arkadaşlar kız evine gidiyorsunuz kız istemeye nasıl ruh durumu içinde olursunuz kasılır mısınız ? aynı şekilde kızlar size de soruyorum sizi istemeye geliyorlar tavrınız hal ve hareketleriniz nasıl olurrrr :) 2 gün içinde beni istemeye gelceklermiş de odadan çıkmayı düşünmüyorum hiç o bakmdan sordum :(
Cevabın nedir?
+1 yılBenim başımdan bunun gibi birşey geçti.biraz uzun ama anlatayım.Vaktiyle evlenmeyi düşünen enayilerden biriydim ve artık bekarlıktan sıkılmıştım.İstanbulda yaşayan birisiydim o zamanlar.Benim bulduğum hatunlarla evlenmek şöyle dursun yanyana bile yürünmüyor du...Ve sonunda büyük şef anneme konuyu açmıştım.Anne bana bir kız bul ama şehirden olmasın dedim.Oda tamam oğlum bulayım dedi.Ve kendi köyünden bir ailenin kızını buldu.Annem bir aracı vasıtası ile bulduğu bu aileden kızın mail adresini aldı neyse...Annem hakkında bir bilgi vereyim.Annem Kayserilidir ve rahmetli annesi ve babası Kayseri nin karaözü köyündeki en önemli kişilerinin önünde gidiyor hatta o köyün sahipleri gibi bir durum var.Yani anne tarafımın köyündeki prestiji çok fazladır.Bu köy Kayserinin en okur yazar köyüdür.düşünün ki köy kendi imkanları ile okullarını yaptı ve hakim savcı pilot doktor mühendis öğretmen ne ararsanız var.öyle ki köy dediğimiz yerde ahır yok...neyse kızın mail adresini ben aldım msn den facebook dan bir süre tanışma evresi filan tamam dedim artık gidip çocuğun adını koyalım ben sevmem böyle camdan cama muhabbetleri.taaa İstanbul dan taaa Kayseriye gitti.hiç yoksa 800km den fazla yol.Eveeeet yolculuk esnasında başıma nelerin galaceği hakkında en ufak bir fikrim yok elbette.Ben sanıyorum ki annemleri eve bırakıcam kızı alacam merkezde gezecez çay kahve içecez daha detaylı konuşacaz filan...tabi öyle değilmiş.her nekadar okur yazar rekoru olsada orası köy müş.annem babam konuşmaya başlayınca anladım.annem demezmi kızın evine gidecez siz arka odaya geçeceksiniz başbaşa konuşacaksınız diye...ABAREEEE TAM CEM YILMAZLIK MEVZUUU. HADİ SİZ BURCU İLE ARKA ODADA KAYNAŞINNNN muhabbeti.yolda bunu öğrendim ama yolu yarıladım zaten...yoksa hemen geri dönerdim bune yaaaa.attı tepemin tası.dedim hangi yüzyılda yaşıyoruz kardeşim kıza bişey mi yapacaz falan...dediler olum duyan işi bozar dedikodu yapar senin hakkında laf çıkar onun hakkında laf çıkar.(babam kıs kıs gülüyo)ben ağzıma geleni cayır cayır kayıyorum ama...olmaz böyle şey erkenden neden söylemediniz kardeşim mal gibi gidilirmi öyle filan deliriyorum ama...neyse söve saya gittik köye.evde oturduk(nasıl soğuk sorma...)Akşam oldu bizim delta operasyonu başladı.onca yolu tepmişim dreksiyon sallamaktan zaten turşuyum yorgunluktan ölüyorum...gittik kız tarafının evine.laf lafı açtı veee o beklediğim an.hadi siz gidin arka odada tanışın kaynaşın...(tööbe estafirullah)neyse arka odayı ben seçtim(zaten paniğim)geçtik mutfağa.sohbet filan derken biz anlaştık.elektrik aldık verdik üçlü priz kotra falan.tekrar salona geçtik.hobaaaa daha kızı almadan para dan maldan mülkden mevzuyu açmasın mı annesi?ya sabır ya sabır ya sabır.kıza bakıyorum kız gayet rahat filan.dedim babama hadi kalk gidelim bana geliyolar(sağ kaşım kalkarsa babamı tanımam biliyolar)apar topar ordan ayrıldık daha sonra annemle babamı bir güzel haşladım.annem de hem aracıyı hem de kaynana adayını haşladı.oldu bitti.
120 Yorumla- +1 yıl
aaaaaaaaaa :D o kadar şey boşa mı gittii anlaşmışsınız neden gidiosunuz :D:D alsaydın ya güzelim kızı :))
- +1 yıl
iş daha şimdiden ticarete dönüyorsa benim öyle hatuna ve öyle hatunun ailesine ihtiyacım yok kardeşim.şansıma tüküreyim karı utanmasa mal beyanında bulunun çeşmenin berisindeki şu tarlayı kızıma isterim diyecekti...
- +1 yıl
hahahaha :D:D çok güldm yaa:DD aslında haklısın da onlarda demek ki olay mal paraya falan dönüşüyor..
- +1 yıl
ama yaşayınca inan berbat oluyo.bunca yıl yaşa sonra git kızla arka odada...tööbe töbe.tam cem yılmazlık.biz salona döndüğümüzde tırstım babamla göz göze gelecem diye.gelsem basardım kahkahayı.aklıma cem yılmaz geliyo;eee naaptınız burakçım oynadınmı arkadaşla?öptümü burcu seni?;saçlama ne öpmesi yaaa şiniylendiymeyin beniiiii...kendimi taşla ezesim geldi inan o an...
- +1 yıl
hahahaha :D:D off çok güldüm yaa :D:D:D
- +1 yıl
köyden bir çıkışım var asvalt ağladı valla.
- +1 yıl
ya tamam yeterrr gülmek istemiyorum :D senin hatan köy hayatından görmediğin kızı istemek olmus . insan bir görür bilir gider ya sende napmıssın arkadas hata bu bence istanbulda yasıosn köyden kız sana ayak uyduramazsa bunları da göz önünde bulundurmalısın bence.
- +1 yıl
kardeşim kızın bana ayak uydurması sorun olsa amenna.resmen ihaleye girdim ben beyaaaw.anası demezmi anneme hatun sizin o şelalenin ordaki tarlayı benim kız çok seviyor diye.aha dedim tapu kadastroya geldik.kibay feyzo lar geldi aklıma.sağdan soldan hücum ediyolar diyorum oğlum bir dur kalkacaksın şimdi.bi taraftan yorgunluktan sürünüyorum bıraksalar koltukta bayılacam.diğer taraftan kayın validenin incilerine doyamıyorum.öbür taraftan anama babama kalaylıyorum bir taraftan bahtıma kalaylıyorum..
- +1 yıl
bu iyiydi ama bu sebepden evde kalmana üzüldüm :)))
- +1 yıl
:D:D:D hey allahım yaa iyi olmuş bosver yaramazmış size onlar umarım istediğin gibi birisi çıkar ne diyim.. ben en çok istanbuldan cıkıp da o kadar yol alıp yorulup istediğin olmamasına üzüldm :)
- +1 yıl
yok ben bu sebepten evde kalmadım.hatta ben evde kalmadım.artık evlilikten tamamen vaz geçtim hepsi bu.noter huzurunda ihale olacak bu gidişle.banane yaa ben oynamıyorum.benim evlenmeme sebebim çok daha başka.boşveer...
- +1 yıl
sen üzülüyosun onca yolu teptiğime birde beni düşün.dedim daha bu köye değil gitmek kayseriye gidersem öpsünler beni...
- +1 yıl
haklısın valla :D:D
- +1 yıl
geçenlerde annem;oğlum günden bir arkadaşım var kızı da geldi bir güzel bir güzel(ben şöyle bir baktım...)o anladı.
- +1 yıl
hahaha :D o annen sussun artık yaa :D:D
- +1 yıl
vez geçmeyecek ama bende vaz geçmeyecem.bak gör haftaya yine yoklayacak.boş anımı mı kovalıyo şam şeytanı anlamadım ki...
- +1 yıl
ne anneymiş :D:D
- +1 yıl
bir gün anne ben gay olmaya karar verdim içimden galıyi napiiim ayolll desem benden ümidi keser mi acep diye düşünmüyor değilim.
- +1 yıl
yuhh :D:D:D
- +1 yıl
beni rahat bırakması için bu çılgın fikri hayata geçire bilirim.korkuyorum bu sefer filancanın oğlu var diyecek...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Tabii ki ilk etapta herkes heyecanlanır, stres yapar, heyecan yapar çok normal. Dİğer yandan eğer siz hayatınızı birleştireceğiniz kişiyi gerçekten seviyorsanız bu açıdan da mutluluk duymalısın. Eğer ailen o kişi ile hayatını birleştirmen konusunda dayatıyorsa kasılırsında , sinirlerin de bozulabilir. Gayet normal.
01 Yorumla- +1 yıl
sevdiğin insan gelinse tamam haklısın mutluluk heycan olurr beklersn bir gelseler dersn de tanımadıgın insanda pek umursanmıor açıkcası banane ister gelsn ister gelmesn nasılsa sonuc istemiyorum olcak bu düşünce var bende :)
+1 yılBen çok heyecanlıydım elim ayağım birbirine dolanmıştı sağolsun görümcem çok yardım ettı banada işin içinden cıktık tek yapamadıgım sey kahveye tuz atamamaktı unuttum cunku:DDDD
05 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D ne tuzu tarcın ve karabiber de atcaksın daha heycanlı oluyor öyle sevdiğim insan istemeye gelirse bunu bizzat yapcam ben :)
- +1 yıl
atamadım iştee evlendik bizde güzel mutluyuz ınsallah sende tadarsın bunu.)
- +1 yıl
inşallah tatlımmm Allahım hep mutlu eder inş sizi ne kadar güzel (:
- +1 yıl
aminnnn canımmm 1.5 senelık evlıyız smdı bıde bebıs dusunuyoruz bakalım kısmet:))
- +1 yıl
ayy yerim yaa :) inş kalplerinizden geçen olur tatlım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok fena utanıyosun ve heyecanlı oluyorsun tabi istediğin biriyse. istemediğinse hiçte heyecan olmaz heralde.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın.. istemediğim olunca hiçbişi hissetmiorum..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
ilk önce istemeye gelecek olan kişiyi tanıyor musun? eğer tanıyorsan oda da niye duracaksın. tanımıyorsan ilk önce babandan rica et baba hemen beni verme ilk önce beni isteyecek olan kişiyle bir konuşalım. belki anlaşamayız düşüncelerimiz uyuşmayabilir de. ben görücü usulüne karşı biriyim pat diye kız verilmez. bayanlarda insan ve bence evlenecek oldukları kişiyi iyi tanımları gerekir. ben kız istemeye gidiyorsam ve karşılıklı bir sevgi varsa sevinçten dört köşe olmuş bir biçimde giderim ve kız tarafıda beni güler yüzle karşılamasını beklerim. anladığım kadarıyla senin oğlan tarafını tanımadığını düşünüyorum. bence seni istemeye gelen kişi ya da kocan olacak olan kişi ile iyice bir tanışman olurç
17 Yorumla- +1 yıl
evet tanımıyorum açıkcası tanımak da istemiyorum.. ama gelmek de ısrarcılar diye gelmelerine izin verildi ama cevap olumsuz yani..
- +1 yıl
bence tanışmak umut vermektir çocuk çok istiyor sonucta her davranıs onun ıcın olumluya götürebilir bence gerek yok evlilik de düşünmüyorum zaten ben henüz..
- +1 yıl
biliyorlar zatn onlarda sıcak bakmıyor ama gelecek olanlar tanıdık oldugundan ayıp olmasn die bir gelincek işte neyse ya kafam şişti düşünmekten ne olcaksa olsn düşünmek istemiyorum saolasın yorumlarn için..
- +1 yıl
yok artık :D:D ben utanırım bunları yapamam yapmam da zaten :) ailemi rezil etmiş olurum baska bişey değil gerek yok ya çıkarım hoşgeldin derim hizmetimi yapar odama çekilirim gerisini ailem halleder zaten .
+1 yılistemediğin birini sana görücü getirmeleri bile yanlış baştan kabul etmemeleri gerekirdi. soğuk davran surat as trip yaz vazgeçirt kendinden iğrendir. ya da gayet normal ol almayalım teşekkürler deyip sepet havasıı. erkek gergin olur kendimden biliyorum kızın verilceni bilsen bile geriliyo insan acaip bişe
02 Yorumla- +1 yıl
bunlara gerek kalmıcak yaaa :) usluplu bir dille olmaz denilcek hepsi bu..
- +1 yıl
en doğrusu ^^
valla o ana göre değişir baktık hemen kız tarafı altın maltın pere pere diyor o an orada biter baba biz buraya ticaret yapmaya gelmedik hadi gidelim derim peder beye :D o ara kızın kalbi kırılsa da babasına lafı çakmış olurum..
yok normal ise herşey normal gider saygıda kusur etmez tuzlu kayfemizi içeriz orası ayrı konu
bu arada niye istiyolarmış ki ? hadi onlar istese de sen de evlenecek misin :D ne garip bir durum yok evlenmicem falan diyemiyor musun ailene ? aman banane ya :D05 Yorumla- +1 yıl
hhahaha :D haklısın vallaa :D evlenmek arkadasım gelenler çok ısrarcı bu sefer :) istemiyorum olumlu düşünce yok ama gelelim biz deniliyor heralde detaylıca konuscaklar sıcak bakılsın diye mi bilmiyorum :))
- +1 yıl
yok artık daha neler sende çok geniş düşünüyosun :) hyr sevdiğin insan tarafından istenilse durum böyle olmazdı farklı olurdu ama bu ınsan açıkcası umrumda dahi değil :) okul bitti ama ideallerim var henüz evlilik düşünmüyorum.. bakalım yaa hayırlısı olsun herşeyin..
- +1 yıl
valla benim okul bitsin 1 sene fethiyede otellerde clublarda falan takılıcam o kadar okuduk 1 sene tatili çok görmüyorum kendime :D sonra ylisans bitince evlenirim evlenince de çocuk mocuk yapmayız hatunla bir kaç sene ortamlara akarız :D az tatil kafası benimkisi hacı ya eğer seviyosan git var bence :D
- +1 yıl
hahaha çok güldüm yaa :D boşa evlenme arkadasım nne gerek var eşine yazık :D şaka maka adamı tanımıorm ne sevmesi görsem de fikrim değişmez değişmicek ! :D neyse ya bosverseneee
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaslında bu tamamaen kişiler birbirilerini tanımasıyla alakalı yanii ialeler daha öncedeb tanışıyormu kız çocuğun anasını babasını tanıyormu sohpeti oldumu çocuk kızın ailesiyle arası nasıl tamamen buunla ilgili.bide sonuşta önemli yani kız vermeye niyetleri var mıeğer yoksa zaten film kopmuştur
08 Yorumla- +1 yıl
tabiki de haklısın.. bu anıdık veya tanımadık genel olarak sordum ben sorumda istemeye gelinme olayını :) tabi detaya inilirse gelecek olanlar annemle tanışıorlar :)
Cevap sahibi+1 yıltanışıyorlarsa ortam sıcak geçer tabi annenler seni verecekse :) sende ve damatta elbet bir heyecan olur ama buda çok normaldir yani kendini çok kasma doğal ol her zamanki gibi
- +1 yıl
dmaat deme şu çocuga yaa :D damat falan değil.
Cevap sahibi+1 yılpardon damat adayı :)
- +1 yıl
:))
Cevap sahibi+1 yılsende alış yavaş yavaş kocacığım kelimesine :))
- +1 yıl
yaaa yok artık !
Cevap sahibi+1 yılnee yaa hala ahmet mehmetmi dicen tabiiki kocacığım dicen :)) haahaaa alış alış
şimdiden hayırlı olsun :
herkesin düşünce tarzı farklıdır ve kültürlerimiz farklııdr mesela ben kız görmey gittiğimde boş boş gitmem mutlaka eli dolu olarak giderim vs04 Yorumla- +1 yıl
valla hiç ilgilenmiyorum o tür şeylerlee ne ylan söleymm..
- +1 yıl
ee yanii çiçekler çikolatalar gelir ama başta olumlu bakılıosa sadece kız bakmaya gidildiğinde bişey gitmez :)
ya ablacım evet deme herifi seviyorsun bu hataya düşülürmü bir hayat gecireceksin unutma babalar herzaman kızının yanıdadır
01 Yorumla- +1 yıl
herifi seviyorsun derken ?
genelde suyunu bilmedigim misafirlerin yanina gitmem, odamda beklerim, istemedigim bu tur durumlarda da disari cikmamayisim ve sessizligimden rizasiz oldugum anlasilir
01 Yorumla- +1 yıl
heh aynı durum işteee :D bende diyorum öyle yapıyımmm saygısızlık olur deniliyor :/
yerde mi gökte mi olduğunu anlamıyorsun hayal gibi bişey farklı bir duygu bide o tuzlu kahveyi yapıp damat beyin surat ifadesi çok hoş :)
16 Yorumla- +1 yıl
ama bu durum sevdiğin kişi olursa dimi tatlım istemediğin insanda değil (:
- +1 yıl
tanımıyorum canım gelceklermiş evet istemiyorum tabiki doğal olarak :)
- +1 yıl
:) verme durumu yok canım zaten gelip gitcekler o kadar :)
kızın ruh halini bilemem ama damat resmen halı desenlerini incelemekten yeni bir model bile çıkartır :)
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha haklısın :)) incelesin dursun bizim halılarıı :)
her iki tarafda heyecanlanır ama odadan çıkmamak ne oluyo adamlarda kalkar gider bundan hayır gelmez diye :D sonuçta bu kız bizi kale almıyo diye düşünürler
01 Yorumla- +1 yıl
ama istemiyorum neden çıkıyım ? ama bu sefer bilmiorum annemin zoruyla çıkabilirim sanırım..
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahahah :)) ben 1 kiza baktim 2. Kizi begendim nisanlandik dugune 15 gun kala ayrildik:) sonra bozdum kendimi nişan bozulduktan sonra kac tane kiza baktim sayamadim hic takmiyorum kafama her hafta sonu kiz bakioz sizin evede gelebiliriz kasma kendini :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılben ne gitcem be onlar gelsin beni istesin qwertyqwertyqwerty.. bu arada seni istemeye gelecekler-MİŞ yani görücü usulü.. şimdiden hyrlı ossunnnn..
07 Yorumla- +1 yıl
hayırlı olsun diye bişey yok .
- +1 yıl
tamam hyrsız ossun inş...
- +1 yıl
yani o cocuk hayırlı olmasın demek istedm ben :DD
- +1 yıl
arkadaş hyrsız koca istiyormuş işte.. sabah akşam içki içen kumar oynayan yeri geldimi karısını döven yeri geldimi seven ve söven sonracığıma kazandığı paracıkları rus katanalarına yediren bir erkek arayışındaymış iştee..
- +1 yıl
hayda nerden nereyee .
- +1 yıl
nedense bir an aklıma cankan geldi nereye gülüm söyle nereyeeeeeeeeeee.. qwertyqwertyqwerty.. eee laflafı açarmış peki ya kapıyı ya da pencereyi kim açarmış?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOdadan çıkmak doğru olmayabilir istemiyorum mesajını söyleyerekte belirtebilirsin zorla alacak değiller zaten :)
09 Yorumla- +1 yıl
haklısın :))
- +1 yıl
Konuştuğum görüştüğüm birisi var deseydin gelmezlerdi diye düşünüyorum
- +1 yıl
aileme böle bişi diyemem bizim buralarda çok laf söz olur yapamam yani :)
- +1 yıl
Hayır demek istediğim şu aileninde izin verdiği birisiyle görüşüyormuş gibi davranabilirsiniz demek istedim. Ne kadar doğru tartışılır tabi çok ısrar ederlerse dövün :D :D
- +1 yıl
aman ya gelcekleri varsa görcekleri var hizmeti yaparım konu istemeye gelince de cevabın olumsuz oldugunu bildiririz olur biter aman .
- +1 yıl
aynen takma kafana :)) hayırlısı olur inşallah
- +1 yıl
aynen..
- +1 yıl
araştırmak demek sıcak bakmak demek.. benm kararım hayırsa neden arastırıyım olurmu öyle şey banane çocuktan parasından sundan bundan..
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben dayıma kız istencekken gitmiştim ortam çok kasıktı bende kasıldım mecbur ama güzeldi yani :D
013 Yorumla- +1 yıl
başkasına istenirken güzeldir tabi :D:D ortamın tadını çıkartırsın sonra dalgalar falan :D
- +1 yıl
bende onları düşünüyorum şuan tabii bilmiyorum kafam karışık açıkcası annemle detaylı konuşcaz akşam bakalım..
- +1 yıl
ben evde kalmam arkadasım merak etme sen . herkesin bir alıcısı vardır elbet .
- +1 yıl
hahaha :D resimdeki kızsan evde kaldın diyosun yani :D tamam ya saolasın :D
- +1 yıl
sadece zaman var... ideallerim bitmedii hele onları bitiriyim evlilik olur zaten.. henüz erken diye düşünüyorum yorumuna da saygı duyuyorum..
- +1 yıl
okulum bitti atanmayı bekliyorum :) bende diyorum işte daha zamanı var zor olan bişi yok bence. neyse yorumun için teşekkür edermm :)
- +1 yıl
allaha şükür okudum (:
Aracı yollamadılar mı önce ? Aracıya istemiyoruz dersiniz onlar istemeye gelmezler..Bana aracı çok geldi kabul etmedim hiç kız istemeye de şahit olmadım bilemiyorum -.-
04 Yorumla- +1 yıl
aracı da tanıdık annem sölemş kız istemez falan die kadın da bir gelsnler fikri değişir demiş karşı taraf cok ısrarcı cıkmıs.. annem olmaz dese de bir gelelim lafı var bende buna kızıorm zaten istemiyoruz neden ısrar edilior kii :)
- +1 yıl
bu olaylara annem karısır babam uzak durur.. babam bilir beni nasılsa istemez kızım rahatlıgı var.. gelme olayına gelince de annem dio ki hizmetini yap giderler sonucta olumlu olmak zorunda değiliz tanısıorz ayıp olur kapımızı açalım dio bende kıramıorm sanırım gelirler hizmeti yapar köşeme çekilirim gereken cevabı annem vercektr zaten :)
+1 yılo kız buraya gelecek ulan diye bağrıp kahve tepsisini devririyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
o kız da tepsiyi kafanıza çarpar dikkat edin ;)
- +1 yıl
çarpar ama alıp gideriz sonunda acımayız fdbdbfgbfd
biz kasılıyoruz...kız tarafıda doğruyo bizi...sen isteme için bile buradan akıl alıyosan Allah kocan olacak adama sabır versin..
05 Yorumla- +1 yıl
ne akıl alması yaa sadece soru sordm hepsi bu ? saçmalıosn burada herkes sanki çok güzel harika sorular soruyor da ben saçmalıorum hayret bişey..
- +1 yıl
sevdiğim insan olsa böyle bişey yapmazdım tabiki de kararım belli olurdu onu düşünürdm evet haklısında gelecek adam umrumda değil istemiyorum da benm sorma amacım böyle durum karsısında herkes mi aynı düşünür gibisinden yanlış anlaşılmasın tabiki de burada verilen cevaplara göre yön çizmiyorum ne alaka yaa .
- +1 yıl
öyle olcak zaten .
+1 yılsiz nerelisiniz? bende kız istemeye gidicemde biraz yarıdm edermsiiniz?
00 Yorumla
+1 yılkonuşurdum fikirlerimiz uyarsa tanışmamamız için bir sıkıntı olmazdı
00 Yorumla
+1 yılBence özel bir çabaya gerek yok..
Ne vahşi olmak lazım, ne de aşırı isterik..00 Yorumla
+1 yılO tür adetler bana göre değil zaten kızın evleneceği varsa evlenir babası umurumda değil aileleri öyle işlere karıştırmam
00 YorumlaSalakça ama resimdeki kızı tanıyor gibiyim sanırım okuldan olsa gerek :)
04 Yorumla- +1 yıl
anlamadım salakça olan nedir ? ayrıca fotoğraftaki kızı nasıl tanıyosun hangi okuldan ?
- +1 yıl
hayır.. :)
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. yanımda çilingirci getiriridim alırım seni ordan kaybolurum :D
01 Yorumla- +1 yıl
sıkar o biraz ya :)
liseye gidiyosun ve bu yaşta istemeye geliyolar öylemi ? :)
07 Yorumla- +1 yıl
liseye mi gidiyorum :D bu da nerden çıktı yaaa .
- +1 yıl
tuhafmış.. peki saygı duyuyorum da alakası yok..
- +1 yıl
23 ?
- +1 yıl
hiçbir bilgim yok :) ilgilenmiyorum açıkcası.
+1 yılankaradaysa bende geliyim seni isteyecek kişilerle bir kahve içmiş olurum :)
09 Yorumla- +1 yıl
yok ya ben almayım :))
- +1 yıl
adamlar laflar bende kahvemi içerim köşeye geçer bırak allasen :)
- +1 yıl
ne alaka yaaa :)) zaten gereksiz bir durum senin ne işin var :D
- +1 yıl
gereksiz olsun o sizin olayınız ben hem hayırlı işe vesile olmak istiyorum bulunurm orda hemde kahvemi içerim oh mis kafam rahat :)
- +1 yıl
olmadı tuzlu kahveyı de çocuk değil sen iç ne dersin ? :) arkadasım bir deli etme beni bir git ya :D
- +1 yıl
la tamam ne kızıyosun sevdiğin varsa söyle onlar gelirken geliyim :)
- +1 yıl
sevdiğim var evet gelirlerse eğer tüm Ankarada gelsin sıkıntı yok sevincimi paylaşırım nolcak :))
- +1 yıl
vayy tamam be muhakkak gelirizzz :)
- +1 yıl
:)
+1 yılerkeğe bak şöyle hoşuna gitmezse yolla :/ senin buna hakkın var bir kız olarak . :(
04 Yorumla- +1 yıl
hoşuma gtse de gitmese de olmaz arkadasım istemiyorum .
- +1 yıl
onunda seni isteme hakkı var ama ! yinede istesin gariban sen istersen reddet . odanda oturabilirsin bu senin en doğal hakkın. kararı sen verirsin neticede . :/ mutlu olacağın kararı ver .
- +1 yıl
hakları mı karşılaştırıosn nedir :D neyse yaa olacakları bildiğimden sıkıntı yok gelsnler bakalm :)
- +1 yıl
gelsinler :)
Sanki 20 kez gitmiş gibi maşşallah herkes döktürmüş... Gitmedim daha önce o yüzden yorum yapamıycam = )
00 Yorumla
+1 yılisteyen erkeğin gerlimi yüksek gerilim hatlarında bile yok onu biliyorum
09 Yorumla- +1 yıl
aynen eniştemden biliyorum :// garibim ter dökmüştüü kafayı kaldıramadı bile :))
- +1 yıl
sen rahat ol erkek ikinizin yerinede fazlasıyla ter dökücek :D senin gerilemene gerek yok :D
- +1 yıl
dimiii :D:D biz istemiyoruz dedik ama ailesi olsun biz bir gelelim konuşalım dediler bu nedir peki ? sonucta olmıcak ama ona rağmen gelcekler saçmalık :/
- +1 yıl
umut fakirin ekmeği naparsın bir umut işte:D hiç belli olmaz fikrinizde deişebilir
- +1 yıl
yok aslaa .
- +1 yıl
belliki istemiyosunuz bence insanlara okadar tepeden bakma sonuçta size sana değer verip kapınıza kadar geliyor bence saygı duyulması gereken bir durum
- +1 yıl
yok saygı duyuyorum normal durum yukardan bakmak değilde.. konu isteme olunca ister istemez olumsuzluktan bu tür seyler sergileyebiliyorum o da normal bence.. sevdiğim insan istemiş olsa durum çok çok farklı olurdu hattaşu anelbise ayakkabı alışverişi yapıyor olurdum :D
- +1 yıl
senin için hayırlısı neyse o olsun
- +1 yıl
amin teşekkürler..
sen oyle san annen kolunu cimdi mi bak bakalim odada kalabiliyo musun
08 Yorumla- +1 yıl
annem de diyo bu sefer çıkcaksın hoşgeldiniz diceksin hizmeti yapcaksın diyor da ben cıkmam yaa ://
- +1 yıl
valla beğenmekle alakası yok ben her zaman istemeye gelndiğinde çıkmıyorum odadan da annem bu sefer ısrar ediyor anlamadm :/
- +1 yıl
ne alaka ?
- +1 yıl
hahaha çok komik :) genç bir kızsan ve seviliyosan çoğu insan tarafından sonucta gelinir yanii her kıza gidilir normal durum.. :)
- +1 yıl
Haha bu iyidi :D
+1 yılo kızı alıcaz başka yolu yok diye marşlar söyleriz :D
07 Yorumla- +1 yıl
yok artık :)
- +1 yıl
:D tabi hatta böyle vermicek gibi oldukları zaman yoğun seyirci desteğiyle rakibi yıldırırız :D
- +1 yıl
o zaman rakibe çok ihtiyacı olcak gelenlerin desene :D cevap olumsuz .
- +1 yıl
bu arkadaş 50 kez kız istedi ordan biliyor =D
- +1 yıl
burcuuu anladın sen :D
rakip bizim için farketmez biz çıkar kendi oyunumuzu sahaya yansıtırız :D - +1 yıl
:D
- +1 yıl
dimiii :D :D
+1 yılYav git otur salonda en fazla 1 saat oturur muhabbet dinlersin. Salonun ortasına çadır kurup eve ortak çıkmayacaklar sonuçta (:
02 Yorumla- +1 yıl
:):)
- +1 yıl
(:
isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü, odadan çıkmayanın da her yeri kara :)
00 Yorumla
+1 yılfazla soğukkanlıyım. kayınpeder adayı ile futbol muhabbeti yaparım heralde :))
00 Yorumlakim istiyor seni :) isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :)))
02 Yorumla- +1 yıl
çok ayıpp..
ALLAH tamamına erdirsin, çık yaşa o heycanı saklanma (:
017 Yorumla- +1 yıl
heycan yok umur dışı (:
- +1 yıl
aynen.. istemiyorum..
- +1 yıl
çocuk istiyor aile onaylıyor ve çok ısrarcılar..
- +1 yıl
hayır hayır.. erkeğin ailesii onaylıyorrr bizimkiler değil verilmicek tabiki de öyle bir dünya yok da bir gelelim konuşalım netleştiririz seklinde düşünüyorlarrr gelceklermiş bakalm..
- +1 yıl
ayıp olmasın kızım sonucta tanıyoruz iyi insanlar gelsinler biz zaten bastan olumsuz söledik onların bilceği şey üstünde durma boşver tabiki de vermicez seni :)
- +1 yıl
hahaha (: daha zaman var erken evet..
- +1 yıl
hahaha :)) aynen tam benlikmiş (:
- +1 yıl
hyrrrr alakası yok :)
dağ başını duman almış :9 der giderdik ama kızın babasından çok çekinirdim:)))9 vercekmi seni baban
032 Yorumla- +1 yıl
ben istemiş olsaydım olurdu da ben istemiyorum ki baban niye versin beni :D
- +1 yıl
ya saçmalama benm ailem öyle insanlar değil ben istemiş olsam bile öyle kolay kolay vermezler yani biliyorum..
- +1 yıl
tabiki... aman neyse ben gitmiyorum daha biyere keşke gelmeseler ama neyse artık yapcak bişey yok annemi kıramam..
- +1 yıl
ben birini beğendiğim için asla evet demem.. evlenmem.. benm evlenmeme daha zaman var arkadasım ne alakası var istemeye gelenler de sık boğaz ediyorlar böyle uyuz oluyorum demekki herkes böyle düşünüyor bir baksın begenır kesn evet der falan .
- +1 yıl
valla erkek olarak sizde haklısınız :)) ama çocuk daha önceden beni begenen hep isteyen birisiymiş ben henuz görmedm şansını denemek istemiş yanii ailesini annemler tanıyormus da ben tanımıorm..
- +1 yıl
bana ulaşamazdı... cesaret edemezdi ki edememiş zaten :) annemden beni vurmaya çalışmış ki annemi kkıramam bu konuda sanırım çocuk işini biliyor ;) ama yine de olmaz..
- +1 yıl
:)) seninle evlenmek için değil tanışmak için mesela annen üzerinden ulaşsaydı bir şekilde tanışsaydı sende eşşek değilsinya tanışmak istiyen annenin tanıdığı biriyle tanışırsın uzun vadeli düşünüp arkadaşça yaklaşıp kendini sevdirdikten sonra senden hoşlanıyorum diye açılsaydı daha yüksekti bence şansı öyle hiçbir kız kabul etmez :) direk evlenmek istiyince seven bile istemez la
- +1 yıl
:D:D bilemicem artık .
- +1 yıl
hiçbirii :D:D
- +1 yıl
tek şansı büyük olacak kişi sevdiğim adamdır :) ancak o zaman tamam derim
- +1 yıl
evet..
- +1 yıl
grek yok arkadaşım.. sevdiğim olarak kalsın sevgililik geçicidir sevmek kalıcıdır bende kalıcılıgı seçtm ;)
- +1 yıl
doğrudur.. neyse bunları konuşmak istemiyorum . kapandı gitti bu konular .
- +1 yıl
hayır.. boşver arkadaşım kapandı gitti sevdiğim olarak kaldı ve kalcak (:
- +1 yıl
yok problem olcak bir durum yok... hayırlısı olsun herkesn hakkında..
- +1 yıl
yok yok önemli değil... beni istemeye gelenler yabancı insanlar değil de sevdiğim insan ve ailesi olmasını isterdm işte o zaman krarım kesnlkle evet olurdu bunu demek ıstemıstm sende cok zorladın hepsi bu neyse kapatalım konuyu konuşmanın anlamı yok .
- +1 yıl
:)
+1 yılhergün birini istemeye gidiyoz ondan alıştım enseye şaplak göte parmak kıvamına geldik :))
00 Yorumla
+1 yılcok sakin olurum herhalde.vermezlerse kacitirim bu kadar basit
04 Yorumla- +1 yıl
abartmaa.. kız istemiyor neyi kaçırıosn hayırdır.
- +1 yıl
istemiyormusun sen:)
- +1 yıl
istemiyorum tabiki de.
- +1 yıl
allah tamamini erdirsin
işte sırf bu yüzden (kız isteme olayları ) ailemin bulduğu biriyle evlenmedim )
05 Yorumla- +1 yıl
yaa kendi sevdiğin insan dahi olsa sonucta istemeye gidilir öyle düşün ? :) ben genelleme yaptım isteme olayını...
- +1 yıl
olsun yaa sevdiğin kişi sonuctaa :)) mutluluklar size o zaman :)
- +1 yıl
teşekkürlerr :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızdan telefon numarasını alıp mesajlaşmaya başlıyosun :D
01 Yorumla- +1 yıl
yuhhhh ://
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"burda bir kız varmış benim alacağım" edasıyla giderim içeririm.Allahım inşallah bu adet kalkar ilerde :DD
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyönetmelikte değişiklik filan yapılır :D
- +1 yıl
hiç sanmıyorum yaa :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu profil fotonu degtir ya korkutucu gorunuyorsun kaşlar falan :/
11 Yorumla- +1 yıl
haydaaaaaaaaaaaaa .
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal değil ki bu istensin.. yalnız tanışmak için giderim.
00 YorumlaOdadan neden çıkmayacağını anlayamadım :)
03 Yorumla- +1 yıl
istemiyorum gibisinden cevap olmazmı (:
- +1 yıl
gelmeyn dedk.. olsun bir gelelim biz konuşalımmm falan diye ısrar ettiler anneme sonucta bizlik durum değil..
Hadi hayırlısı, mutlu bir yuvan olmasını dilerim
05 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler de istemiyorum :)
- +1 yıl
çocuk istiyormuş (: ailesi de onaylıyormus..
- +1 yıl
hala varr .
+1 yılheyecandan ölürüm yahu -.-
03 Yorumla- +1 yıl
tepsiyi devir kızzz bırak onlar heycanlansın :D
- +1 yıl
bakıcaz artık gelsinler bi:D
- +1 yıl
hadi bakalımm :D:D
kasılırım tabi, ama odada durulur mu hiç öyle O_o
03 Yorumla- +1 yıl
oturulmazmış annem de öyle sölüo :) bu sefr çıkcam..
- +1 yıl
hyr hyr hyrr (:
rahat olurdum kasmazdım
02 Yorumla- +1 yıl
senin rahatlıgın rahatsız eder ;)
heycanlanıyorum sakarlasıyorum
00 YorumlaHiç gitmedim ama gitsem on numara davranırdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. biraz heyecanla
00 YorumlaÖnce bir ecel teri döküyorsun :))
00 Yorumlahiç gitmedim öyle ortamada girmem sevmem ya :D
00 Yorumla
+1 yılsaygısızsın
03 Yorumla- +1 yıl
hyrr alakası yok.. biz istemiyoruz düşünmüyoruz tarzında konuştuk ama biz yine de gelelim bir konuşalım dediler yani sonucta olumsuz istemiyorum neden çıkıyım ne gerek var ?
- +1 yıl
olabilir sana gelenler senden yaşça çok büyük insanlar saygıdan en azından bir çıkılır odadan hayır diceksende bunu söyle odadan çıkmamamk bence saygısızlık
- +1 yıl
off offf... amacım saygısızlık değildi... bakalım daha belli değil hiçbişi..
Cikma kapidan dinle.
01 Yorumla- +1 yıl
o da bir seçenek :)
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Istemeye gidildiğinde karşı tarafa nasıl davranıyorsunuz ? :D
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım