bir ilişkiye yeniden hayat vermek çok mantıklı gelmiyo açıkcası... bilmiyorum ya :/
Cevap sahibi+1 yılbırşeyler hıssedıyosan hala bıtmemıştır.önemlı olan geçmışte ne olduğu.geçmışe ozlem duyuyorum şuankı durumumuz içler acısı dıyosanda uzak dur
kullan onu kanki,alttan al,buluş,öpüş,seviş,sonra sen salak salak şeylere kız,bağır,trip at,sonra da s.ktiret başından :D
12 Yorumlabence seviyor ya da sana çok alışmıştır ya da intikam alma peşindedir al karşına neden öyle yaptığını sor ama unutma herkes ikinci bir şansı hak eder
10 Yorumla
+1 yılTrip atan kız seviyodur abi NOKTA
12 Yorumla- +1 yıl
sevsin, sevmesin demiyorum hobi olarak yine sevsin de 8 ay boyunca nerdeymiş akılları?
Ex'ten Next olmaz -.-
21 Yorumla- +1 yıl
+1 aynen
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. engelle numarasını seni kıskanmıç çıldırmıs p**evenk vur vur vur kafayı hımmmına .
00 Yorumla
+1 yılBayır aşağı goş
11 Yorumla- +1 yıl
geçin dalganızı sıra sizde :D
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Seni hala seviyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Demeyin şöyle şeyler ya :(
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi kızı terketmek en büyük azaptir ona
10 YorumlaMuhattap olma sal gitsin :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılbaskasını bulamayınca dönmüş bence
10 Yorumla
+1 yılişte bunlar hep yalnızlıktan kardeş :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılBosver gıtsın
14 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
yalandan +1 dıon ben goremıyorumm ? :D
- +1 yıl
forum kafası panpa, fixed ;)
- +1 yıl
okito :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?