AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Hayır sevmiyorum
Güzeller
çirkin leş
trakya daha güzel
Yok.
güzel olnalar var
Evet buluyorum
Hevallerin neresi güzel kodumun tipsizleri
Cok acimasizsin cokk
Öyleyim canım 😉
Aferinn bende acimamda o yuzden dikktimi cekti tamamsin
Sorun değil 🙂
Eyvallah 😊
Net olarak irkci bir insanim ama dışarıdan bakınca bu kadar göz kanatıcı oldugunu hic dusunmuyordum 😐
Yoo yuzunden belli soguk acimasiz gaddar buz gibi oldugu ben dusunuyorum valla😊
Bilemicem yuzunu gormedim kimsenin 😂
Ben gordum ayden sener vari diyelim 😊
Moruk o hevallerin altına yata yata evlenmiyon sen 😂kodumun kvasesi seni
@ecrinyare32 seninde ne bok oldugunu biliyoruz yavrum. Bosuna gelip sataşma millete
Geri zekalimisin sen soruyu gorus yapana dedim hevallerle ne isim var benim malmisin nesin ya
Anlasilan bu cok yqtmis milletin altina yarasi var napacan idare edecez @saygisiz-1adam cvp verip zaman harcama bu mala ya
@herseyimbenim genelleme yapma güzellerde var lann
@adsizata o mal da daha bir kac gun once akli sıra kürt erkekleriyle ilgili biseyler sacmaliyordu.. turk erkeklerine hakaret falan ediyordu.. saglam kapak geldi ya simdi @herseyimbenim’den, onun acısıyla cemkiriyor
Yemin ederim sizin kadar pis millet gormedim ben kürtlere kurban olun bir tanr bile ayrimcilik yapani gormedim yemekleriniz les gibi temizlik nedir bilmiyosunuz peygamber soyu kurtlerden ckiyor ya sizden? Kabullenin artik
@ecrinyare32 lan bir s. iktir git kodumun mali.. omrumuz gecti kürtlerin arasinda kime neyi anlatiyorsun? Daha dun kendin yapiyordun o ayrimi g. zekali enbesil.. koyun yağından yaptigi seyi yemek diye yiyen gelmis turkun yemegine laf atiyor.. evi ahirina bitişik olan, hayvanlariyla yan yana yatan gelmis turke temizlikten bahsediyor.. uza şurdan hadi
Birde peygamber soyundan bahsediyor beyinsiz.. arap olan peygamberin soyu nasil baska milletlerden çıkacak diye sorarlar adama evvela..
@Saygısız-1adam bende kürtüm bu dediklerine katılmıyorum genelleme yapma
Benim evim mi 😂😂benim evimi gorsen abowwweww dersin yemeklerimizi yesen suanki kallesligini gostermissin mk irkcisi isinize gelince kardesiz demi bu saatten sonra bende irkciyim sizden dost olmaz.
@pempişşbirhatunn kim ne oluyorsa mubarek olsun.. gecip bu memlekette turke hakaret edersen alacagin cevap budur
@saygisiz-1adam ne zaman kalkıp turke hakaret ettim ben
Heeyy turke hakaret eden mahluk sende akil olsa ben ilk yorumumda heval lafi kullanmadim boyadan badanadan soz ettim nasil bir nefret var ki sende kuyruguna basilmis kedi gibi bagiriyon is pislige fenaliga gelince cok iyi biliriz amca kizina tecavuz edip tore diye kafalarina siktiklarini benim kurtlerle derdim yok o kadar batiyorsa sana turkler aiktirip gideceksin o zaman
@adsizata kime dedin
@pembişşbirhatunn ilk lafini bana cakacagina su ırktaşina bir bakaydin keske
Yaaaww bibdurun hatlar karisti alooo
Bizim milletr hakaret edip soru soranlarin kuyruk acisi var 😂siz sordunuz ben cevapladim hadi bunu bana acikla peygamber soyları neden kürtlere bagli?
Irktas dediğin kim anlamadim görüş sahibi ise üye hesabı aktif değil diyo bu yüzden yazsamda görmez
Daha uc dort gun once sordugu soruda turk erkeklerini kurt erkekler karsisinda aşağılayan kasar gelmis burda insanlik dersi veriyor
@adsizata kardeş kime diyon sen bunları anlamiyom
Biz kimseyi assagilamadik ama kürt erkekleri sizr bin basar.
@pembişşbirhatunn su ecrin malini bir sustur allah askina ya.. gitsin baska yerde havlasin
@saygisiz1adam bak kardeş bnde kürtüm hep saygı cercevesinde görüş yazdım ama sende hakaret edemezsin ayrıca ecrin knkam köpek değil sussun kimse kimsenin ırkına laf atamaz
Benim ırkımdan bu vatanı korumak icin binlerce sehit verildiyse benim irkima dunki pcler ve dunki ksarlar laf edemez !
Peygamber soyu kurtlerden cikiyormus bu kadar cahil iste ya israilogullari ve araplardan gelen peygamberleri kurtlere bagladiya la 😂😂sanli urfa peygamberler diyari mardinde seyitler var diye bunu soyluyor cahilim benim ya kurtler sanki oralardaydi ulan embesil once tarihi oku peygamberler tarihini bil yakup ogullari ve ibrahim ogullarinin soyuna bak kurtleri ordan bir baglanti kur bakalim neyse sen kendi dunyanda yasa benim hicbir irkla alip veremedigim yok gecmis yorumlari okursan ben biyadan makyajdan soz ettim insanligindan ahlakindan soz etmedim allah kuluyuz insaniz ama senin oyle bir yaran varki cemkirip duruyon kaliten bu kadar iste
Ayol tamam be
Ve onun zoruna gitti bu kadari size yeter seyitlerin hepsi kürt şeyhlerin hepsi kürt şehit verdiğimiz binlerce kürt asker polis var onlara sayginiz olucak !
@pembişşbirhatunn madem kankan, bilirsin demi uc dort gun once sordugu soruda nasil turk-kurt ayrimi yaptığıni? Senin kürt olman pek bisey ifade etmez.. bana ve benim irkima medeniyet dersi verirken once dogu ve guneydoguda yasanan aile ici iliskileri (ensest) tore adi altinda islenen cinayetleri, cocuk gelinleri, pkk bagini, bu ulkeye ve ulkenin insanina her firsatta uzanan hakaretleri nefreti bir alin koyun onunuze düşünün ondan sonra bir kıyaslamaya gidin.. bugun metropol olan sehirlerde bile duzen ve asayisi bozanlar, yuz kızartıcı suclara karisanlar niye hep kürt kökenli? Hepsi degil belki ama ekseriyeti bu.. sizin insanlik dediğiniz sey yanlizca sizin bu ulke insanindan menfaat elde edeceginiz zaman gelir akliniza.. (sizden kastim senin sahsindan ziyade turk-kurt ayrim davasi gudenlerdir)
Senin bu dediklerin tuklerdede var
Allahim yarabbim ya soy ata ced dedigimiz sey ne kizim yaa zihnini ac zihnini soyunu bir ogren bir makyaji alip ahlaka temizligine insanliga bagladiysan senin beyin cakralarindan suphe duyarim
15 temmuzda onlarca asker sehit verdik bunlari yapan da kendi milletleri onlarin ne sucu vardi?
Burda ne kadar yorum varsa kısırtlastirin kendinizi sizden bir tane bile oc gormeye taahammulumuz yok artik
15 temmuzda dogu ve guneydoguda tek bir sehirde hareketlilik olmadi.. herkes evlerindeydi ama 6-7 eylul olaylarinda ne hikmetse bir pkk agziyla siyaset yapan serefsizin lafiyla haftalarca oralar ates cemberi oldu.. meskun mahal savasini bu ulke nerde verdi? Madem o kadar onurlu bir durusa sahipsiniz once pkk ve ayrılıkçı dusuncelere karsi dik bir durus gosterin
Bence de burda kürtçülük agziyla gorus yapan herkes kisirlastirilmali.. bu dünyaya bir tane daha onlardan gelip yuk olunmamali
Offf tm ya yeter artık uzatmayın tamam kavgayı kesinn
Pkk 'nin amna koyim babam sksin onlarin anadsini bacisini siz bana bunlarin cevabini verebiliyormusunuz veremiyorsunuz o yuzden kapayin ceneninizi
Soru mu sordun lan cevap istiyorsun? Tarih bilmez cografya bilmez cahil.. ne sordun da cevap istiyorsun?
Kesin lan tartismayi bura turkiye cumhuriyeti kurtistan degil siktiriboktan makyaji getirdiginiz noktaya bak size ahlakiniza insanliginiza laf eden olmadi atladiniz ortaya ben turkum sapina kadar milletimi milliyetimi vatanimi devletimi insanimi seviyorum kim turke biat etmis adaletine teslim olmussa bizdendir simdi bir daha yazarsaniz bu turk kurt olayi hakkinda kimse seviye saygi beklemesin benden kurt erkekleri kurt halki bin basiyorsa turklere satasma git kendinden olanlarla konus ye ic evlen tamammi tarihi kokenini arastir da gell turke laf edenin ecdadina laf ederim herkes haddini bilecek irkcilik yapip kin kusmayin turkieyeliyiz bitti. Gorduk suriyeyi iraki kutlere gaz verenleri rahatlik batmasin bir yerinize
Benim irkima laf edenin bende yedi ceddine sulalesine soverim o kadar soru sordum adam akilli cevap cikmadi 😂cahill de senin gibi irkci beyinler ve beni irkciliga iten oc laridir.
Yeter tamam sakin olun bee konuyu kapayinnn
@ecrinyare sen nasil bir malsin ya? Hakikaten hobi olarak mi aptallik yapiyorsun yoksa gercekten boyle misin? Tamam yeter daha yazma bisey.. al tasini taragini uza simdi burdan.. senin ne mal oldugunu onceki sorularindan biliyoruz.. ve biliyor musun gercekten çok kötüsün
Kizim senin ceddine laf ettik mal peygamber soyuna bagladin soyunu ogren dedik yaww ne bilirsen bil ne anlatirsan anlat bildigin ve anlattigin karsindakinin anladigi kadardir olay bu
Benim sorularim da bir tane bile irkcilik yok 😂simdi türk kahve si icicem 😂
Kizim sen trollmusun nerenin manyasin sen ya
Allah aşkına yeterrr yaa
İyi afiyet olsun..
Vsbsnxnzzmnxb haykırıyorum şu an 😂😂
Sagolun canlarim 😂😂😂😂😂😂
Zehir zikkim olsun emi
Oglum su sitenin en nazik kizlarindan biri olan pembisi bile delirttik lan..
Işte bu yüzden bu tür sorular sormayın sitede iç savaş cikiyo😂😂😂
O nerden dahil oldu anlamadim ki yaww
@Saygisiz-1adam teşekkür ederim 😂😂
@adsizata kardeş boşver siz nerden dahil olduysanız bnde ordan oldum 😂
Yaw ben basimi alip gidiyom t6 brader laf anlamazlara laf anlatilmiyor ki
Tamam hadi dağılalım yeter bu kadar aksiyon 😐
Hadi herkese iyi günler hepimiz birer türk kahvesi içek sinirlerimiz dagilsin
Ben nasil dahil oldum valla anlamadim boyaya makyaja alarjim var bir laf dedim kiz taa peygamberlerden girdi soya irka geldi mesele allahtan ahlaki kulturel soru sorulmadi yae kim guzeeelse guzel olsun benden uzak olsun
Benim milli icecegim efes pilsen😂
Şu an yudumluyorum missss 😂😂
Bende limonata 😂
Ulenn bir gidin ne zikkim icerseniz icin sicak basima vurmus zaten insanin canini cektirmeyin yaa
Bende çay var sadece 😐 hadi herkese afiyet olsun
Zıkkım deme 😂
Kanka getirim mi sanada soguk birseyler🤣
Getir abi getir 😑 biri limonata der biri kahve der.. canim cekti
Ulann nerden basladik nere geldik caylar maylar bari iki kek pasta yapin da barisalim yaaw😊
Benim getirecem sey malum biliyon demi🤣
Trol bu kiz ya yemin ederim.. deli mi ne 😏 bilerek yapiyo valla
Alın limonu sıkın için iste😂
Mesaideyim abi olmaz o dedigin 🙄
Valla ben bir tane atacam musade varsa🤣
Sinir etmeyi seviyor sadist bu sadist
@pembişşbirhatunn sen bugunki kpss’den haber versene bizle dalga geçeceğine? 😂😏
Hoop hayirdir bizle dalgami gecildi laaayynn simdi hayirdir
@Saygisiz-1adam okumuyorum ben😂
@adsizata gormedin mi alin limonu sıkın icin iste diyor 🤨
Nerenin manyasiniz siz valla anlamadim ne iciyonuz bana da soyleyin valla yaa
Off yeter a q limonata çekti canım dediniz bnde limonu sıkın için dedim 🙄🙄
Ayy yeter goruslerin ucu bucağı görünmez oldu 😂 icsin kim ne iciyorsa da opusun barisin dagilin hadi
Türk kahvesi iciyom 😂
Redbull iciyoz 😂
Bizim burda limon bile yok 😐
Barismam valla oyle kuru kuruya barismammm
Sizin ora nere
Herkese pasta yapcam gelirken ambulansida cagirin
O da gelecekmi allah korusun gider mapusta yatarim onla konusmam
@ecrinyare32 aman gozunu seveyim sakin yapma oyle bir delilik 😂 bu memleket henuz bunu kaldiracak seviyeye gelmedi
@pembişşbirhatunn is yeri burasi is yerin🙄
Limonlu su içiyorum ödem atmam lazım
Sende amma kinci çıktın ha😂
Pastaya zehir mehir katarlar brader aman diyim sakin yemee
Tuhh ne zehri şekerdir o şeker 😂😂
Ecrin yapar da pembis kiyamaz kimseye 😂
Valla ben riski goze alamam
Gecmis olsun pembis 😐 yetmezse limonlar bir tır gonderelim oraya
Ne için geçmiş olsun dedin
Odem atmam lazim dedin ya
Haha onu ben değil ecrin dedi😂😂
Siz yiyin annem tanimadigin insnlarin verdigi seyleri yeme dedi 🤣🤣
Ulan ben dedim
Hersey birbirine karisti a q 🙄 kim ne dedi kim kime ne verdi kime kim ne ısmarladı ortalik toz duman oldu 😂
Yeter tamam isler karıştı iyice 😂😂
Adana sen hattan cekil İzmir sen soyle laayyynn bir pasta yapacaniz onu bile beceremediniz sizi alacak adama valla acidim simdi
Adi yeter bu kadar telefonuma bildirim geliyi durmadan
Şu an yemek yaptim yemek yiyom
Kim kimdi kim ne dedi neye kim kizdi biz kimiz siz kimsiniz burasi neresi valla beynim yandi odunsunuz odunnn gadi dagilinmn layynnn
Yaww hala yemek diyor ac kal ac bir deri bir kemik kal insallahhh
Gorus rekorunuda boylece kirmis olduk ks de 😂 bunların pasta falan yapacagi yok, yapabilseler kendilerine hayırları dokunurdu zaten 😂 ben gidip kendi pastamı kendim alırım bunlara mi kaldik sanki 😏
Acaba acliktan olsem bir lokmalarini yermiyim ya allah korusun
Evet buluyorum