Pttden gelen kargoyu almazsam sorun çıkar mi siparis etmistm almak istemiyorum lutfen yorumlarmisiniz ?

Instgramdan bir yerden siparis verdim makyaj ürünleri ama kapida odeme istemistm evde oldugm halde ptt gondermisler neymis evde yokmusuz ve ben pek guvenemedim sitede paylasilan urunleri baska bir yerde gördüm pttden gelen kargoyu almazsam yasal işlemler baslatabilrler mi whtsaptan sipars yaptim adimi soy adimi ev adres ve numaram var tc. Yok almak istemiyorum ama bana boyle birsey yollamislardi Yapacağınız alışverislerde kargo bedeli tarafiniza aittir. kapida ödemeli satişlarda; teslim alınmayan ya da adreste bulunulmaması sebebiyle 3 işgünü icerisnde kargo şubesinden teslim alinmayan ürünlerin iade kargo ücreti ve raftan cikarilan ürün bedeli hakkinda talep ve ucra hakkimiz saklıdır. bu konunun takibi ile firmamizin hukuk departmanı ilgilenecektir. yukatifa belirtilen satim sartlarini kabul ediyorsaniz onayliyorum yazarak cevap vermeniz Halinda siparis hazirlanacaktir. Ne yapmaliym icra falan sorun yasamiyim acaba lutfen cevaplar misinizz?
Pttden gelen kargoyu almazsam sorun çıkar mi siparis etmistm almak istemiyorum lutfen yorumlarmisiniz ?