Üniversitedeyken delilik ya işte, bahar şenliklerinde arabada uyumuştuk ve resmen donmuştuk, tabi sonra hasta olmuştum ama çok heyecanlıydı herkese tavsiye ederim ♥️

Hiç sevgilim olmadı. Dolayısıyla bir seni seviyorum bile duyamadım bir kızdan. Arabada tek başıma kalmıştım. Donmuştum resmen.
Bu sevgili işine yine üzülmeye başladım ya neyse. Mutluluğunuz mutluluğumdur dostlarım. :))
Ben pek umutlu değilim ama teşekkür ederim. Ağzınızdan dökülen kelimeler elinizle bana muhteşem bir mutluluk verdi. Umarım.. :((
Platonik olduğum kızla marmara sahil turu yaptık 😋😋😊 tabikide öptü bir kaçkez elimi de tuttu 🙂🙂
Evinde kaldım çok güzeldi gerçekten evde bir yorgan bir battaniye vardı ayrı yattık ikisini de bana verdi tabi ben kıyamadım uyurken birini onun üstüne örttüm ama gelip gene bana örttü
Evet ya unutulmuyor hiçbir an’ı
Ne arabası. Bir daha dünya üzerinde hiç göz göze gelemeyeceğim sevdiğim var benim.
Çünkü o beni sevmiyor
Sağol
Teşekkürler
Cevap
16Cevap
Evet berbat birşey o an güzel ertesi gün salya sümük hele kıssa ısınmak için tek yol var oda... klima 😂
Birde çalışır vaziyette benzin bittiğini hayal et oda başıma geldi. Düşmanıma yasatmasin Allah
730 km yolu 1400 km ye çıkarıp 4 gece arabada kalmıştık çok güzeldi 😊
Özel sorular bunlar. Ayyuka etmeye ne gerek varki 😛
Millet anlatmak için sıraya giriyor gerçi 😊
Bilmem milleti ama benim yok tanıdığım 😊
Olmaz yeri ve zamanı ďeğil 😊
İnsan azıcık ısrar eder 😂😂😂😂
Güzel düşünce 😊
Evet tam da bahar senliklerinde arabada sabahlamistik :))))
Keyifliydi.. :)))
uzun yol güzel oluyor bir de hormonlar tavan yaptığı zaman arabada sevişmek pahabiçilemez :D
biriyle 3 gün çıktım uyuoduk sonra ayrıldık :D
yok daha nasip olmadı 😂
arabanin arka koltugunda amasorleri dennedik cok kez 😈
Çok kaldım tenhalarda menhalarda😃
Çatılarda defalarca sabahladık ısıttık birbirimizi
Evet
özelin açık dimi. ayrıntılı anlataym sana
Kalmadim
Esinle olur tabiki daha iyi olur hemde :) sevgili tercih etmiom ben erkek adamin sevgilisi olmaz karisi olur :)
Olmadi :D
Niye istemiyimki :D
Birkere uzun yola gittimistik o sayılırsa
Mola da 10/15 dk gözümüzü dinlendirelim dedik 4 saat sonra uyandık sanırım bu senin dediğin olaya girer
☺☺☺☺
Evet cok kaldim
Hayır
Çok kaldım
En sevdiğim
Hayır hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar