Ben erkeklerin pohpohlanmasını doğru bulmuyorum çünkü pohpohlamak, olmayan veya az olan birşeyi abartarak karşıya yansıtmaktır bir nevi kandırmaktır.. Ki pohpohlanıp herşeyin bir balon olduğunu anladığında yere çakılır. Ben sevmekten yanayım, bir erkeği seversen o senin zaten aslanın kaplanın herşeyindir, sevgini zaten yemeğine, konuşmana, bakışına, gülüşüne, öpüşüne yansıtırsın.. Bu da erkeği zaten mutlu eder... Bence sevmeyen kadınlar erkeği pohpohlama ihtiyacı duyar çünkü sevgi eksiktir ve birşeyleri sürdürmesi gerekiyorsa pohpohla bunun yerini doldurur..
testosteron.. Sultan Süleyman gibi kralmış gibi davranmak gerek. İçgüdüsel olarak liderlik arayışı olan birisini öyleymiş gibi hissettirmen gerekiyor. içten içe ona dünyanın en iyi erkeği olduğunu hissettirmen lazım. kızlarla erkeklerin mekanizması farklı çalışıyor. Erkekler sevdiği yemek yapılınca şımarmaz. kız kafasıyla düşünmemenizi tavsiye ederim.
Verdiğiniz örnek bir erkeği pohpohlamaya yetmez. Erkekler genel anlamda ütülenen gömlekten mutlu olmaz. :) Ya da hediyelerle falan pohpohlanmaz. Genelde onun karakteri ve adamlığı ile ilgli samimi görüşler erkekleri mutlu eder.
Düzgün bir adamsa her adımda destek olun, yanında olun yeter. Pohpohlanmaya ihtiyacı olan narsist bir kişilikse cinsel organının ne kadar büyük olduğunu söyleyin :)
Pohpohlamayın Qa içinizden geliyorsa yapın. ki sizin sevginizle arkamızda olduğunuzu bilelim. Eğer bişey için izin koparmaya çalışıyorsanız zaten biz anlıyoruz kendinizi sadece yormuş oluyorsunuz 😎
Bu dediklerinle pohpohlanan erkek diger insanlar tarafindan pohpohlandigi zaman erkekler kotu dersiniz.. Gorsel uymamis bu arada yani 😕
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
erkeklerind ekadınlar kadar ego sahibi olduğunu unutmamak gerek o yüzden. gerek özel gerek sosyal hayatta duruma göre davranmanız gerek. kadın iltifatla beslenir erkek poh poh ve gaz ile. temel prensip olarak aynı
Nasıl anlıyorsun acaba , ben hiç bir kız arkadaşımdan işimi halletmesini istemedim ama karşılıksız içinden gelerek böyle bir şey yapsa , bu beni hem şımartır hem de bana sevgisini samimiyetle göstermiş olurdu , bir inceliktir , nazikçe ve anlamlı bir davranış olurdu , yoksa kendi işimi her zaman kendim hallederim
@sallagec duygularıyla oynamıyorum ki hatta mutlu oluyor aşkım telefonum bozuldu diyorum kapatıp açıyor geri veriyor süpersin aşkım diyorum mest oluyor adamcağız ne var bunda ayrıca siz kadınların vücuduyla oynarken iyide onlar duygularınızla oynarken mi kötü
@sallagec nasıl anlarsan anla erkek milleti kendini önemli hissetmeyi bir işe yaradığını duymayı seviyor bende bunu uyguluyorum bilimsel bir gerçek bu keşke sizde kadının ilgi isteğine sevgi sözcüğü isteğine karşılık verseniz buda bilimsel bir gerçek çünkü
Benimle ilgilenecek beni sahiplenecek bana deger vercek; maddi manevi her iki turlu de menfaatci olmayacak biri cikarsa ona kole bile olurum merak etme. Bu arada yasim daha 19...
Sanma ki onu arayip sormiycam sahiplenmiycem kısıtlamiycam hic kiskanmiycam. Dogru bir insana denk gelirsem hepsi olacak. Ama sahiplenmek sadece erkegin isi degil bence. Karsilikli.
Muhabbetin ortasında öyle bir laf duyduktan sonra zor ki sizin ima ettiğiniz gibi niyetim olsa önceki görüşte yapardım ama neyse yapacak bir şey azıcık sohbet edince yazıyor yaftasi yemeye alışıyor insan
Muhabbetin ortasında öyle bir laf duyduktan sonra zor ki sizin ima ettiğiniz gibi niyetim olsa önceki görüşte yapardım ama neyse yapacak bir şey azıcık sohbet edince yazıyor yaftasi yemeye alışıyor insan
@Tensazan neyi ima ettigimi bir de ben bilsem.. daha demin konustuk bu konuda da her muhabbet eden o manada yazıyor demek degildir evvela buna ben musade etmem. Insan gibi konusmak da mumkun ben de tatli muhabbeti oraya ne kadar surukleyeceksin diye guldum sadece yani baska yöne cekmedim😊 cekecek turden davranmadin. Oyle olsa ben cevap vermezdim bikere of cok konustum susayim artik
Özür dilerim ben yanlış anlamisim. Ne yapayım bunaldım aynı sorular ve aynı cevapları görmekten farklı cevap veren olunca biraz çekiştirmek istedim jfkf
Benim hoslandigim çocuk kurstayiz böyle durduk yere şımarır yanımda gülüyoruz falan kendini saliyor bazen coşuyo beali falan konuşmaya başlıyor espri yapıyo o benden hoslanip hoslanmadigini anlamam lazım 😏
En İyi Cevaplar