Daha önce böyle bir işe kalkışmadım. Başka bi şehirdeki arkadaşıma göndermem gereken ufak bir paket var. Ama hiç yapmadığım için bazı sorular var kafamda.
Hattım üzerime değil ulaşılması için bir telefon numarası bırakırsam herhangi bir detayda bu gözükür mü?
Tc kimlik numarası verirsem e devlet vb yerlerden gözükür mü?
Kısacası ailemin öğrenebileceği bir yere kayıt düşer mi çünkü gizli kalması gerekiyor yanlış bir şey yaptığım için değil göndereceğim kişiden ailemin haberinin olmaması önemli.
Bilen biri fazla detay göz çıkarmaz anlatırsa çok sevinirim
Hattım üzerime değil ulaşılması için bir telefon numarası bırakırsam herhangi bir detayda bu gözükür mü?
Tc kimlik numarası verirsem e devlet vb yerlerden gözükür mü?
Kısacası ailemin öğrenebileceği bir yere kayıt düşer mi çünkü gizli kalması gerekiyor yanlış bir şey yaptığım için değil göndereceğim kişiden ailemin haberinin olmaması önemli.
Bilen biri fazla detay göz çıkarmaz anlatırsa çok sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır bir sorun olmaz merak etme
Bi seçeneğim daha var. Arkadaş böyle gizli kapaklı işlerde benden daha maharetli 😂 ona şutlarım ama kız 17 yaşında reşit değilken de yollayabiliyor mu? Ona göre ben risk almam ncmxnckdnx
@Simneee kargo göndermek için reşit olmak gerekmiyor pasaport kaçakcısı falanmısın ne riski :d
Hayır amacım şehir dışındaki arkadaşıma birkaç çizim yapmıştım onları göndermek ve riskten kastım da ailemin unan haberinin olmaması. Reşit olma zorunluluğu olmadığını söylediğin için teşekkür ederim
Anlatayimm
E anlat abicim..
Iletisim bikgin ve tc olmadan kargo gonderemezsinn
Vermeden nasıl gönderirim demedim ki birader keşke okuyup yazsaydın
Senden alacağım yardımın fazlasını ben sokaktaki kediden köpekten alırım lan ne boş yapıyon
Isine bak hadi cocugumm once konusmasini ogrenn bi bayan olarakk sonra kedi kopek den yardim al sen zaten farkin da yok onlardann