Bugün eşime laf attılar ben hiç umursamadım.. Siz olsanız ne yaparsınız?
İyi geceler :)
İyi geceler :)
Aşırı kıskanç biriyim, hayatta 3 şeyi hazmedemem. Anneme, ablama ve köpeklerime laf atılması veya kötü davranılması.. Eşim veya sevgilime de çok değer vereceğim için de aynı şey geçerli. O an artık Allah ne verdiyse, girişirim sonunu düşünmeden..
Umursamadın? 🤔 O da ilginçmiş. 😕 Bırak eşi sevgiliyi, yanımdaki herhangi birine laf atsalar biçerim onu.
Neden ilginç geldi bu durum? Eşim tarafından bir durum yok ki ortada.. Öyle olsa durum değişirdi tabiki...
Önce kötü bir bakış atarım devam ederse saldırıya geçerim hiç tahammül edemem öyle şeylere
Oo kıskançsın biraz galiba :)
Biraz değil baya 🙈🙈
:))))
Pis bir gülüş atar sonra da sevgilimin/eşimin koluna yapışırım
Sevgilin senin koluna yapışsa daha iyi olmaz mı öğle bir durumda?
İşte o zaman sana gerek kalmaz eşin vermiş olur o mesajı ;) ben onunum ağlayın mesajı
Cevap
37Cevap
Yosmalara bak sen.
Olayı rahatsızlık verme boyutuna getirirlerse yanımda ki insan da bu durumu fark eder ve bir tepki verilmesi gerekiyorsa kendi verir.
Bakış harici bir tepki vermem ben.
Esimin yaninda kavga etmem. Onu korumak daha onemli birisinle kavga etmekdense. Karaktersizin birisi diyip gecerim. Tabi esimin olmadigi bir zamanda o kisiyi yakalarsam orasi farkli olur.
bir kadın erkeğine laf atıldığı zaman bence umursar
Garipsedim ve şaşırdım ama tepki vermedim onu demek istiyorum
zaman tersine döndü garipsemeyin bence, eşinizle gururlanın :D
Garipsediğim şey eşimin yakışıklılığı değil zaten kızların bu basitliği..
Umursamam eşimin tepkisi tavrı önemli olur benim için
duzgun bir uslupla ayni seyi tekrarlamamasi gerektigini soylerim
@sadık_fb uslubumu degistiririm
@sadık_fb saldiririm
@sadık_fb ayn3n
@sadık_fb ne alaka
@sadık_fb sus be
bir lafa bakarim laf mi diye sonra atana bakarim adam mi diye jsjsj
O umursar mi diye bakarim ilk esimin hosuna godiyosa sorun vardir
Bana atarlarsa eşim kıskanır sanirim hoşuma gidebilir her laf atandan eşimin gonlunu almam gerek biraz maddi acıdan zor olur
Böyle bir olayla karşılaşmadım ama olduğunu farzedersek sonucunu düşünmem dalarım😂
yürek yemesi lazım o kadının benim erkeğime laf atacaklar ha yanımda ahaha ben buna gülerim 😒
Benim yanimdakilere kimse laf atamaz hele hele laf atipta hayatina devam eden kimse olamaz.
Zarara rızasıyla girene merhamet edilmez miş düşüncesi ile uçardım ona orada herhalde
Onun kafasını eşimin topuklu 👠 ayakkabısının altına sürterek kıvılcım çıkartırım şiddete hayır 😊
Sen umursamadin mi yoksa karşilik vermeye cesaret edemedin mi?
Once bunu kararlaştiralim 😀😀
Cesaret derken? Karşılık verince cesur değil onlarla aynı seviyede olurdum.
Ozamanda vur ensesine al lokmasini modunda olursun sen karsilik vermedikce ensene vurup lokmani alan cok olur
Özgüvenim de eşime olan güvenim dw yerinde.. Bu konuda sorun olmadığı için isteyen istediği kadar laf atsın sadece laf attıklarıyla ve basitlikleriyle kalırlar.
Afedersinde yanlis anlamada
Ne kadar genişsin ya masallah
Kıskanç değilim özgüvenliyim genişlik olarak algılaman ilginç
Bu kadarda özguven fazla ama insan sevdigi seyleri azda olsa kiskanir ve dışaridan gelen tepkilere reaksiyon gosterir
Ya da gostermiyorsa yeterince sevmiyordur
Yahu saç baş mı girişseydim kadınlara 😂😂
Yav sana saç saça gir demiyorum ama bir kızlara bakış atip dişlerini göstererek hıırrrr yapsaydin bari 😀😀
Bu benim tepkisi verseydin
Eşim buna gerek bırakmaz işte zaten o gereken mesajı verdi. Bunu bildiğim için rahatım yahu ohooo anlatamadım derdimi
Adam bakti senden koruyucu tepki yok bari ben kendimi koruyayim dedi herhalde hshshsh
Korumasa ne olacak zorla kuma mı gelecekler sanki eve 😂😂😂
Sizin eve gelmeyecekler , onlar enisteyi kendi evlerine goturecekler hsjshsh
İyi kurtarmis yine paçayi gerci belkide icinden üzülmustur eniste boyle firsati nasil kacirdim diye 😀😀😂
:))) öyle bir ihtimal bile yok inan
Ahh ahh bir iç sesini duysan enişte neler diyordur neler 😀
Sen enişteyi bilmezsin kağanı yorma :)
Kafanı
Ama iyi taktik sana ilk baştan vermiş güveni simdi sen gozunle gorsen bile birsey yaptigina inanmazsin
Bende yapacam bu taktigi 😀😀😂
Komiksin
@Hillssmoonn ben de sana şöyle bişey söylim eğer kadına laf atılması farklı erkeğe farklı şu an ki insanlar da düşünce yok demez ki eşin yannda saygıszkk olmasn boşver demesini bilmeli bazen
O an ki ruh halime bağlı.
selam iyi ğçlr. ben olsaydım onları hatdini bildiridim
kan çıkar..
bu şöyle delikanlıyım şöyle döverim demek için değil..
o lafın altında kalmam..
3 yesem 2 atarım..
Benim yanımda eşime laf atacaklar ye
Bu soru bile çok tehlikeli bence
Kimse bir kadının yanında erkek varken açık bile olsa laf atmaz.
Nasıl olsa benim kocam eheheheh bakışı atarım
Onu sakinleştirmeye çalışırdım heralde 😄
Belasını sikerdim o sadece benim
Küfür etmişse yumruğu çakarım.
Ültimatom atarım
Oyle birsey olmadi olamaz
Kendim bile düşünemiyorum..
A... sını S. krm. Net yani.
Ne diyorsun at hırsızı
Dayak yerim net 😂😂
Bunu göze Alsan da tepki verirsin yani?
Tepki mi benim koruyucu bir yapim var sivri sinek sokmaya calissa kolumu uzatrim ben
Bilmez miyim kank 😂😂
Bu goze alsan da tepki verirsin yani... Bu cumlede bir hata var ama gece gece bulamadim
Dayak yiyeceğini bile bile tepki verirsin yani demek istedim kuzu Uykun gelmiştir normal
Uykum gelmedi senjn cumle dusuk olmus... Orda ne demek istedigini uyurken ruyamda bile anlarim 😂
Cümlem gayet anlaşılır ve Türkçede dil bilgisi kurallarına uygun. Sen de problem var
Yarin sabah sana dogrusunu ve yanlısı ni anlatacam. %100 yanlis cumle ama
Ne kadar değişik şeyler
Hayırdır kardeş demeye başlarken dalarım
Napmam ki napmam yani emin ol düşünmek istemezsin
Tebrikler 🎉
Döverim..
kavga dövüş
ben döverim :D
Gebertirim 😠😠😠
Nickimin hakkını verirdim diyorsun 😅
@Asilzade27 evet boğardım
👏Sahip çıkmak lazım