Aldatırım
Terk ederim
Kilolarıyla ilgilenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Görselliği çok bozuyorsa hareket etmesini engelliyorsa tedavi olmasını isterim ısrarla olmazsa terk ederim yani üstteki kadının erkek hali gibiyse sıkıntılı koşalım desen koşamazsın yerlerde boğuşalım cilveleşelim desen herif varil gibi yuvarlanır üstüne alsan kemiklerin kırılı üstüne çıksan Trambolib gibi olmaz
Etmem ben kisiliksiz degilim ve sevince oyle cok severim ki kalbini umrumda olmaz tartidaki rakamlar. Gobusunde uyurum ne guzel. 😎
Ben ne aldatır nede terk ederim istediği kadar kilo alabilir sağlık sorunu yaratmadıkça alsın kadın dediğin balık etli olur " ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter" zaten siz kadınların şu kilo takıntınızı hiç anlamıyorum tabi bunlar benim düşüncem...
Ankete bakarak kadınların ve erkeklerin ilişkiye bakışını anlayabiliriz aldatmak seçeneğini niye seçer bir insan hoşuna gitmediyse ayrıl ki bunun da taraftarı değilim ama en azından daha insancıl
Cevap
77Cevap
Ne aldatırım, ne de terk ederim. Sağlığı için zayıflamasına destek olurum..
Terkedilmemeli gadasi
Kilolu insanları sevmiyorum. Kimse kusura bakmasın şişman olmak tedavi edilebilir.. Ben o kadar spor yaparken o totosunu çevirip beygir gibi yatıyorsa ben bu tarz insana saygı duymam. Onun daha kendisine saygısı yok ben neden saygı duyayım? Aldatmam ama ikaz ederim, uymazsa terkederim..
Ben kilolu biriyim kızlar ve erkekler kesinlikle kiloluları sevgili veya eş olarak görmüyorlar. Hatta çoğu insan , karşılıklı ilişkilerde dahi saygı göstermiyor. Ama sorsan herkes kiloyu görmez , saygılıdır. İstinisnalar vardır ama kaide bu şekilde
Sağlığına kavuşması için çabalarım. Ben kimseyi yarı yolda bırakmam.
Hayır böyle bir şey yapmam. Ama daha sağlıklı beslenmesini sağlarım.
Ne alaka kilonun bir önemi yok sağlığı bozuluyorsa onu uyarırım
Yok ya oyle bir insan degilimdir kalbi kilo almasin yeter 😉
aşk'ta bulduğum en saçma şey kilo problemi.
elbette yanına yakışmalı vs bir yerden sonra tip boy posta önemli lakin senin hislerin senin görüşlerin senin yapın karşı cinsle uyuşuyorsa ne önemi var?
bende kilolu bir insanım fakat karşımdaki insanla görüşlerimize göre
beraber olduk birlikte bulunduk biryerden sonra araya hisler giriyor dostum tabi belirli bir süre sonra tip vs dediğim gibi önemsenir
kısaca şunun cevabını vermek istiyorum çok uzattım :D aldatmam
Zayıflaması için elimden geleni yaparım. İnatla şişko, obez olmak istiyorsa ayrılırım.
Öyle bir sevgilim olursa hiç aldatır mıyım ben Canıma susamadim üstüme otursa direk Öldürür Beni
asla asla asla yanında olurum dış görünüm fizik önemli değil karekter önemli
Asla ama sağlığına kavuşması adına teşvik ederim birlikte spor yaparak..
Ben severek evlendigim kisi ilerde kilo alirsa yine severim cunku severek evlenirim ama zayiflamasi icin motive ederim sevdigin kisiyi boyle sacma bir sey icin terk etmrzdim
Oy kıyamam ben tontiş yanaklarını sıkar severim 😊 ama birlikte de spora felan yönlendiririm yinede kendi üzülmesin özgüveni düşmesin felan diye yardımcı olurum yinede
Spora başlatır ve diyete sokarım... Bu sebepten ötürü akdatmam ve de terk etmem... Ha şu sıkıntı olacaktur benşmle beraber abah saat 8 de spor salonuna girmek zorunda...
Sağlıgı ve ilişkmiz adına kilo vermesi gerektigini söylerim
Evlendikten sonra ben kilo alsam da eşim beni aldatsa veya bıraksa ne olurum diye düşünürüm. Empati önemli.
bir kadinin evkendikten sonra "nasil olsa beni alan aldi" diyerek kendini salmasi bakimsiz olmasi esine saygisizliktir.
Burdakilerin çoğu bırakmam falan der ama emin olun, karşısındakinin ufak hatalarına bile tahammül edemez hale gelip gözleri başkalarını arar.
Hayır kesinlikle. Bilhassa ileride sağlık problemi yaratacağı için tedavi olması için onu telkin ederim
Zayıflamasına yardım etmeye çalışırım ama çok da takılmam yani
Normal bir kilo aldıysa tabii ki terk etmem ya da aldatmam. Sadece uyarırım 'Sende saldın bu aralar he' diye. Birlikte spora falan gidelim derim. Sevgi bu kadar basit bir şey değil.
Cidden resimdeki gibi olup zayıflayamazsa aldatırım. Ne kadar sevsem de cinsel hayat beni mutlu etmicek, haliyle onu etmicek. Ve ilişinin temel yapıtaşı ilk başlarda seks dir.
Kilo ve doger detaylar degisebilecek seyler belki yarin da sen sakat yatalak kalacaksin o da sisman olacak ama sana bakacak bilemezsin
O yuzden kesin kes konusan cahillerden olmayin
Kilo vermesine yardım ederim, sevgi bunu gerektirmez mi?
Sevmişsem kilo alma ihtimalini de bilirim -ki bu ihtimal herkeste vardır. Yani aldatmam ve terketmem
Aldatmak için bahane aramak olur fiziksel değişim herkesin başına gelir olduğu gibi seveceksin olmasını istediğin gibi değil hasta olsa aldat hamile olsa aldat kilo aldı aldat çocuk oyuncağımı evlilik
Aldatmak isteyen her türlü aldatır. bunun fiziksel değil insan mayasıyla alakalı. bozuksa yapacak bir şey yok.
Neden aldatayım ya da terkedeyim. Ben onu sevmişsem sakat da kalsa yatalak da olsa umrumda olmaz seviyorsam her türlü varım.
Yan yana durduğumuzda yakışmıyorsak spor yapmasını söylerdim hatta motive olsun diye birlikte de yapabiliriz.
Terketmek vicdansizlik olur kilo vermesi icin caba verirdim
Kilolu olmasından memnun olmadığımı, bu durumun sağlığı için de kötü olduğunu söylerim. Kilo vermesi için motive etmeye ve yardımcı olmaya çalışırım. Eğer beni dinlemez ve kiloları için hiçbir şey yapmazsa ayrılırım.
Kilo vermesi ve spor yapmasi icin desteklerim. Asla aldatmam ya da terk etmem...
bir insanı gerçekten seviyorsan zaten kilosuna başka şeylere takılmazsın ki. Sana zaten her haliyle büyüleyici gelir o insan.
Aldatmam ya da terketmem. Ama en önce kendi sağlığı için kilo vermesine destek olurum, elimden geleni yaparım.
Saçmalık gerçekten. İnsanlar birbirini dışı için sevmemeli gerçek sevgi bu değildir, kimse aldatılmayı hak etmez zaten.
Laaan o hale gelmesi için kaç sene geçer eşek miyim ben o hale gelene kadar birşey yaparım. Gene de gelirse Kasap var keseriz.
Keyfi, dikkatsizce kilo alıyorsa dikkat etmesini önerirdim ama ilaç kullanımı olur hastalık olur böyle bir şeyi aklımdan dahi geçirmezdim
Sağlıksız seviyeye gelene kadar sorun yokta fotodaki gibi sağlığından olacak kadarsa zayıflatırım katı kurallarla
Kilo almak insani bir şey asla ayrılmam ama resimdeki kadın insanlıktan çıkmış
Yüreği olmayan iki. üç korkak bahaneye sığınanlar yola çıkmasın bir zahmet ya
İnsanlar ilişkiletini neden bu kadar basite alıyor anlamıyorum..
Adam olmak Cinsiyet meselesi değil Şahsiyet meselesidir.
Aldatmam.
Bu derece kilo alirsa bir dusunurum yani bu nedir ya
Daha çok hoşuma gider. :D Sağlık sorunu olmadığı müddetçe istediği kiloda olabilir.
" saglikta, huzurda, mutlulukta iyi gunde kotu gunde. " Evet demisim zaten
Kaynar suyla yıkar 15 derece odada yatırırım çeksin 😀
Hayır, terketmezdim. Kilo bu alındığı gibi verilir de.
Ben seversem ruhunu severim. Bedeni beni ilgilendirmez .
Birlikte diyet yaparız.
Kilo için eş mi terk edilir.
Olmadı mide ameliyatı olur.
Sende kilolusun sanırım:)
@biralexolanadam
Neden öyle düşündün?
Ama şunu iyi bilirim.
Diyet ekip işidir.
Çevremden pek çok kişi tek kişilik diyet yapıp yarıda bırakmıştır.
Tabi zayıfta değilim.
Birlikte değince şişman mı bu güzel hanım diye düşündüm :)
@biralexolanadam
Eşimi yansız bırakmak olmaz.
Anca beraber kanca beraber.
Evli misin canım
@biralexolanadam
O da bende kalsın iyi geceler
Kilosu olsa bile ondan ayrılmam ama zayıflaması için elimden geleni yaparım tabii.
Verdiririm verdiği yere kadar yoksa öyle de severim
hastalıktan dolayı ise eyvallah ama keyfi kilo alıyosa kendine bakmiyosa terkederim
Terk etmem, zayıflamaya teşvik ederim. Hadi gel spora yazılalım derim onunla birlikte spor yaparım.
Aşırı kilo alırsa terk ederim. Benim için görsellik önemli
Görüntü hoşuna gitmeyebilir ama sonuçta sen onun kişiliğini seviyorsun.
aldatmam uyarırım baktım yine bildiği gibi ve soğuyorsam terkederim en fazla okadar.
zayıflaması için telkinde bulunur yardımcı olmaya calsırım
Ota bka terk mi edilir hele aldatmak söz konusu olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar