Kibarca ayrılık olmaz. Ancak karşı tarafı kırmadan ayrılmanın en güzel şekli doğruyu söyleyerek ayrılmaktır. Yalancısın, karaktersizsin, seni artık sevmiyorum, bana güven vermiyorsun. Gerçekleri söyleyerek ayrılmak en doğrusu ilk etapta kırılacaktır ancak zamanla kendini tanıdıkça o da anlar doğru söylediği için sizi sever.
Birbirimize karşı hissettiğimiz duygularımız güzel bir ilişki yaşamamızı sağladı ki bunun için sana çok teşekkür ediyorum fakat bu duyguların tek taraflı ya da karşılıklı olarak bitmesi ihtimali de her zaman vardı. Demem o ki ben kendi duygularımın sonuna gelmiş bulunmaktayım sana karşı hissettiğim. Beni bu yüzden bağışlar ve ilişkimizi bitirmemiz gerektiğini anlayışla karşılayıp kabullenirsen çok sevinirim. Saygılarımla.
Ayrılalım dediğinde neden diye soracaktır ve buna cevap veremezsen daha kötü olur bence ayrılalım yerine artık eskisi gibi sevemiyorum veya benim içimde sana karşı olan hislerim eskisi gibi değil diyebilirsin en azından demek ki ben artık sevmiyor diyip bırakabilir tabi bunlarada neden diye soracaktır ama gönül bu istemezse istemiyor işte , abini katma işin içine bence
Neyse onu söyliyceksin. Zaten karşındaki neyse onu biliyodur. Başka türlüsünü söylemek üzer. Sevmiyosan sevmiyorum. Başkasını seviyosan başkasını seviyorum. Veya her neyse işte.
onu üzmeden söylediğinde onu üzmek istemediğin için bile karşındakine bir açık kapı bırakırsın, yani sen bırakmasan bile öyke düşünür. lafı dolandırmadan istemediğini söyle ve ayrıl
Varlığım sana iyi gelmiyor tüm ilgin aklın bende iyi bir konumda olabilirsin ama neden daha iyi yerlere gelme bu senin hakkın senin için senden vazgeçiyorum tarzı konuşma metni
En İyi Cevaplar