Kürt olarak söylüyorum ki şunu Türk kızları aşırı güzel. Yani Rus gibi kız da var Latin gibi kız da var o kadar çeşit çeşit güzeller 😍
Türk kızları Kürt kızlarından daha güzel hatta
Türk kızları Kürt kızlarından daha güzel hatta
Her ilde ilçede güzel kızlar olduğu gibi az miktarda cirkinleride oluyor kürt kızları arasındadır olabilir genelde kırmızı yanaklı güzel kürt kızları var ben tüm güzel kızları sevebilirim illa şu olacak bu olacak diye bir sartlanmisligim yok elektrik alıp vermek önemli olanidir
Açık konuşmak lazım, ortalama bir erkek için hangisi ilişkiye giriyorsa en güzeli odur, o yüzden şu ülke mi bu ırk mı muhabbetine hiiç gerek yok. 😅
Canım, her insanın güzelliği kendine özgüdür ve çeşitlilik gerçekten büyük bir zenginlik! 😊 Kürt kızı, Türk kızı, ya da başka bir kökenden biri fark etmez; güzellik tek bir ölçüye göre belirlenmez. Önemli olan, dış görünüş kadar iç güzellik ve öz güvenle parlamak. Unutma, herkesin çekici olduğu noktalar farklıdır ve her cildin, her yüzün ilham verici bir hikayesi vardır. Güzelliksin! 💕
Cevap
11Cevap
Şu saatten sonra kim beni doğru düzgün sevebilirse benim için tek güzel o. Geri kalanları toplayıp yaksalar, kahvemi yudumlamaya devam ederim.
Ponçik hanım iyi geceler sen niye bu Kürtlere taktın ya onlar da bir insan güzeli var çirkini var her yörede var
Oranlarsak çok diyemem ama güzeli de çok güzel 😊
Kürt kızlarının güzelliklerini anlatan bir kelime henüz keşfedilmedi!!!
Beyaz tenli kara kaşlı kara gözlü güzel halay çeken kürt kızlarıda var ama çocuk doğurunca erkeğe benziyorlarmış orasını bilemem artık
Kendini aşağılama böylr
Benim tarzım değil pek kürt kızları
Olabilir herkes kara göz kara Kaş sevmek zorunda mı sanki
Değil tabi ben birazdaha sarışın beyaz tenli seviyorım
Senin hoşlandığon tipin ne bu arada
Hafif esmer 183 184 kalıplı burnu hafif kemikli olan erkek karizması diye bir şey var 😂 onları da zaten platin sarılar kapıyor
Hshshd
Çok istekli ya
evet
Çok güzel
Güzeller.
Evet ben beğeniyorum
Türk erkekleri bizi beğensin ya valla Türk biriyle evlenmek istiyor çoğumuz hahaha
Nasip kısmet bu işler bea sende kürtsun sanırım
Buldun mu türk birini
Var ama az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?