Butun suc erkeklerinya oyle bir kani var peki hic sunu dusundunuzmu kadin istemezse hicbir erkek aldatamaz. Erkek ac gozlu diyelim doyumsuz sadik olmak kaninda yok diyelim hepsininde biz erkekler kabul edelim. Peki ben sevdigimi kimle aldatiyorum baska bir kadinla gay falan degilsem demi kadinlar sadik olsa sevgilisi olana yavsamasa evli olana bakmasa kim kimi kimle aldatacak? Tabi pskopatlari tacizcileri falan demiyorum normal aldatmalardan soz ediyorum. Bence is kadinlarda bitiyor bir ne kadar aldatan erkek varsa o kadar aldatan kadin vardir. Burda cok sık rastliyorum sevgilim evli yok arkadasimin sevgilisinden hoslaniyorum falan ulan erkek bir yere kadar gormezden gelir nedenmi sexy olan kadin alimli olan kadin butun reklam filimlerde seks objesi olan kadin yuva yikan kadin buna neden musade ediyorsunuz peki?
Sebebi olamaz. Sebebi varsa bosanir. Mutlu degilim sevmiyorum bıdı bıdı vs. Oyleyse bosan kardesim. Mutlu degilsen sevmiyorsan neden hala evlisin. Neden hala ayni yatagi paylasiyorsun sevmedigin insanla. Bosanmaz cunku kurulu duzenini bozmak istemez. Onun tek istegi hayatina biraz renk biraz heyecan katmak hepsi bu. Bir sure sonra sizde heyecani tukenecek yeni heyecanlar pesinde kosacak. Ve omrunu boyle noktalayacak. Yani ne esine sadık olacak. Ne sevgilisine. Ha ortada bir suclumu ariyorsunuz. Aa niye ariyorsunuz ki. Gayet ortada iste. Bakmayin saga sola sizsiniz o sap.
Yanlarındaki kişiden bir süre sonra soğuyorlar. Çünkü evliliklerde hem duygusal hem de cinsel yönden tatminsizlikler yaşanıyor. Dışarıya yönelip aldatma eğilimine girişmek yerine, sorunu çözme odaklı olunmalı. Eğer çözülemiyorsa ayrılmalılar. Uzatmanın bir manası yok.
Maddi ve sadece tozpembe duyguların bakış açılarıyla evlilikler gerçekleştirildikçe gözler dışarıda olmaya devam edecektir. Evlilik ufak hoşlantıların sevda sanılmasıyla yapılacak birşey değil. Evin içi dışarıdaki gibi olmaz, insan evde canına can katan birşeyler arıyor, sağlam fit kusursuz bir fizik değil.. Böyle birşey evde olmayınca da sanırım dışarıda huzur çeşitli yollarla aranıyor..
Dün Marketten çıkıp arabama bindim bir tane yanında küçük çocuğu olan genç alımlı bir kadınla göz göze geldik bakıştık bir 1 dakika kadar ama ne yapmaya çalıştığını anlayamadım ben kafamı çevirdim o hem gidiyor hem bakıyordu yanında çocuğu olduğu halde bile böyle yapılıyorsa severek evlenmemiş galiba aşk evliliği olmadığı zaman gözler dışarıda olabiliyor
Sevmeden, sevilmeden, aşık olmadan, karşındakini anlamadan veya olduğu gibi kabul edememekten, evde kalma korkusu yüzünden yapılan evliliklerden kaynaklanıyor. İnsanlar çok eşli canlı değildir, son yıllarda aşırı geniş insanların ortaya attıklarından ibaret gerçekten birbirini seven iki insan bir ömür mutlu yaşayabilir. Etrafımda bu örnekleri gördükçe hala aşk’a, sevgiye olan inancım taze kalıyor.
Eşinden ilgi görmüyodur sevgi görmüyodur kocası onu yatakta mutlu edemiyodur gözü dışarıdadır.. kocası başka kadınlarla birlikte olup oda onu aldatmak için başkalarıyla yatıp kalkıyodur örnekleri çok var ama bu gözünün dışarıda olması için bir sebep değil sevmiyosalar boşansınlar başkalarının günahıma girmesinler bari
Cok sebebi var. hepsini yazmamiz imkansiz. kadin erkek evde bulamadigini disarda bulmaya calisiyor. görüşüyor psikilojik olarak kendini tatmin etmeye calisiyor. kimisi sıkıcı evliliğine oyuncak arıyor 👍🏻oyuncak olmak isteyende gelsin buyursun. her ne olursa olsun ne kadin ne erkek esini bosamiyor 😊
Yetinme olayı değil o.. Türkiye'de ilişkiler evlenme üzerine kuruludur.. Evleninceye kadar canım cicim.. Evlenince gerçek yüzü ortaya çıkar.. Bu da eşler arasında probleme sebep olur. Genelde sen değiştin denir ama aslında kimse değişmez. O hep öyledir. Sonuc olarak, herkes kendisi gibi olunca kavga gürültü başlar, ten uyumu olmasa capkınlık başlar.. vb..
Ahlaksızlıkla alakalı bir durumdur. Eşi onu evde bekler o gider gününü gün eder. Ya da erkek eşinin onu masum bir şekilde evde beklediğini snaar internette sırnaşmadığı erkek kalmamıştır. Bunların nedeni karaktersizlik, doyumsuzluk. KArakterli olan kişi boşanır onun parasını yemeğe devam etmez. İnsan çocuğundan çocuklarından utanır her erkeğe mavi boncuk dağıtırken.
ya duygusal açıdan, ya cinsellik açısından veya her iki yönden de yetmiyordur... ancak bunların da istisnaları vardır tabi, yani herşey 4-4lük olsa bilegözü dışarda olanlar vardır onlara yapacak birşey yok.
Tahammülsüzlük düzeyine gelen evliliklerde bu tarz olaylar gerçekleşebiliyor ama tamamen yanlış. Madem gözün dışarıda, madem eşin sana yetmiyor o zaman boşan. Karaktersizliğin lüzumu yok.
Bekar birisi olarak bu soruyu cevaplayım. Devamli aynı seylerı yapmaktan sıkılma, ev , iş , aynı yuzler, gormekten , hayat sartları, yataktakı mutsuzluk ve malum hayat sartları dısarı itip bazen kacamaga teşvik edebılır.
Genç yaşta evlenmiş ve kendisine benzeyen biriyle evlenmesi derim. Evleneceğin insan farklı olmalı ki hayatta hep birbirinize bişeyler öğretebilesiniz. Yaş olarakta erken evlenmek etrafı görmeden kendini bilmeden neyi sevdiğini bilmeden evlendiği için gözü dışarda olur bence.
Papaz hergün pilav yermi diycem kızcaksınız :) İlgi den alakalı bir durum eşiniz yeterli ilgiyi gösterememeye başladığında dışarıya doğru itekleniyosunuz ister istemez...
evliligi bir zorunluluk gibi gördükleri için gerçekten eşlerine aşık olmadıkları için toplum baskısı ve kültürel yapıdan dolayı zorla evli kaldıkları için
Ahir zaman kardeş insanlar iyice azıttı yoldan çıktı dedigin gibi Allah düşman başına vermesin zaman o kadar kötü olmuşki anlam veremiyorsun eşler arasında bir problem olduğunda ki normaldir olabilir problemi cözeceklerine başkalarıyla ilişki düşünüyorlar sanki bunu yaptıklarında sorun çözülüyor insan olsa gerekirse psikologa gider gerekirse eşiyle konuşur
Erkekler heyecan seviyorlar o yaptıkları yasaklı olan şey onların hayatına renk katıyor hele o kaçamaklar yakalanma korkuları kndilerini luna parkta hissetmelerine neden oluyor haliyle gözü dışarı gidiyo
En İyi Cevaplar