+1 yılÖncelikle merhabalar , son zamanlarda çok ama çok göz önünde olan konu bu. Benim şahsim düşüncem şu şekilde. İnsan hayatının odak noktası cinselliktir. Suriye’de savaş varken bile bir bakıyorsun kadınlar. Hamile gelmiş , savaş varken bile seks yapıyorsan demek ki bu vazgeçilmez bişi.. ve cinsellik biraz özlemi sever , evlilikte istediğin zaman onu elde edince kolay oluyor , ev içindeki stres , kalitesiz yaşam biçimi evliliği ve seksi etkiliyor. Bir ikincisi insan oğlu sahip olduğu her şeyin nankörü , sahip olmadığı her şeyin köpeği olur … bu sebeble daha çok heyecan ve farklılık arıyor. Bu nedenle aldatılmalar farklı hazlar aranıyor diye düşünüyorum…
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada terapist gelip açıklasa bile karşı çıkacak insanlar var. Tamam sen doğru bulmazsın bunu belirtir geçersin. Adam resmen senin hayatın sahibi gibi tepki veriyor. Kimsenin haddine değildir kim kimle sevişirse sevişir. O onları ilgilendirir. Bana göre evliler ne kadar severse sevsin ne kadar saygı olursa olsun belli süre sonra sıkılıyor sonrasında cinsellikte bitince farklı heyecanlar arıyorlsr ki bu da normaldir. Örneğin sen bir sene boyunca çalışınca yorulup tatil yapıp tekrar enerji toplamıyor musun? Buda onun gibi bir şey insanların doğal ihtiyacı kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılAldatmak zayıf bir karakter göstergesidir. Birde şov yaptıklarını falan sanıyorlar ya, başarıymış gibi. Yazık… Güçlü bir insanın gözü her zaman eşinde olur. Çünkü olgunlaşmış karakterdir, eşinin ona bir mükafat olduğunun farkındadır. Bu yüzden ömrü yettiğince hediyesine sadakat gösterip ona çok narin davranır
00 Yorumla
Bunun ilk başı doyumsuzluk, nefis ve harama meyletmek. Eşlerin birbirlerine olan ilgisizliği, yapabileceğinden fazlasını beklemek.
Allah'tan korkan bir eş, iffetini korur, yuvasına sahip çıkar, gözü dışarıda olmaz.
Eşinden ilgi görmeyen kadın/erkek, herhangi birinin ona olan ilgisinden etkilenir, kalbi kayar.
Birbirlerine eskisi kadar güzel hitap etmezler, birbirleri için güzel şeyler yapmazlar, birbirlerine olan saygıları, sevgileri yok olur.
Bunlara dikkat edenler, ne gözleri dışarıda olur, nede aldatırlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılİnsanları mükemmeliyete sürüklediler. 20 yaşındaki kız bile botoks, burun ameliyatı vb. bişeyler yaptırmak zorunda hissediyor kendini. Etrafa bakıyorum bütün kadınlar birbirine benziyor artık.
Dolayısı ile erkeklerde de bu algı oluşuyor zamanla. Gerek dizilerde gerek sosyal medyada bir kişi ile yetinmeyen insanlar dolu.
Eşi de her insan gibi mükemmel olmadığından zamanla eşinin eksik yönlerini başka kadınlarla tamamlama isteği doğuyor.
Kadınlarda ise bu kadın bu adamla evlenmiş ve mutlu ise beni de mutlu eder psikolojisine kapılıyor.
Çok garip olan bu mevzu neredeyse meşrulaştırılıyor.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence evlenmek için evleniyorlar… kendilerini tanımadan kriterleri olmadan… sonra işte hazin son… gözün dışardaysa da bi eksik var bunu kabullen boşan gerçekten boşan daha iyi yok ilgisiz ilgiyi dışarda arıyorum yok şu yok bu diye bi şey yok kendini avutma çabası suç bastırma çabası… hayatında biri varsa ona göre davranacaksın saygı duyacaksın yok davranamıyor musun o zaman da usüle uygun önce ayrılıp sonra…
20 YorumlaDirekt olarak şahit olduğum bir durumu anlatıcam. Severek evlenen bir çift çocuk yapıyor. Çocuktan sonra kadının tüm odağı çocuğa yöneliyor. Bir yerden sonra her konuşma çocukla alakalı olmaya başlıyor, karı-koca birbirlerine dair bir şey paylaşmamaya başlıyor. Finalde adam işyerinde tanıştığı bir kadından etkileniyor ve onunla sevgili oluyor. Üzücü ve asla mantığıma oturmayan bir durum :/
13 Yorumla- +1 yıl
bu anlattığınız ve gerçek olan olaya ben de bir ekleme yapmak isterim..
- +1 yıl
Tamamen kaçma 9 aylık bir çocuğum var ama bizde tam tersi , hem çocukla ilgileniyoruz hatta birlikte ilgileniyoruz ona daha fazla ilgili oluyorum üzerindeki yükü çabayı görünce.
- +1 yıl
@Respect067 zaten genele vurmadım olayı sadece gördüğümü anlattım
+1 yılBu konuda hiç tecrübem yok ama hayatımda pek çok kez aldatan olsun aldatılan olsun kişiyle tanıştım ve zannımca olay şu iki şeyden ibaret: Yasak elma diye bir tabir var ya hani imkansız ya da olmaması gereken kişiden hoşlanmayı onu arzulamayı çok seviyor insan ne hikmetse, e evlendiği kişi artık cepte geliyor gözüne, artık elinin altında vesaire o yüzden sadık ya da aşık değilse gözü dışarıya kayıyor. ya da maalesef evlilikte eşler birbirlerine cinsellik konusunda çok açık olamıyor, fantezilerini ya da yatak odalarına sokmak istedikleri yenilikleri birbirlerine söylemeye utanıyor sanki ayıp bir şeymiş gibi. O yüzden bunu dışarda " onu ayıplamayacağını" düşündüğü kişiyle yapıyor diyebiliriz.
10 Yorumlaİlgisizlik iletisimsizlik özel hayata yansıyor sonra çift birbirinden soğuyor boşluğa ve yalnızlığa kapılıyor bu yüzden
Yadirgamamak lazım çünkü insanın başına geliyor yapmam dediğimiz herseyi günün birinde yapıyoruz Allah herkesin kalbine göre versin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmak etik-ahlaki değil. Gençken yapılan aldatmaların çoğu açgözlulukten, olgunlar ise evlilikleri saygı anlaminda bitmiş , hayatı mecbiri devam ettirmeye çalışmaktan dolayı. Bayanlar kolay aldatmıyor, ya çoook zor bir evlilik yaşiyordur ya da dengesizdir.
00 Yorumla
+1 yılmEşleriyle gerekli baği kırmadıklarını
uyumun ve iletişimin olmadını düşünüyorum
yoksa herşeyi konusabılen ve uyumlu olan 2 insan.. tüm hayatı paylaşabilir her sorunuda cözebilir diye düşünüyorum00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın zibilyon tane nedeni vardır ve hiçbir haklı nedene dayanmaz.
Şeytan daima dürter, şeytana uymamak asıl mesele.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru soylediniz
+1 yılAynı kişiyle sıkılınır zaten eğlendikleriyle beraberlik kursalar sorun kalmaz sürekli mız mız despot yeniliksiz veya şikayetçi taraf negatif enerji saciyo bunun maddiyatida vardir
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama şuna ayar oluyorum arkadaşlarım kocası bana sulanıyor arkadaşlarım bana kızıyor ben yüz vermiyorum kcoanıza kızın demi cidden can sıkıcı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü evdeki garantidir.
Yeni arayışlar ilgisini çeker. Macera arar.
Tabii bu mayası bozuk olanlar için geçerli11 Yorumla- +1 yıl
Dedi..
Mutsuz oldukları için ve düzenlerini bozmak istemedikleri için aldatmak daha cazip geliyordur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz olup ayrılmayı g*tü yemediği için. Başka nedeni yok. Eski karım buna iyi bir örnek...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitede kocasından gizli fb si olan kadın tanıyorum buraya yazdığı yorumları görseniz çok düzgün birisi zannedersiniz aldatan insanlara tepki gösteriyor kadinlara or*sbu falan diyor, insanları tanımak öyle zor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamlara talep arttı onlarda bu fırsatı değerlendiriyor :/ şimdiki nesil evlenmek istemiyor zaten bu şekilde daha mutlu olan bir kitle var. Üniversite önlerinde orta yaşlı adamların son model arabalarına binen kızlarından da görüyoruz :/
00 Yorumla
+1 yılSebep mi arayalım? Bence gerek yok
Karakterleri yok, boşanmaya cesaretleri yok,01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu tipeler hem borbirlerini sevmediklerini bilirler ama bosanmazlarda
Evde yatakta mutlu olamadığı için. Eşiyle yaşadığı ya da yaşayamadıgi cinsellik tatmin etmediği için
00 Yorumla
+1 yılAldatmak ya da aldatılmak kabul edilemez yinede eşinden iyi bir ilgi ve sevgi gören, iyi bir cinsellik bulan birinin aldatabileceğini düşünemiyorum.
00 YorumlaEvliliğinde bulamadığı veya bulupta nefsini doyurmadığı şeyi bir başkasıyla tamamlıyor yani kısaca ş. refsiz oldukları için
00 Yorumlaevlenmeden önceki alışkanlıklardır. bir sürü kişiyle flört etmek, yedekte tutmak vs. Evliliğin ciddiyeti kavranamaya biliniyor
00 Yorumla
+1 yılBekarım ama genelde sebebi ya bıktıigi için ya da evdekine yetemediği için..
04 Yorumla
Soran+1 yılVeya evdeki yetemedigi icin
- +1 yıl
Evdekine yetemeyen insan aldatmaz AKSİNE hırs yapar..
Soran+1 yılAma gendele tam tersidir
- +1 yıl
Kendinden eminsen bu soruya gerek yoktu 🤗
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. neden acaba bir dusunmek lazım evde kadın fazla kuralcı olursa sıkı yönetim uygularsa erkek aldatır
07 Yorumla- +1 yıl
Adamda namus kavramı varsa hiçbir şey olmaz şerefsiz kansız adam her şekilde aldatır
- +1 yıl
E o zaman kadın haklı taraf oluyor her baskı yapılınca evden kaçan insanı koca niyetine eve alamazsın yıllarca kadınlara baskı yapıldı o zamanda kadınlar aldatıldı işinize geldiği yerlerde konuşmayı nasıl biliyorsunuz günümüzde bu durum değişti kadınların aldatma sayısı daha fazla arttı kadınlar eğlenmek erkekler evlenmek istiyor artık ne yaptıysanız onu bulacaksınız herşeyi kadına bağlanmaktanda vazgeçin
- +1 yıl
Kadınlar hakkında çok fazla yanlış bilgiye sahipsiniz araştırmadan konuşmamanızı öneririm erkekler cinsellik istediği kanıtlanmıştır ama kadınlardaki duygusallık değil gelir elde etmek isterler para gibi düşünün kadın aldatıca yakalanmaz erkeğin yakalanmak içi 1 saati yoktur üstelik kadın baskı yapmazsa evlilik yürümez başı boş herif her haltı yedikten sonra o eve herif diye alınmaz ben çift taraflı empati yaparak düşünüyorum ki kadın her yönlü haklı oluyor ben kendi düşüncelerimi dile getirdim sizin düşünceleriniz size kalsın iyi günler kardeşim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çünkü zevkli.
Hergün aynı yemeği yiyince, insan nasıl mutlu olsun?
10 Yorumla
+1 yılSadece ahlak bozuk kişiler yapabilir bunu. Ne diyeyim başka
10 YorumlaSıkılıyorlar muhtemelen, bir de bunun eşcinsel eş durumu da var sanırım. Eşi böyle olan insanlar dışarıda arayışa giriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir sürü nedeni olabilir. Gözünün doymaması, anlayışsız bir eş, cinsel anlamda giden süreç v. b şeylerden ötürü olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler seks için evleniyo Kadın da istemediğinde gözü dışarda oluyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece evliler mi bu devirde herkes herkesle oynuyor söz verip yerime getirmiyor aldatıyor sözleriyle kandırıyor umut veriyor
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış seçimler, oyunbozanlıklardan, şeytanın işe dahil olmasından
00 Yorumla Genç kızlar olgun seviyor. Tecrübeli ve deneyimli mutlu etmesini biliyor diyor.
00 YorumlaShakira'yı bile aldatmışlar, düşünülerek çözülecek bir konu değil sanırım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılKimi ilgi kimi bilgi peşinde. Kimi doyum kimi oyun. Bir sebep var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden soğuduktan sonra başlar. Kimi heyecan arar kimi de gaflete kapılır kimi ise ayrılamadığı için yapar. Her ne sebebi olursa olsun yanlıştır. Kendi kişiliğine saygısızlıktır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evlilerle sevgili olacak kadar canım var maalesef özellikle genç kızlar
00 Yorumla
+1 yılYeni heyecanlar. Macera duygusu. Genclere olan begeni ustek bence
00 YorumlaKadinlarin kocaları memnun edemiyor erkekler kadınlardan umduğunu bulamiyor
00 Yorumla
+1 yılÇok açık ve net Evli değilken kurduğun hayallerin, düşüncelerin öyle olmadığını anlıyorsun çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi , m
- +1 yıl
Ne gibi* ?
+1 yılÇünkü ilgi alaka bitiyor birbirilerine başkalarının ilgisi tatlı geliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilmem evli kadınlara sormak lazım neden aldatirlar
00 Yorumla
+1 yılSebebi tek değildir meselâ ilgisiz eş eğer eşinin gözü dışardaysa oda aldatmaya meyilli olur
00 Yorumla
+1 yılEvde huzuru bulamaz verilen sözler tutulmazsa vs...
00 Yorumla
+1 yılYa eşinin ilgisizliginden ya da bencilliğinden çoğaldı aldatmalar
04 Yorumla- +1 yıl
Bencilliğinden ne olursa olsun adam aldatmamalı boşansın o zaman
- +1 yıl
Kadında aldatıyor
- +1 yıl
Cinsiyet olarak farketmez benciller işte
- +1 yıl
Yani
+1 yılÇeşit fazla deliler gibi seks yapmaları lazım olur mu öyle onlar da haklı ben kusmaya gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇünkü dünya orros.. puu çocukluğu için bulunmaz bir sahbe
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTadını hiç bilmediğin bişeyi merak edersin ama tadını bilip farklı olanları da görürsen tatmak için can atarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden ilgi alamazsa ya da yasak aşklar çok çekicidir bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılErkekler illaki bir bahane bulur ya aldatmanın bahanesi olamaz aslında ama erkekler için bu çok kolay bir şey gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olduğu için aldatır başka sebep yok
00 YorumlaOnların dini zayıf ben bekarım zina yapmıyorum bide eşleri var
10 Yorumla
+1 yılÇunki eşlerinden gereken ilgiyi ve şehveti görmedikleri icin
00 YorumlaDoyumsuz oldukları için (hepsi olmasa da)…
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden evliler seçilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem srcene sor
- +1 yıl
Seçenlere sesleniyorum o vakit
Yatakta tatmin olamadıkları için
05 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama bu aldatmak icin bir neden degil
Soran+1 yılVu jarisini sevmedigi anlamina gelir yinede
+1 yılEvli sevgilin mi var, mutsuzum ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Hımm iyi
+1 yılMutlu olamadıkları için olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur
Kimin gözü dışarda değil ki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeden evlendikleri için.
00 Yorumla Doyumsuzluktan herhalde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyasak meyva tatlıdır :D
00 Yorumla
+1 yılÖnden yiyen kadın zenci erkek taze kız ister
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım