hani bazıları der ya 'doğru insanı buldum'
peki ya doğru insan var mıdır?
peki ya doğru insan var mıdır?
Vardır
Yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
insanlar genelde maddi anlamda birbirini tamamladığı kişiyle evleniyor günümüzde kimilerine göre doğru insan bu kimileri ise işi gücü olmayan birine aşık oluyor sırılsıklam herşeyini verecek kadar seviyorsun herşeyi göze alıyorsun... kimi için doğru insan aşkla başlıyor hepsini bir ara bulmaya çalışanlarda var elbette ama insan herkese aşık olamıyor hani seviyorsun zamanla alışıyorsun ama aşk ve sevgi arasında çok büyük bir fark var benim fikrmi sorarsan benim için aşkı bulduğum insan doğru insandır karşılıklı bulmaksa ayrı bir problem.. ha çok karışık diyorsan seni seven adamla evlenirsin bunada doğru insa dersin falan filan..
Özüyle,sözüyle,varligiyla,sevgisiyle,sadakati,
kisacasi karakteriyle dogru insan vardir.
...
Uyumlu,anlasilabilen,sevilen insan,iyi insan...dogrudur.
Vardir,
ama cogu zaman yoktur.
beklenendir.
Doğru insan bulmak o kadar zor, o kadar zor ki deve ve hendek hesabı...
Nereye baksanız doğru insan avcısı. Nereye baksanız doğru insan arayan
insanları görürsünüz. Kendisinin doğru insan olmadığını çok iyi bilen ger-
zekler doğru dürüst insan ararlar; ama onlar için doğruluk saflıkla eşit,
kerzilikle aynı kulvardadır. İşine öyle geliyor, doğru insan oldukça salak
olmalı, sırtına binsen ses çıkarmamalı, başına vur ekmeğini elinden al,
gık yoksa işlem tamamdır, Özlenen doğru insan bulunmuştur
uyanık gerzeğe hayırlı olsun.
Sana doğru olan bana doğru olmaz herkesin doğru insan tanımlaması kendisindedir..Bunu anlaman için karşına çıkacak o zamanki koşula göre davranan insanlar arasından kendine göre doğruyu yanlışı seçeceksin. herkese göre doğru insan yoktur mantığına dayalıdır verdiğim cevap..
Örn. Ben mesela yanlış insanım (kendimden bile şüphe ediyorsam)
Cevap
44Cevap
Doğru insan, sizin iç dünyanız, yetekneleriniz ve becerilerinizin ortaya çıkabilmesi için size vesile olan kişidir. sizin için doğru insanla karşılaşmak ve bazen de çalışmak bu şekildedir. Ama bu kişi illa her zaman herkese karşı çok doğru dürüst olan mükemmel biridir diye bir şart yoktur.
Doğru insan vardır. Vardır ama nasıl vardır.Bazen sadece vardır bazen ise o var dediğin şey varlığıyla mutlu eder seni.Var olması ya da olmaması onun senin yanında olup olmamasına bağlıdır eğer yanındaysa Doğru İnsandır yanında değilse doğru mudur değil midir bilemem.
Bazıları doğru insanı buldum diye söyler evet, sadece bazıları :) Çünkü herkes doğru insanı bulamaz sadece bazıları bulur doğru insanı, cevabı sen de vermişsin aslında, doğru insan var ki bazıları söylüyor bulduğunu :)
Herkes kendine göre doğrudur aslında birazda karşındakinin ve senin aranızdaki ilişkinin devam etmesi için empati kurmak ve gerekirse kendinden ödün vererek töleransşı davranmak gerekir işte o zaman hem sen hem karşındaki doğru insan olur.
herkes kendi çapında doğru insandır ama önemli olan senin karşılıklı olarak senkronize hareket edebildiğin kişidir.. çünkü o zaman yanlışı doğruya dönüştürebilme moduna girebilirsin..
doğruyu bulma kişinin neyi istediğine bağlıdır. gözü kapanmışsa yanlış bile olsa onun için doğrudur. yani tamamen beyinsel olup bilimsel hiçbir açıklaması yoktur. birini çok sevdiysen onun yaptığı yanlışlar gözünde doğrudan birer parça gibidir.
Doğru insan vardır ama hep yanlız zamanda gelir.
şarkıdada çok güzel belli ediyor.
Elbette var neen olmasın.Ama kime göre doğru ? önemli olan o.Dışarıya mı doğru sana mı doğru ailesine mi doğru
Doğru insan illaki vardır. Ama benim görüşüm bir insanın 23-24 yaşından önce bir erkek ya da bir kız için doğru insan demesi yanlıştır.
Doğru insan ömrün boyunca mutlu olacağın kişidir...
Umarım Doğru insanı zamanı geldiğinde bulursun..
Saygılı olsun terbiyesini bilsin ahlakı yerinde olsun sevecen güler yüzlü olsun iki çift lafı bir araya getirip cümle kursun küfür etmesin argo kullanmasın kötü alışkanlığı olmasın bunlar bende doğru insan kategorisine girer.
2 türlü doğru vardır. 1 tanesi herkes tarafından kabul edilmiş doğrular 2. de kişiye göre değişen doğrular. doğru insandan kastın 4/4 ise imkansız çünkü peygamberler bile 4/4 değildir.sadece melekler 4/4 lüktür.
doğru insanı doğru tanımlarsan evet vardır. yok eğer ütopik birşey tanımlarsan yoktur.
Doğru insan bence yoktur, doğru zaman vardır. Bu zamanda birini bulduysak doğru kişi sanarız ama zaman bize onun olması gerektiğini öğretir, o olması gerekiyordur, doğru olduğu için değil.
VARDIR AMA MUTLAKA BİR EKSİĞİ BULUNUR, ARMUDUN SAPI ÜZÜMÜN ÇÖPÜ DEMEMEK LAZIM
şıklara bakınca aklıma Gulyabani vardııııır yoktuuuur repliği geldi :D
Ama vardır tabi.
sana sormak lazım nişanlın doğru insan mı amo başgan ?
İnsan bulayım da, doğrusundan, yanlışından vazgeçtim :)
Doğru bir çizgidir ve hiç bir çizgi tam manasıyla doğru değildir. Çevresel faktörler fiziksel etkiler her zaman doğruyu etklemiştir :)
Doğru insan diye bir şey yok bence kendini avutan insan diye bir şey var
yok öyle bişi.
doğru insan sandıkların öğretmiş olmalı.
doğru herkese göre değişir..öyle diyenler kendilerine göre doğruyu kasdetmişlerdr
Bir yerlerde bir Adam vardır da Kadın versiyonunu daha görmedim
doğru insan herkesin içinde vardır. Herkes doğru insan olabilir. Sadece karşısındaki bunu ortaya çıkartır.
vardır daha doğrusu ben olduğuna inanıyorum 21 yaşıma gelicem ve hala ilkim ve sonumu bekliyorum beklemeyede devam edicem taki karşılaşana dek
Cevap çok basit mutlu olan doğru insanı bulmuştur mutsuz olan terkedilmiş ve yoktur der.
sana göre doğru olan ya da olmayan vardır doğru olduğunu ya da olmadığını sen belirlersin
sen dogruysan eger dogru olan senı bulur:) bu konuda emınım:) tevekkul etmek lazım...
Bence tam anlamıyla doğru insan yoktur.
Herkes birbirinden farklı, her insanın bir kusuru var.
doğru zamanda doğru yerde olursan doğru insanda seni bulur bence
kişnin kendisini en fazla tamamlayan biri o kimse için en doğru insandır ..
bu zamanda doğru insanı bulan bizede göndersin ya da tarif etsin
bugün aklımdan geçenleri okumuşun sanki :)) buldum diyenler gerçekten çok şanslıı..
Varda biz bulamadık henuz
"doğru insan yoktur nasip vardır :d"-edwird2
kader diye bir şey var
anlayabildin mi
yoktur eğitebildiğin katlanabildiğin Vardır
Vardır. Övünmek gibi olmasın da o benim .. ^^
Her insan doğrudur, yay şeklinde insanmı olur
Doğru insan yoktur, kafamıza uyan insan vardır.
Kişilere göre değişir doğruluğu
Medine gülü war doğru insan.
doğru erkek diye birşey var bence :/
var bir yerlerde ama nerde =)
Yoktur herkesin doğrusu farklıdır çünkü -.-
'Doğru insan' diye birşey var
çok mu düşündün bu soruyu ya. azcık mantık
Daha bulamadım. Acaba burada doğru kişi varmidir
Var tabiki :)
hayır :)
yazık oldu :)
nişanlıyım :)