Sen o kızı unut. Az cool ol. Sevgilinle ilgilen onu konuşup durmayın. Özgüvenli ol. Kendi ilişkinize zarar veriyosunuz. Sürekli söyleme hatta şu saatten sonra hiç söyleme sil diye. Sonuçta eğer aklındaysa o kişi dövmeyi sildirince unutmucak. Sürekli sırtını görüp o kızıda yad etmiyor. Geniş açılardan bak olaya. Söyleme bir daha. Peki sen bilirsin de. bir dahada lafını açma. Eğer gönlünün onda oldunu düşünüyorsanda kendinedr ona da çile çektirme. Konuş gerekşrse ayrılırsınız. Umarım istediğin gibi olur herşey.
12 Yorumla
Soran+1 yılKızı kıskanmıyorum. Şüphe ediyorum ben sadece sonuçta kimse sevgilisinin bir başka kızı sevmesini istemez. Bir yandan beni sevmesi o kadar güzel anılarımız olmaz benimiçin çabalamaz küçük tartışmalarda gönlümü almaya çalışmaz diyorum. Bir yandan da beni çok sevse 5 aydır o kızın baş harfini omuzlarında taşımaz diyorum. Ve kendisi zaten çoğu yerlerinde dövmeleri olan bir kişi kolundaki dövmeyi sildiriyor ben neden sırtındaki değil de kolundan başladın diyorum herşeyin sırası var ben senle tanışmadan önce kolumu sildiriyordum yarıda mı bırakıcaktım diyip diyip duruyor
En İyi Cevaplar
+1 yılben evlendikten sonra bile bu isim, baş harf dövmelerine karşıyım. böyle oluyor işte hayatından çıkıp gidiyor ama izini taşıyorsun. sonra da silemiyorsan karalayacaksın moduna giriyor insanlar. yazık..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Seni sevmemiş, sevememiş besbelli. Sevmeyi çok istemiş, ama yapamamış. şu an da bir ikilem yaşıyor. Zaman da verebilirsin, tekmeyi de basabilirsin. Karar senin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşadıklarıma bakınca seviyor gibi. Bu konuda sevmiyor gibi ikilemde olan benim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Belki de onunla aldatır seni, belki aldatmıştır bile çoktan
12 Yorumla
Soran+1 yılkız onunla olmak istemiyor bazı olaylar oldu konuştular haberim var kız çok agresif
Cevap sahibi+1 yılOlsun ilerde aldatır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılSeni sevdiğini düşünmüyorum bence düşündüklerin doğru ve o kızı hala unutamadı ama seni de kaybetmek istemiyor çünkü zAten o kızdan sonra yeterince boşluk ve üzüntü yaşadı, seni de kaybedip tekrardan boşluk yaşamak istemiyor bence bu yüzden muhtemelen dövmeyi sildirir yakın zamanda ama daha 1 ay öncesinde o Kıza aşk mesajı atıp hemen sonra seni sevmeye başlaması bana fazla Türk dizisi vari geldi.
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle kaybetmek istemediği için öyle yapıyor bugün sildirmezse daha fazla ertelemesine izin vermeden bitiricem
- +1 yıl
En doğrusunu yaparsın :)
Herkes çok olumsuz yazmış. Şimdi sen direk ona de ki dövmeni sildirene kadar seninle konuşmıyıcam. Evet demekki hala ona bir şeyler hissediyor ama senide kaybetmekten korkuyor. Onun için bir umutsun. Dövmeyi sildir biraz zaman sonra unutur zaten. Ayrıca erkekler onlara birini unutturursan sana daha çok bağlanıyor :)
10 Yorumladövmeyi sildirmesi sizin içinizi rahatlatacak mı? önce bunu sorun kendinize , kuşku çok tehlikelidir ve mutlulukların önünde engeldir , sevdiğiniz insan sizin eşyanız değil ve bu tür baskılar ile sadece sizden uzaklaşır , 5 ay henüz çok yeni bir beraberlik , zamana bırakın ve artık kendi ilişkinize adapte olun , bu sarsıntılar ilişkinizin oturmadan bitmesine neden olabilir , sevgiyle kal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten sevdiyse zaten kolay kolay unutmaz.
Sevmiş ki baş harfini kazıtmış sırta.
Hemen bir ayda başka sevgili bulmak nedir yahu?
Çivi çiviyi söker mi demiş?
Neyse biraz daha bekle.
Tekrar söyle.
Baktın olmadı.
Gereğini yaparsın.01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Kurana el basıyorum dediyse bitmiş o iş. Şuana kadar yalan söyleyen ve bir şeyler saklayan insanların %80 i bu tepkiyi veriyor.
Bence unutmamış ve ayrıl01 Yorumla
Soran+1 yılBen bastırımde kurana. Yalan söylese de Allah belasını verir zaten derim
Canım sen onu affetmekle hata yapmissin ben olsam ağzıma geleni sayar yol verirdim ikinci bir sansi olmazdi
07 Yorumla
Sorankalbe söz geçmiyor bir de yemin edicem diyince inanmak istedim
Soran+1 yılçok üsteliyor beraber olalım diye o kız umrumda bile değil diyor
Soran+1 yılsevgili
Soran+1 yılhayır herhangi bir cinsel birleşim olmadı ama bu olaylardan önce normal düzeyde ilişkilerimz oldu
Bence unutmamış olabilir sildirmediğine göre bir kaç zaman hareketlerini gözlemle üstüne git gene sildirmiyosa yol ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılyarın sildiricem diyor. Sildirmek zor ve ücretli olduğu içindiyor
İnanma canım. Sana değer verse zaten vücudunda yer vermezdi oyle seylere. Seni oyalıyor ha oylemi. Sende onu oyala. Lütfen kendinizle oynanmasına izin vermeyin. Bu bir oyun kandırma oyalamadır. Açın gözünüzü
00 Yorumla
+1 yılBir ay değil bir anda değişebilir. Erkekler bir çoğu öyledir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Unutmamış tabiki, sildirse bile bu unuttuğunu göstermez..
02 Yorumla
Soran+1 yılunutmasa dövmeyi sildiremez gibi geliyor bana
+1 yılsildirince kötü oluyor ve çok acı veriyor. bence üstüne başka dövme yaparak kapatsın
02 Yorumla
Soransildiricek derken kapattırıcak yani silmek aylar sürer
- +1 yıl
güzel bir dövme seçin, belki yeni dövmeyi beğenmemiştir ama söyleyemiyordur. ama hala inatla kaçıyorsa huylanmak lazım
+1 yılhemenn acil ayriliyosun yuzune dahi bakmiyosun bundan sonra ikinizin burcu ne
07 Yorumla- +1 yıl
bakcanim bu tarz seyleri ogrendigin an ayriliyosun kendini yipratma kimse icinn
SoranBen kova O Balık
- +1 yıl
direk ayril uyumsuz
Soran+1 yılçok pardon klavye düzeltmiş Kendisi boğa burcu
- +1 yıl
senin hayatini kotu etkileyen piskolojinibozan birinden uzak durmalisin cunkuu senin hata yapmani saglayabilir ilerde bu kisiyi unuttugunda keske boylr hatalar yapmayip daha once ayrilsaydim diyebilirsin
- +1 yıl
ayy bogalar cekilmiyor direk ayril
- +1 yıl
bogalarr cokkk maymun istahlidirlar
+1 yılCanı tatlı olabilir bak aynı harften birini bulmak yerine seninle seni seviyor olabilir zaten izi var sürekli unutamadın mı diye darlarsan sayende korktuğun ne varsa olur çok takılma.
01 Yorumla
Soran+1 yılcanı tatlı değil tanışmadan 1 öncesine kadar kızı seviyormuş. aşk mesajı atmış sizce bir ay sonra senelerdir sevdiğinizden vazgeçip başka insana gönlünüzü verirmisiniz?
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Dövme sildirmek biraz zahmetli yaptırmaktan daha can yakar
04 Yorumla
Soran+1 yılkapattırıcaz
Soran+1 yılben kimseyi unutturmak istemiyorum. Gönlü ondayda ayrılırım kaç kez sordum benim gönlüm sende diyip duruyor
- +1 yıl
Haklısın anlıyorum seni ilişkini ciddiye alıyorsunki buraya soru soruyorsun tebrik ediyorum seni
Kadınların ıskaladığı konu şu kendileri olsalar bizde onların diğerlerinden farklı olduğunu anlayıp yeni bir insanı tanıyıp yeni sevgili yeni aşk derken alıp yürüycez kendini faeklı göstermek için çabalaıyor sonra tıkanıp kalınca saçmalıyorlar
+1 yılHayır anlamıyorum ne var eski sevgilisinin baş harfi varsa hayatından çıkıp gitmiş bu kadar takman çok saçma
05 Yorumla
Soran+1 yıldövmesi var o kadar geniş değilim üzgünüm
- +1 yıl
2015 yılında olan sevgilisini hala sevmiyordur emin ol
- +1 yıl
Genişlikle Alakası yok sadece gelmiş geçmiş birini kıskanarak kendimi yıpratamam
Soran+1 yılbiz 07,02,2018 tarihinde tanıştık ve kıza 14,01,2018 tarihinde aşk mesajı atmış benimle tanışmadan 1 ay önce. Sen olsan ne düşünürdün?
- +1 yıl
Birşey düşünmeden ayrılırdım
+1 yılyolver leylam yolver. bir kişi eğer adamsa verdiği sözün arkadasında durmalı
00 YorumlaEğer birini unutmak istiyorsan ve onu tamamen sildiysen hayatından çıkardıysan o dövmeyi senden önce sildirmeliydi. Ve senleyken hala o dövme varsa sevmiyordur. Ya da duygularından emin değildir her neyse işte. Ama öylesine o dövme durmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılbenden 1 ay önce kıza aşk mesajı atmış diyorum ya biz Şubat ayında tanıştık o ocak ayında aşk mesajı atıp kıza yalvarıyor mesajları gördüm eski bir hesabından
Soran+1 yılbenimde şüphem var sizce kıza sorsam seninle iletişime geçmeye çalıştımı 2 ay içinde gibi? nasıl durur
Sildirmezse anisi buyuk demektir. Seni gercekten seviyorsa sildirecektir
00 Yorumla
+1 yılseni oynatıyor ayrıl gitsin yarın bir gün aldatırsa burda ağlarsın artık niye böyle oldu diye 😏
00 Yorumla-2015 yılında onalar sevgiliymiş siz 5 yıldır sevgilisiniz. O zaman şu an 2020
- Pazar kurana el basacak Pazartesi dövmeyi sildirecek?
Trol olduğunu çok belli etmişsin02 Yorumla- +1 yıl
5 aydır yazıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senden ayrilmayacagi ya da senin ondan kesin ki ki
04 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl cümle ya
Soran+1 yılhayır değilim biraz açık konuşun
+1 yılAzına tükürür s... ederdim yok öyle bişiy her baktımda her dokundum da eski sevgilisinden bir hatıra katlanılcak bişiy deyil
05 Yorumla
Soranevet bende öyle dedim terkettim aylardır biz 3 kişiymişiz sen yanıma onunla gelmişsin gibi vs vs baktım çok yalvarıyor kalpte istiyor tabi bir sans daha verdim
- +1 yıl
Seviyosan onunda sevgisinden emınsen skıntı yok ama sildirsin çok zor deyil yanı gıdıcegı yerı bile tavsıye edebılırım istanbuldaysan 😀 nişantaşinda bildiğim iyi bir yer var
Soran+1 yılsevgisinden emin değilim işte 1 ayda senelerdir sevdiğinden bir başkasını sevemez gibi geliyor of kafam çok karışık. Bir yere gidiyorum dese acaba onun yanına mı gidiyor dövmeyi sildirmeden tekrar barışmak mı isticek gibi şeyler düşünüyorum
- +1 yıl
Bu kadar ikilemdrysen kendını hırpalıcana ayrıl demesi kolay dıcekdın ilgin varsa ama sana o güveni veremedıyse ne önemı var kı hergun kendını yicene bir güre üzülür sonra geçer
- +1 yıl
En iyi ilaç başka seni cok seven birinin ilgisi bu bir kaçış yolu ama acı çekmemek için bende hep işe yaramısdır
+1 yılKalbi hâlâ onda. Nefret etse onu her gün hatırlatacak bir şeyi taşımaz. Ayrılık sebebi.
00 Yorumla
+1 yılOf çok yanlış yapmış o dövmeyi yaptırmak la senin onunla olman hata seni sevse onu sildirirdi.
00 Yorumla
+1 yılBenim de kolumda eski sevgilimin ismi yazıyo nezaman baksam aklıma nasıl boynuzlandigim gelir sjsjsjsj
03 Yorumla
Soran+1 yılneden sildirmiyosun sonra sevgilin benim gibi tribe giricek hahha
- +1 yıl
Her gördüğünde giriyo zaten jsjsjsjs
Soran+1 yılIyi ayrilmiyor senden
Yalaaannn inanma bacım benim sevgilimdede benim adım yazıyor seni unutmayacağımı bildiğim için yazdırdım diyor
00 YorumlaUnutamamış boşver ya ayrıl daha çok üzülürsün
00 YorumlaHayır, sonuçta bir anı normaldir.
00 YorumlaYarını da bekle o kadar sabrettın bu gunde sabret
01 Yorumla
Soran+1 yılbugün bakıcaz işte kapattırıcaz
+1 yılSildirmek o kadar kolay değil
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırım ya
00 Yorumla
+1 yılSildirmek kolay değil ama neden sildirmedi bilmem
00 Yorumla
+1 yılBence sabret biraz daha hala aynı ise ayrılalım de
01 Yorumla
Soran+1 yılsabır sabır nereye kadar zaten kimse gözardı etmez bunu
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. bence izi kalmasında korkuyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle durumda ayrılırdım.
00 Yorumla Alakası yoktur. Dövme sildirmek çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDövmeci ye gidin üstüne başka dövme yapar adam
05 Yorumla
Soranöyle olucak zaten
Cevap sahibi+1 yılKaça kadar açık adam ki akşam iş çıkışı bekle gidin işte bahane uretio sana
Soran+1 yılişten 7de çıkıyor adam o saatlere kadar kapatırız diyormuş
Cevap sahibi+1 yılSen çocukla git bak yine
Cevap sahibi+1 yılHayırlı inş daima mutlu olursunuz
Hala bırsey hissediyor olabilir. unutamamıs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBas tekmeyi o zaman sende
00 Yorumla
+1 yılOnu unutmak için yara bandı olarak seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke dediğin gibi olabilse
- +1 yıl
bir erkek için kendini üzüp hırpalamaya değmez güçlü bir kız ol sen ona muhtaç değilsin
Tabi ki öyle demek. Hemen s. ktiri çekmelisin.
00 Yorumlaİnanma ona.
00 Yorumla
+1 yılUnutamamıştır g. t
00 Yorumla
+1 yılSeni miker ayrilir
14 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadım?
- +1 yıl
Seni s. Kip ayrilacak
Soran+1 yıliyi misin ne b*ksun tek düşünceniz bu mudur?
- +1 yıl
Galtak seene bilirsin
+1 yılUnutsaydı silerdi..
00 Yorumla
+1 yılMiğdesiz şey 😏
00 Yorumla
+1 yılgönlü hala onda..
00 YorumlaUnutamamış demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE yani 😒
00 Yorumla
+1 yılunutmamış
00 YorumlaEvet unutmamis
00 Yorumla
+1 yılUnutamamış it
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgönlü hala o kızda.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne