Kimse çekemez böyle birini. Lütfen kendinizi benim yerime koyun. Teşekkür ederim
Babaannemi huzurevine yollamak istiyorum
Kimse çekemez böyle birini. Lütfen kendinizi benim yerime koyun. Teşekkür ederim
yanlıs dusunuyorsun
düşünsene ona bunu söylediğinde kadın kahrolacaktır.
tamam herkes aynı seyi yasamıyor belki özgurlugune kastediyor olabilir.
zor gerekten .haklılık payın var.
ama bunu yapmaman gerekiyor gibi geliyor bana bir gun aynı durumu yasamadan asla yani o duyguyu tatmadan yok olmayacaksın.
ve o an hep bunu sorgulayacak pişman olacaksın olabilir.
Bu kadar bıktıran usandıran ne senı yatalak degilse babaannen ?
"kaliteli/kalitesiz olması önemli değil. babaannem yaşayacak sonuçta"
Vallahi yaziklar olsun.
..
Yasli kadin,bakima muhtac...Iyi bakilmasi gerekir.
Madem kendiniz bakmak istemiyorsunuz,ki zaten bu zihniyet ile de siz bakmayin,
ama en azindan iyice arastirin,sorusturun dogru düzgün,iyi bir yer olsun.
...
yaşayacağını yaşamış artık
at gitsin huzur evine uğraşma hayatını mahvetme ona bakarak
78 yaşında yaşayacağını yaşamış zaten. bizim hayatımızı da mahvediyor.
torunuma yük olacağıma giderim huzur evine soran sen haklısın canım
aynen ya bnde katılıyorum ve + veriyorum canım kimse cekmediği için bilmiyor.
+1 Haklı. kim çeker bu yaştan sonra :/
Ya hu
Diyelim ki haklisiniz.Diyelim ki genc yasta cekemeyeceksiniz falan
Bari üslubunuza dikkat edin.Insan gibi,insanca bari özenere,en güzel sekilde bakilabilecegi bir yer arama cabasina düsün.Söylediklerinizi kulaginiz duysun.
At gitsin ne demek?
Ne atiyorsunuz siz yerde yakaladiginiz bir böcegi mi?
utanin ya hu.
Cevap
6Cevap
tam bi' pisliksin. iğrenç varlık. benim anneannem ölecek diye ben hastane köşelerinde süründüm, ağladım, kahroldum. nasıl bir vicdan sendeki? umarım senin torunların seni huzur evine bırakmaya bile layık görmez ve bir çöplüğün dibinde donarak ölümü beklersin. hadi eyvallah.
Belki kötü niyetli olmaya bilirsin ama buraya yazis tarzin gercekten cok kaba özellikle kaliteli veya kalitseiz olmasi önemli degil demen, sonucta yasli insanlarin daha cok bakima ve sevgiye ihtiyaci oldugunu düsünüyorum, seni kötülemek degil ama biraz daha kibar yazabilirsin
Pelin-Arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim.Soran için sevabına rehabilitasyon merkezi araştırıyorum.İstanbul'da bildiğiniz ucuz bir yer var mı ?Bir de tuvalet kullanmaz ve yemek yemezse fiyattan düşerler miymiş ,sorar mısınız?Tuvaleti odasına yapar temizlenmesine de gerek yok nasil olsa bu şartlar altında üç gün yaşayabilir.Zaten deli ölüp ölmemesi bir şey değiştirmez.Üç gün için çok fazla para istemesinler.
Şu soruya yemin ettin diye inanıyorum attığın huzur evine iyi bak senin gideceğin yerde orası olacak küçük hanım
helaldir sana +1
Babannem 74 yaşında tek gözü kapalı %20 falan görüyor açık gözüde.Kulaklar ağır işitiyo.ve Bizim evimizde yaşıyor her işine biz koşturuyoruz 1 gramda gocunmuyorum herşeyi geçtim insanlık meselesi bu.Bizde yaşlanıcaz.
sorun huzur evine yollamanda değil yadırgamıyorum ama bari kadıncağıza kaliteli bir yer ayarlasan diyorum..
bu gerçek bir soruysa eğer umarım ilerde senide huzur evine bırakırlarda çaresiz kalır ölümü beklersin :)
gerçek
hakaret etmene gerek. bu kadının beyni sulandı artık. gel sen çek çekebiliyorsun?
helal helal helal
söylicek söz yok ailenden biri hakkında bunları söyliyebiliyorsan söz yok dicek*umarım o kadının durumuna düşmezsin ne kadar üzüldüğünü kırıldığını anlamazsın yaşlanınca
Bende babanneme yakın olsam bnde yollardım şimdi buradakiler kesin yadırgarlar.Babamla annemi yollıcam derdim yaşlandıklarında ama bir zaman sonra anladımki Huzur evi onlara mükafat olur.
ihanetin kahpe hançerini vuran kişi gün gelir ihanetin kanlı hançerini yemeğe mahkum olur benim babaannem düştü üç hafta uyumadım hastane köşelerinde süründüm kendimle gurur duyuyorum...
'kaliteli/ kalitesiz önemli değil babaannem yaşayacak sonuçta'
kalitesiz!
O değilde çayımın şekeri bitmiş biliyomusun,şimdi kalkıp kim alıcak amaan.
Keske benim canimin ici babannem yanimda olsaydi da,onu sirtimda tasimaya devam etseydim.
Kaliteli olsun bari madem bakmıyosun rahat ettir kadını
Bir gün sizde yaşlancanız* ozmn bu yazını veya sorunu ozmn anlarsın şimdi ne kadar ne söylersen söyle nafile ...
Bir açıdan bakarsak haklısın. Ama daha iyi ifade edebilirdin kendini. Yaşlıları bende pek çekemiyorum :/
Hobaleyy ömrün boyunca böyle anonimus takılırsın..
helal +1
Etme bulma dünyası, bugün ona yarın sana
helal sanaa +1 keşke çok verebilsem
Huzur evine yollanmak istermiydin ?
yazık ya. bunu kadıncağıza nasıl diyceksin
insansn +1
olmamış yine başarısız olmuş soru
Olmayan soru değil bence, Ailesi bu kızı yapamamış becerememiş
sürpriz olsun ona söyleme
işte bunlarla aynı hayı soluyoruz :@
bence atma yazık ya, cok kötüsünüz
+1 insansn