+aşkım napıyorsun? -yataktayım canım, sen napıyorsun? +yatak mı, ne var üzerinde? -şu renkte, bu renkte iç çamaşırlarım. Konu uzar, aradan saatler akar. +aşkım, seni öyle istiyorum ki.. +neredesin.. +lan? +mk senin..
Klasik mevzular.. Telefon elinden düşmeyen milletiz. Uyudun diye trip atan sevgiliyi, bir araya geldiğinizde yanınızda uyuduğunda her zaman ama her zaman ince uçlu sivri bir sopa ucuyla dürtünüz.
yoo atmadım ama eski sevgilim geldi aklıma ikimizle alakalı romantik bişidsn bahsediyordu geleceğe dair hayaller vesaire bende gece geç saatti mesajlaşıyorduk uyuyakalmışım sonra vay efendim nasıl uyuyakalmışım da bir ton laf ya bir insana uyuduğu için istemeden olan vişey için trip atılır mı ya 😀
Attim ıyi geceler demeden uyuyordu çalışan biriydi kendisi yorgunluktan olduğunu söyledi sonra yine tekrarladı alıştım anlayışla karşıladım ama baya trip atmıştım sonuç mu şimdi uçtu gitti bu sebepten değil onu izah ediyim de
Trip olgunlaşamamış kişilerin başvurduğu yol Mal mıyım ben? Sorunum olursa giderim o kadının direkt yüzüne söylerim Ama trip atmaya çalışanlara da tekmeyi bastığım olmadı değil şimdi Hak ediyorlar ne yapayım!
Not: son soruda görüşümü kaldırdığına göre gerçekler çok fena zoruna gitmiş olmalı Çünkü hatırladığım kadarıyla herhangi bir kuralı ihlal etmedim Bir ara git tedavi ol Bu kadar kompleks iyi değil!
En İyi Cevaplar