Arkadaşlar tugçe ışınsudan seans alan var mı varsa lütfen ama lütfen deneyimini ve sonuclarını bizimle paylaşabilir mi?

Tuğce ısınsu dan ilişki şifalandırması seansı almak istiyorum ama sosyal medyada yorumlarda seans aldım cok iyi oldu diye yorumlar yok. ayrıca kötü yorum yapanları kendisi direkt olarak yorumunu silip engelliyor şahsen bizzat kendim 'tugce ısınsu nun seans alanlar benimle tecrubesini paylaşabilir mi ' diye yorum yaptım anında silip engelledi beni. ona zaten maddi manevi sıkıntısı cok olan insanlar gidiyor. 3-5 kuruş gelirleriyle seans ücreti 350 tl gibi birşey ödüyorlar. eğer sonuç alınmıyorsa gercekten cok yazık o insanlara... olumlu ya da olumsuz sonuc alan varsa lütfen yazsın lütfen gercekten hayatlara dokunabiliyorsa seansları insanlara umut ışığı olsun istiyorum ya da kandırılıyorsa nu insanlara umut tacirliği yapılıyorsa insanlar kimsenin parası çöpe gitmesin bilinsin isitiyorum... paylaşımlar için şimdiden cok teşekkürler , sevgilerimle
Güncellemeler
+1 yıl
Tuğçe ışınsu dan seans alanlar?
Arkadaşlar tugçe ışınsudan seans alan var mı varsa lütfen ama lütfen deneyimini ve sonuclarını bizimle paylaşabilir mi?