2 yıl oldu evleneli çok acele bir karar oldu kim karşı çıktıysa istiyorum dedim eşime karşı değiller sadece biraz daha tanıyın demişlerdi oysa ki. Ama ben sanki büyü yapılmış gibiydi ve herşey evet der hale geldim kimse beni tanıyamaz hale geldi ben bile. Ama şimdi öyle değil eşimin çocuğu olmuyor ailesi tedavi odaklı bir şey düşünmüyorlar soranlara da gelin düşünmüyor diyorlar neden oğullarında varken sıkıntı yok susuyorlar geline gelince kısır... kendimden çok çok taviz verdim her istediğim olsa da çocuklar gibi eğlenip gülemiyorum. kayınvalidemle aynı binadayız hata üzerine hata... herşeye bir muhalefet aman herşeyden haberim olsun derdinler. suratım asık olsa ne oldu kavga mı ettiniz sizene ya. Gezmeye gideriz bizide götürün. artık dayanacak gücüm kalmadı. millletin gelinin çocuğu olmuyor demesinden ! Ve ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok
Cevabın nedir?
Bebek meselesinde evlilik öncesi çocuk isteme ya da olanağı yoksa eşinde ki sorunu anlayabilmen zor olurdu. Ailesinin tavırlarına gelirsek malesef genel olarak yaşanan sorunlar arasında. Bu konuyu eşinle konuşup çözüme sonuca ulaştırmaktan başka çaren yok. Farklı fikirler seni tam anlamıyla doğru karar verme yetisinden uzaklaştırabilir
028 Yorumla
Soran+1 yıltabiki ben asla çocuğu olmuyor diye boşanmam ama bunca şeyden sonra bana laf değdirmesine gönlüm razı değil aksine bide herkes bende sıkıntı varmış gibi konuşuor
Soran+1 yılben onun psikolojini düzeltmek kendimi feda ettim. günlerce hastanelerde kaldım ve sırf o istemedi diye ben 3 ay boyunca bu gerçekle kendim savştım ağladım kimseye anlatmadım hastalandım sustum ailem fark etmesin diye gelip gitmedim ama sonra ne oldu bliyor musun anlatsaydın dedi bana
Soran+1 yılprofesyonel yardımı tek başıma alamıyorum ama eşim kabul etmiyor terapi görmeyi
Soran+1 yıldeğil. peki tek taraflı evliliği sürdürmek doğru mu
Soran+1 yılpeki ya onun bunu fark etmesi yıllar alacak ve ben o yıllar içerisinde sağlığım daha kötüye gidecekse?
Soran+1 yıltek korkum ney biliyormusun ben onun yıllarca anlamasını da beklerim fedakarlık yaparım ama peki o yıllar süren anlamasını beklerken benim yiten sevgim saygım olursa?
Soran+1 yılkorkum bu. bunları hesaplayamıyorum..
Soran+1 yıluyanıyorum bakıyorum oturup ağlıyorum neden diye.. neden bana bunu yapıyorsun diye...
Soran+1 yılçocukluk arkadaşı var az çok biliyor herşeyi aldı konuştu karşısına evet haklı diyor ama yine yine yeniden. sonra bana gelip ona niye anlattın diyo kavga ediyoruz yeniden.
Soran+1 yılo yaptığı gurur bizi bitiriyor haberi yok
- +1 yıl
Bak burdan yazdıklarınla sorunu net idrak edemiyor olabilirim. Ne yaşadığınızı ne kadar anlatsanda kesin yargıya varamayabilirim. Belkide sana hak vermediğimi düşünüyorsun. Ama aksine son çareymiş düşüncesiyle buraya konu açmış olman mücadelenin farkında olmama yetiyor artıyor bile. Sadece sana önerim eşini karşına alıp evliliğinizin nereye gittiğini anlamasını sağla. Onun evliliğine ne kadar bağlı olduğunu ve sana ne kadar sahip çıkabileceğini kestirmeye çalış. En doğru karar yine sende saklı
Soran+1 yılo kadar çok çalıştım ki konuşmayı tek dediği şey baba evine dönmek kolaysa kapı orda..
Soran+1 yıl… bende o yüzden buralara geldim benim de ne yapacak birşeyim kaldı nede sözüm.. kendisi kapıyı vurup gidiyor ama ben yaparsam dönüşü olmaycak..
Soran+1 yılher evlilikte vaar tabiki ama çözüm arıyorlardır eminim ama bizde değil tek çözüm arayan ben ve ailem...
Soran+1 yıldinlemen bile yeterli. teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ailelerle yaşamak intihardır... bunu kulağına küpe yap..
ikinci olarak boşanmanı gerektirecek bir durum yok ortada... Eşinin kötü biri olduğundan hiç bahsetmemişsin...
evini taşı boşanmış kadar rahatlayacaksın... hatta şehir değiştirin eşinle yeni hayata yelken aç... yapman gereken sadece bu..114 Yorumla
Soran+1 yılhayatım boyunca hep o yelkenlerde mi olacağım. eşim istemiyrsa gitmeyi uzaklaşmayı ne yapmam lazım
- +1 yıl
Bak bu sorunun yanıtı çok kolay. Kendine sorarasın ne yapmalıyım diye, yaşamak istediğin hayatı yaşa. Eşini ikna et edemezsen eğer hayatını da ziyan etme... her gün günaha girmektense eşin ve ailesi yüzünden bir kere boşanma sancısı çekersin gider biter. Ailelerle yaşamak kadar aptalca başka bişey yoktur. Geçinecek iki insanı birbirine düşman ederler...
Soran+1 yılşu sıralar o kadar çok soruyorum ki kendime ve çıkamıyorum işin içinden
- +1 yıl
Kolay değil... seni senden başka kimse de anlayamaz, boşan demek ne kadar kolay..
eşinle ayrı eve çık demek de kolay..
bize herşey kolay ama senin hayatın zor şu an ve bunu sadece sen anlarsın..
Eşini al tut kolundan çıkın dışarı bir yemek yiyin gezin..
konuş bu konuyu ve acilen çözüm bulsun...
Soran+1 yılkolay değil. canımdan can çıkıyor sanki yavaş yavaş ölüyor gibiyim
Soran+1 yılen zoru da ailene o şiş gözlerine saklamak.
desteğin için teşekkür ederim
Soran+1 yılailem hep arkadamydı hala arkadamlar şükür
Soran+1 yılteşekkür ederim konuşmak iyi geldi
Soran+1 yılonayla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizdede 8 yıl ayrılmayı düşündüm birkaç kez dava açmışlığımda var. En son barışıp tekrar biraraya geldiğimizde nasıl bir bağ kurduysak 5 sene oldu hiç boşanma lafı bile geçmedi evet sorunlar yok mu var ama onları aşmayı öğrendik sizinde çok yeni evliliğiniz sabredebilirsen ilerde çokmdaha güzel olacağını düşünüyorum
113 Yorumla- +1 yıl
sizi tebrik ediyorum.. bende 9 yıllık evliliğimi bitirmek üzereyim. o kadar çok fedakarlık ve öz veride bulundum ki ama anlayışsız bir eş olunca hiç bir şey yoluna girmiyor... düzelmiyor...
Soran+1 yılo kadar çok isterim ki böyle olmayı. ama sevgim saygım bitecek diye korkuyormm
Soran+1 yıl@scorpion_29 herşeyi bir kişi yapınca olmuyor
- +1 yıl
onca yıldır uğraşıyorum, kendisinden çektiğim yetmiyormuş gibi birde ailesinden çekiyorum. anlayış yok, hizmet yok, hiç bir şey istediğin gibi değil.. tek taraflı nereye kadar gidecek bu durum... artık bunaldım, sinirlerim boşalıyor. ağlayıp dua ediyorum bir an önce bitsin diye.
Cevap sahibi+1 yılAynı düşüncelerinizi senelerce yaşadım sizleri çok iyi anlıyorum. Bendeki artı sanırım beni ne kadar deli etsede yaptığı her hareketi batsada yinede ona kıyamıyor oluşumdu iyikide öyle olmuş yoksa evliliğimin ilk aylarında boşanmış olurduk.
Soran+1 yıl@scorpion_29 zor durumlar
- +1 yıl
nereye kadar kıyamıycaz ki, Allah aşkına söyle. belki siz kadın fıtratı olarak sırf yuvanız yıkılmasın diye kendinizden feragat etmişsiniz ama yemin ederim artık bende dayanacak güç kalmadı. öldüm bittim tükendim artık. bende insanım! ve bu bunu anlamayacak kadar burnu havada :(
Soran+1 yılpeki o zaman zarfında sevgin saygın azalmadı mı
- +1 yıl
hiç birşeyim kalmadı ona karşı... şu an zoraki aynı evde kalıyoruz. mahkeme gününü bekliyorum dört gözle
Cevap sahibi+1 yıl@scorpion_29 sevgimin bittiğini çok hissettiğim zamanlar yaşadım yüzüne karşı defalarca seni istemiyorum senden nefret ediyorum dedim inanın boşanmaktan hiç korkmadım çok istedim ayrılmayı dediğim gibi 8 sene boyunca aklımdan ayrılmak hiç çıkmadı kısa bir zamanda değildi ama o beni bırakmayı hiç istemedi bensiz yapamayacağını hissettirdi ve benim için çabaladı
- +1 yıl
bir adım atsa keşke, keşke bir adım atsa da dünyayı ayaklarının altına sersem, ama yok yok yok
Cevap sahibi+1 yıl@scorpion_29 işte o zaman zor olur onunda istemesi lazım peki niye bu şekilde davrandığını söylüyor mu yani adım atmamasının nedenlerini söylüyormu
- +1 yıl
bilmiyorum yemin olsn bilmiyorum. ama bir an önce bitsin istiyorum ben
allah yardımcın olsun çok zor bir durum ama olgun birisin aklını kullan hep şucu sana atmışlar eşini seviyorsan tedavi ol ama oda adam deilse nefesini boşuna tüketme kendine değer ver yoluna kendin bak derim
01 Yorumla
Soran+1 yılherşey benden dolayı.. kendime değer vermeyi bir becersem keşkee
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
46Cevap
+1 yılOooow. Oturup ciddi ciddi konuşma vakti gelmiş. Al karşına ne kadar ciddi olduğunu belirt. İlk olarak kayınvalideni sevdiğini ancak aynı yerde olmanın zaöanla sorun haline geleceğini ilişkinizin zedeleneceğini söyle. Hemen evi uzak bir semte taşımak istediğini söyle. Bunu büyümeden lütfen yap de. İkincisi senin kısır olduğunun konuşulması gururumu kırıyor seni konuşsunlar da istemiyorum. Ama olmuyorsa şu an düşünmüyoruz diye dillendirelim de. Bu lafın bu şekilde herkese ulaşması için ne gerekiyorsa yap de. Üçüncüsü tedavi olacaksın hem de hemen de. En az birini yapmazsa çek git babanın evine. Arkadandan gelirse isteklerini yaparsa adamdır. Üzme onu. Yok takmazsa bile, kır dizini otur. Zamanla önce üzülür sonra vazgeçecek kadar cesaretli kıvama gelirsin baba evinde.
00 YorumlaBüyü denen birşeye pek inanmam.. herşeye evet demenin sebebi adamı beğenmişsin sadece.. dışı benim. Olsun içi önemli değil diyip tercih yapmışsın.. al sana yakışıklı koca işte.. keşke tanısaydın hayatın zor gibi anlattıkların dan anladığım. Herşey gönlünce olsun yinede
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim wauww denecek kadar yakışıklı değil bu bir ikinci tipe önem vermem aslaa. amin herkesşn herşey gönlüne göre olsun
+1 yılÇocuk bahane lakin kendilerinde olan eksiği size yüklemeleri çok abes ve yanlış... yoksa insan çocuk olmadanda mutlu olabilir... gerekirse evlatlık alır yine mutlu olur yeterki evdeki sevgi ve huzur gitmesin... kayınvalidenizle aynı binada olmanız iyi olmamış bunu eşinizle konuşun biraz uzaklara taşının hergün gelip size akıl hocalığı yapamayacakları derecede uzağa... gerisi düzelir inşallah...
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ben tüp bebeğe gerekirse evlslatlık alırız desem yok onları da istemiyor
Bir yuva kolay yıkılır ama zor kurulur. Eşin seni seviyordur ve çocuğunuzun eşin yuzune olmamasi onu kendi icinde suçlu rolünü veriyordur ve üzülüyordur ki sen bosanma kagidiyla onune gelsen tamamen yıkılır herseyi kayinvalide yapiyor. Ki eşinle konussan (bosanma sozu gecmeden) esinin cevaplarina yonelik hareket etsen daha mantikli bir sonuc verir. 2 yil olmus daha. Bu tür seyler olmasi normaldir. Kayinvalidede suc var esinde degil. Yani kayinvalidenin yaptiklari yuzune esini suclarsin bosanirsan
00 YorumlaBekleme daha fazla direk bir avukata git bence yaşının çok büyük olduğunu düşünmüyorum herşeyin üstesinden gelebilirsin. Onları çekmek zorunda değilsin. Bu senin için kötü bir tebrübe olsun ama hayatını daha fazla karartma en başından tekrardan başlarsın.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sorun ben de degil derdim, inatla yuksek sesle 😊 Istemiyorlar deseler anlarim ama gelinimiz kisir demeleri fesatliklarini gösterir. Sorun sen de olsaydi zaten coktan bosattirirlardi sizi. Sen susuyorsun ondan ustune geliyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle, ama ben Allahtan gelen bişey deyip susuyorken onların bu kadar salakça hareket etmesi garip
Size psikolog olarak yardımcı olurum daha 4. senem okuyorum farklı sorunlar beyninde algı oluşturmuş sürekli mutsuz oluyosun hiç bişeyden tat alamaz olmulsn
02 Yorumla
Soran+1 yıleşime bunun teklifini de sundum terapi alalım dedim ama hayır kabul etmiyor
+1 yılAşık oluyorsun ve gözün hic birsey gormuyor ayrica kayinvalideyle ayni yerdd bulunmakda sizi daha cok yipratir her sey cocuk degilki birbirinize zaman ayirip anin tadini cikarin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSelam Günaydın arkadaşım durumuna üzüldüm ama en çok üzüldüğüm konu eşinin ailesiyle aynı binada oturmak Ben şu anda onu pişmanlığını yaşıyorum
032 Yorumla
Soran+1 yılben o evi aldığımızda dedim bu ev bizim sonumuzu getirecek diye
- +1 yıl
Getirir Zaten ben yaşadım diyorum şu an bende boşanıyorum Hele bir de eşinin ailesini lafıyla hareket ediyorsa o kesin bitmiştir
Soran+1 yılgibi. dedikleri aklının bir köşesinde kalıyor ve uyguluyor
- +1 yıl
karşında aile kazigi yemiş kişi var tecrübe sahibiyim yanlis anlama beni
Soran+1 yılpeki ne yapmam lazım fikir ver bana
- +1 yıl
Sen açık açık söylüyorsun Zaten birebir seni ezmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
Kendini ezdirme ne pahasına olursa olsun
Soran+1 yılsen neden boşanıyorsun peki?
- +1 yıl
Benim olay biraz karışık ya burada anlatılmaz özel istersen sohbet ederiz
- +1 yıl
Ben de kendime ezdirmedim bana cephe aldılar
Soran+1 yılben özelden mesaj atmıyorum yazarsanız sevinirim
- +1 yıl
Eşim ailesinin lafıyla hareket ediyor Ben onların alt katında oturuyordun Beni annemin babamın yanında hakaret ederek evimi boşalt dedi Ben de Hiç arkama bakmadan evi boşalttım eşim de benimle birlikte gelmedi bana dediği kelime bu babam seni kovuyor beni koymuyor dedi Ben de seninle işim bitmiştir dedim çektim ayrıldım
- +1 yıl
5 yaşında bir tane kızım var Onların elinden almaya çalışıyorum Şimdi kızımı
- +1 yıl
Tam detaya girmedim ben tam detayı girmiş olsam kalkıp o eşim olacak kişiyi döverdim o kadar kesin konuşuyorum
Soran+1 yılAnladım. çocuğunuzu Allahım size bağışlasın ne deyim..
- +1 yıl
Bu şerefsiz eşim Babasının ablasına kızıp çocuğu dövüyor
- +1 yıl
Senin eşin nereli
Soran+1 yılvekaleti almaya çalışın. küçücük çocuk bunları hak etmiyor.
Kırıkkale- +1 yıl
Velayeti almaya çalışıyorum birebir çocuğu dövdüler dahil videosunu muşum da Propolis uyumuşum hakim tekrar görüşme karar vermiş annesine
- +1 yıl
Sen de mi Kırklarelin desin
- +1 yıl
Bir de benim işim olacak karaktersiz kendisi annesiz büyümüş böyle kişi yuvasını düşünmezse kim düşünür
Soran+1 yılanladım. Allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Tsk ederim
- +1 yıl
Senin de Allah yardımcın olsun Ama şunu söyleyeyim sana çocuksu yuva olmuyor hemen yuvanı yıkmaya düşünme sağlam karar pişman olacak karar alma
Soran+1 yılAminn.. kendim için en hayırlı kararı alcaz ailemle
- +1 yıl
Ama bu dünyaya bir daha gelmiyorsun bunu da unutma kimseye kendini ezdirme bu kişi kendi ailen de olsa
Soran+1 yılkesinlikle bir defa geldim dünyaya ve hayat güzel. o çiçekli yollarda yürümek için arkamda bırakmam gerekenler var
- +1 yıl
Gerekirse bırakacaksın bırakmak zorundasın çünkü mutlu olmak istiyorsan
Soran+1 yılmutlu olmk herkesin hakkı
- +1 yıl
O zaman hakkın olanı al
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
Kendini düşün yani arkadaşım
+1 yılBosan... kaynananin oyle demesi bile boaanmana sebep.. iftira atiliyor bana dersen bosanabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılkendş kızları da var beddua etmiyorum ama yaşatııklarını yaşayacakalr elbet
- +1 yıl
Illa ki o da yasayacaktir.. buyuk ah almanin sonuclarini yasayacaklar...
Soran+1 yılişte o zaman haklıymış dicekler ama ben olmucam
+1 yılBunu eşine söyle birlikte bir çözüm yolu bulun çocuk olmuyorsa evlat edinebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim evlatlık istemiyor, aksine bu konuyu açmıyor bile gülüp geçiyor
En büyük erdem sabirdir biraz daha sabredin piskolojik destek alın
048 Yorumla
Soran+1 yılo erdemi göstere göstere bittim tükendim..
Soran+1 yılarkadaş fikir verir sadece.. umarım bulduğunuz kişi ile çok çok mutlu olursunuz..
ama bazen dertleşmek istediğiniz tek kişi eşiniz ise ve o yoksa yani hep he he diyorsa olmuyor.
Soran+1 yılbitirmedim aksine hala deli gibi salak gibi toplamaya çalışıyorrum evliliğimi.
Soran+1 yıleşimin vurdumduymazlığı. onca sorun varken hala her b*oka susması.
Soran+1 yılfazlasıyla. dün babasına sadece babamın suratı düşük bişey mi oldu ben rahatsız oldum surat asıklığından dedim ve olan oldu bağırmalar çağırmalar ….
Soran+1 yılaynı bina aynı kat ayrı v
Soran+1 yıloluyor da
Soran+1 yılevliliğim onay almadığı halde değil, sadece babam düğün tarihinin biraz ertelenmesi konusunda uyardı o kadar
Soran+1 yılbabalar hisseder :(
Soran+1 yılseviyordur herhalde
Soran+1 yılhayır yok
Soran+1 yılmutsuzum.
Soran+1 yılen yakın zamanda. çünkü ben konuşmazsam eğer babam ortalığı yıkacak :(
Soran+1 yıltabiki
Soran+1 yıl25 yaşındaym
Soran+1 yılsorun değil..
bunu biliyorum hayat güzel hemde çok güzel doğru insanla ama.
Soran+1 yılevet :( :(
Soran+1 yılkesinlikle onlar iyiki varlar ve arkamdalar çok şüküür
Soran+1 yılo dikenler hep bana batıyor tekrardan salaklığımdan aman kırılmasnlar üzülmesinler diye hep bana batıyor
Soran+1 yılçok teşekkür ederim..
Soran+1 yılherşey daha mı kötüye gidiyor bilmiyorum ama delirecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılO öyle dediğinde yanında dicen niye yalan konuşuyosun sıkıntı bende değil ki oğlunda doktorlar dedi dicen milletin içinde yerin dibine sokucan öyle kaynanayı
02 Yorumla
Soran+1 yılonun oğlu benim kocam. kocamı öyle bir konuma sokamam
Cevap sahibi+1 yılNiye boşanmak istiyon o zaman ki o seni sokuyo ya ve kocan bu duruma bir dur demesi lazım ki sana acımayana sende acımican
Eşinle konuş, başka bir yere taşın. Ve tedavi için eşini ikna et. Ve sabırlı ol...
01 Yorumla
Soran+1 yılsabır sabır …
+1 yılÜzme kendini canım zamana bırak böyle yıpratarak hiç bir sonuca varamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhiçbirşekilde yol kat edemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum..
+1 yılbossan ya hayat boyle gecer mi bile bile lades denisin bari yanlisindan don hayatini yasa
03 Yorumla- +1 yıl
#sohbetsevenkiz takpeder msn
Soran+1 yılbile bile lades galiba
- +1 yıl
yazik etme kendine
Emin ol ölümden başka herşeye çare var. istanbul'daysan ulaş bana yönlendireyim seni emin ol kısa zamanda olacak inşallah
00 YorumlaÇocuk alın sizde evlatlık olmuyorsa başka ne yapıcaksınki olabilir allah her insana evlat vermeyebilir
012 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmiyor eşim kanımdan değil diyor
Soran+1 yılne emmeye ne gömmeye..
Soran+1 yılben elimden gelen fedakarlığı yapayım da..
Soran+1 yılvicdanım rahat olacak.
Soran+1 yılhayat acımasızzz
Soran+1 yılfikrin için teşekkür ederim
Boşanacak neden değil ben sana iyi düşün derim şu an boşanınca rahatlarsin gibi durabilir ama hiç bisey göründüğü gibi değildir
13 Yorumla
Soran+1 yıltabki insanın korkutan şey o
+1 yılSevmeyi bilmiyorsun...
Eşin de yapması gerekenleri yapmıyor..
Sevmeyi bilmiyor...
Eşin öküz...
Boşanmak ile geç kalmışsın..07 Yorumla
Soran+1 yılsevmeyi mi bilmiyorum? sevmeyi okadar çok iyi biliyorum ki eşimin canı sıkılmasın aman aramız bozulmasın diye milletin bana kısır demesine göz yumuyorum sesimiz çıkartmıyorum hiçbirşeye
- +1 yıl
Aman canı sıkılmasın aman aranız bozulmasın diye taviz vermen hiçbirseye yaramaz...
Sesini çıkart hakkını savun..
Eşin de adam olsun tedavi olsun...
Ailesi ile mesafeyi korusun...
Seni korusun...
Sürekli aile ile gezilmez...
Soran+1 yılben sırf yuvam bozulmasın diye taviz verdim herşeyden.
en kısa örneği vereyim size kendi ailesi benim ailem parktayız erkek kardeşim var küçük abla bisiklet sürelim dedi ve eşimin verdiği tepki otur oturduğun yerde bisiklet sürmek kötü bişey mii? buna babamın yanında yaptı ve sesimiz çıkartmadım sırf babam var diye- +1 yıl
Keşke ağzının payını verseydin deidm ya boşanmak ile geç kalmışsın eşin tam bir öküz adam değil..
Soran+1 yıl:(v eremedim versem kavga ederik babamın yanında
- +1 yıl
Ama sen haklısın kardeşim hakkını savun yoksa ezerler seni ben olsam birlikte binmek isterdim valla bisiklet motor ne olursa salıncak istop yakar top😅😅😅
- +1 yıl
Buda bütün çocuklar...
https://photos.app.goo.gl/9UsAmYDbdid0n3fq1
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah Derdinize Derman olsun İnş Bizde Boş şeylere Üzülüyoruz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurfa yZsıklarını kocanada söyle artık dayanamıyorum de seni sevsemde ya boşanırız ya taşınırız de. Başka yolu yok bence :)
037 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@öleolsun 😂😂😂😂😂 yanlış bişe yazdıysan kaldırmış olabilirler 😂😂😂😂
Soran+1 yılburdakilerini hepsini kocamda biliyor zaten bilse de hiçbirşey yok gibi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılBu işi düzeltmezsen boşanacam de tart bir nasıl davranacak ailesinin söylediklerinden falan bahset benim böyle mi uaşamamı istiosun de
Soran+1 yıl@öleolsun zor
Soran+1 yılen son konusuurm ve biter..
Soran+1 yıl@öleolsun hayır çocuğum olsa bile aynı tas aynı hamam olacak bunlar
Cevap sahibi+1 yıl@öleolsun çocuk yapacaksın depilde yaptıracaksın desen daha iyi oturur yerine bence :)
Soran+1 yıl@öleolsun hayırlısı. GElen herşey Rabbimden..
- +1 yıl
yani bunu biliyorsun sıkıntı yok
kızın biri alimmiş
birgün kızdan daha üstün bir erkek alim biryerden geçerken
kızı genel ev gib ibir yerde görürü
ve kızım senin ne işin var burda der
kız saçlarını açar alnını gösterir alın yazısı hocam der
hoca ermiş belli kızında ermişliği var belli
hoca efendi elini uzatır yazı bitti kızım kalk gidiyoruz der...
camilerler hocalar sürekli anlatır bu kıssayı
aslında kadın dünyadaki en üstün canlıdır dişidir doğurgandır ve büyütendir
şimdi erkekler zıplar erkek olmasa ne olacak mesele o değil mesele kadınımızı başımızın üstünde taşımamız gerekirken en alt seviyeye indiren bizlerde
Soran+1 yıl@öleolsun ne isterdim bir kere dönsün bana Allah senden razı olsun her zaman yanımdaydın desin ama nerdeeee
- +1 yıl
oda olur belkide olmaz kim bilir meslektaş
ama evliğin ilk zamanları bu tip sorunlar olur hep
ileriye doğru biraz oturaklaşınca düzelir bazen ya da düzelmez ders almasını bilirsek düzelir
boşanacaksan boşa nbiran önce malum deliye hergün ölü ye birgün ağlanır
ama evli kalacaksanda özel farklı bir şeydeyvereceğim size devamlılık için
kararını ne sizin?
Soran+1 yıl@öleolsun bir sonraki volkan. o volkanda kendimi de yakar çıkarım …
Soran+1 yıl@öleolsun bir kavga
Soran+1 yıl@öleolsun o yatak ziyafeti sadece o anı unuttur ama ziyafetten sonra unutulur mu yapılanlar?
Soran+1 yıl@öleolsun konu yatak odasına geldi. Erkek sonuçta yeter ki yatak olsun herşeyi unutur
Soran+1 yıl@öleolsun kadınlar asla unutmaz.
Soran+1 yıl@öleolsun birilerinin anlaması ne kdar güzel...
Soran+1 yıl@öleolsun daha fazla detaya gerek yok.
teşekkürler fikir içn
Soran+1 yıl@öleolsun ablam biliyor sadece şu an boşanmak istediğimi
Soran+1 yıl@öleolsun arkamda dururlar
Kocanla bu konuyu adam akilli konus senin halinden anlamiyorss bosan. Anne babasina saygisizlik etme tabiki yakismaz
02 Yorumla
Soran+1 yılasla saygısızlık etmedim etmem de hep sustum
+1 yılZor bir durum. asiksan eşine. herşey olurda eğer artik sevmiyosan boşan
12 Yorumla
Soran+1 yılbelki de deli gibi seviyorum ama mutlu değilim
- +1 yıl
Kalpler yanlızca Allahi anmakla mutmain olur.
+1 yılYapma evlilik kurumu kutsaldır sabret Çocuğun olması İÇİN mücadele et.
013 Yorumla
Soran+1 yılevlilik kutsal ve ben yaklaşık 1 yıldır bunun mücadelesini ederken eşimin ameliyat parasını denklemek için çalışırken kaynanamların araba için para istemi?
- +1 yıl
Kaynanan ile mi evlisin
Soran+1 yılderdime ortak mı olacaksın yoksa beni sinir mi edeceksin
- +1 yıl
Kocanı kafala kaynanandan uzaklaş
Soran+1 yılömrümün sonuna kaadar mı kafaya alcam nereye kadar
- +1 yıl
Şehir neresi?
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Biraz zor kültür Çorum Çankırı Yozgatsa hele daha zor :(
Soran+1 yılkütük çorum
- +1 yıl
Tahmin ettim
- +1 yıl
Dm at istersen
Soran+1 yılöyle
- +1 yıl
Olur mu?
Kocanın kendine ait bir fikri düşüncesi vs. yok mu ya. kendisi ne diyor bu konuda.
019 Yorumla
Soran+1 yıltedavi alsam kesin çözüm alacaz mı da bıçak altına yatiiim diyor?
Soran+1 yılonun için değersizim galiba.
Soran+1 yılçocuğu olmayacağını öğrendiğim an ağlamadım bile sırf kırılmasın üzülmesin diye gizli gizli ağladım bağırdım çağırdım ama haberi yoktu. benim için sorun değil ya cidden olsun olmasın mutluluk öncelikti ama işte oda olmayınca olmuyor
- +1 yıl
Öyle de çocuk olmadan da tam bir aile olamıyorsun. denizin içinde bir çürük tahta üzerinde yüzüyor gibi oluyorsun. böyle vurdum duymaz kocaya da bu şekilde güven olmaz. her an, herşey beklenir. çünkü iradesi zayıf. aile etkisinde kalıyor. başka doğal çözümler hiç denemediniz mi.
Soran+1 yılbaşka çözüm yolu?
Soran+1 yılaçık ve net doktor çok çok az ihtimal Allahtan umut kesilmez dedi. ben eşime olsun tüp bebek olur oda olmazsa sperm merkezi dedim en kötü ihtimal evlatlık dedim ama kanımdan olmayanı istemem dedi.. ben herşeye katlanırken o bana bu cevabı verdi.
- +1 yıl
Tüp bebek olabilir. ama sperm bankası olmaz. onun için zor olur. bir başkasının şeyi ile. ama evlatlık olur. korunmaya muhtaç birini alıp büyütmek sevap, hemde evladın gibi olur. bence bunlara gerek kalmadan da olabilir gibi. çocuğunuz. dm den sana bir kür var basit ve maliyetsiz onu vereyim. faydası olur. bir iki metodla bu iş olabilir.
Soran+1 yılkür mü güldürme beni eşim daha doktorun verdiği ilaçları içmekten aciz.. kaldı ki küür. o kadar ilaç aldım ki ama içmedi verdiğim paralarla birlikte hepsni çöpe attım.
Soran+1 yılbişeyleri benim zorumda yapacaksa yapmasın zaten.
Soran+1 yıl… uçurum kenarına adım kala...
Soran+1 yılgeleceğin kaygısı var üzerimde
+1 yılYa direk bosancaksn ya da ucurum yani cocuk seviyormsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılEn son çare buysa eğer bence kimseyi dinleme, git mahkemeye müracaat et
00 Yorumla
+1 yılErkek tarafı hep kötü olmak zorundami... hep menfaat peşindeler kötüler
01 Yorumla
Soran+1 yılmesele erkek tarafı kız tarafı olmak değil insan olabilmek... ama malasefff
+1 yılBana kalirsa esinle aranda sikinti yoksa bosanma.. sevmiyorsan bosan.. prensiplerin uymuyorsa bosan..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye boşanamıyorsun böyle bir saçmalık yok ver dilekçeyi
015 Yorumla
Soran+1 yılinsan korkuyor
Cevap sahibi+1 yılNeden korkuyorsun?
Soran+1 yılgelecekten, gelecek olan sorunlardan, geleecek dedikodulardan
Cevap sahibi+1 yılElalemi neden önemsiyorsun zamanında evlenme dediklerinde evlendin sonuçta onlar ne diye hayatını mı karartacaksın bu aptallık olur
Soran+1 yılkesinlikle aptallık
Cevap sahibi+1 yılBence bir an önce işlemlerini başlat hayatına yön ver hazır çocukta yok kurtul bu insanlardan yazık etme kendine annemden biliyorum kadın neler çekti
Soran+1 yılgidişat o
Cevap sahibi+1 yılSen kabüllenmişsin artık bu hayatı kolay gelsin
Soran+1 yılen ufak bir patlama volkana dönüşecek
Cevap sahibi+1 yılKavrulanda sen olacan
Soran+1 yılkovulan? ben o kadar sancılı günlerden gçerken kovulnmak bana koymaz ki ben onları kovarım
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamışsın, patlayan volkanın lavında "kavrulan" sen olacaksın 5..10 yıl sonra kafana vuracaksın ama iş işten geçmiş olacak
Soran+1 yılkusura bakma yanlış anlamışım. böyle de kavrulan benim öyle de kavrulan benim. neden hep çok seven herşeyden fedkarlık yapanların başına gelir ki bunlar
Cevap sahibi+1 yılwww.instagram.com/.../
Sevgi her şey değil sadece bununla bitmiyor fedakarlık lazım empati lazım ve daha bir çok şey ilişki tek taraflı yürümez fazla taviz verirsen zararlı sen çıkarsın
Soran+1 yılkesinlikle. ve ben o kadar çok empati yaparım ki hatta gidip babama sordum baba dedim eğer benim çocuğum olmasa tedavi görmek istemesem diye evli barklı demem çarpar ağzına o tedavini olursun dedi. bir kız babası bunu diyen.
+1 yılCanim çok zor ya.. iyi düşün çocuk yokken ayrilmak en iyisi ama yinede iyi dusun tatlim
02 Yorumla- +1 yıl
@Zafer0909 belli olmaz o
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBosan direk bosan hiç dusunme
05 Yorumla
Soran+1 yılah öyle kolay olsa
- +1 yıl
Niye zorki hangi devirde yaşıyoruz tehdit mi ediyor kocan yani
Soran+1 yılbazen tvde çıkıyor ya boşanan koca karısını öldürdü diye iyi bak örnek al diyor
- +1 yıl
S. i. k. trsin gitsin iyi örnek almiş
Soran+1 yıl…. denecek başka söz yok
Çok ciddi bir sorun 😕
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama eşim ve eşimin ailesi böyle düşünmüyor
Kocan ne diyor bu konuda
07 Yorumla
Soran+1 yılbuna deli oluyorum ya kimse umursamıyoooorrrrrr
- +1 yıl
Zorda olsa burada iş kocanda bitiyor eğer seni seviyırsa sende onu seviyorsan kocan madaya yumruğunu vuracakki milletin ağzı kapanacak bak güzelim ben 22 yıllık evliyim çok badireler atlattık herkesin ağzından laf çıktı sonunda dayanamadım sesimi yükseltip masaya bir yumruk vurdum susmadı geteken dış kapının mandalları payını aldı bir dahada sesleri çıkmadı evimede giremiyor
Soran+1 yılkocam bunu yapamaz o sadece bana bağırıp çağırmasını bilir be abim. ah ah keşke yapsaydıııı da beni bu hale getirmeseydi.
Soran+1 yılistek gönderdim
+1 yılTecrübelerin sana hayatı öğretiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu konuda ki tecrübeleri öğrenmeye nereye kadar devam edicem
- +1 yıl
Hayatın sana attığı kazıklar yerine, sen hayata kazık atmaya başladığında öğrenmiş olursun.
Soran+1 yılyolum daha çok
- +1 yıl
İyi yolculuklar :)
+1 yılBoşa gitsin bu eziyet bitmez baska turlu
00 Yorumla
+1 yılEsinle anlaşıyorsan bırakma onu.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten zor bir durum ya... Anlıyorum seni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde aile rızası olmayınca geçimszlik olur
05 Yorumla
Soran+1 yılherşey aile rızası ile oldu
- +1 yıl
ama uyarı var
Soran+1 yıluyarı sadece düğünün 6 7 ay sonra yapılması içindi
- +1 yıl
doğru işte tanımadan tam aşk olmadan aile uyarısını dinlemeden acele işe şeytan karışmış yapacağın tek bişey kalmış!!!
Soran+1 yıltek şey...
Baska yere tasın bosanma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Esinle. konussan bunlari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocanı sevmiyorsan boşan çekilmez o hayat
00 Yorumla
+1 yılİyi düşünmelisin kocan ile konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılişin içinden çıkamıyorum
- +1 yıl
Sıkıntı psikoloğa git
Soran+1 yıltek başıma gitsem ne sonuç verecek ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kotu bir durum peki esinle aran nasil
013 Yorumla
Soran+1 yıleşimle aram çok iyi ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorum ama sanki herkes bende sorun varmış gibi davranıyor
Soran+1 yılailem her daim arkamda biliyorum bunu
Soran+1 yılbilmiyorum. dedesi kanser sırf kafam dağılsın diye dedesine baktım ya kendi dertlerimi bıraktım ve dedesine baktım ve şu an dedesinden bana enfeksiyon geçti ve kimse bunu önemsemiyor hadi hastaneye gidelim diyen yok salağım biliyorum ama işteeee
Soran+1 yılablam bile nasıl dayandın diyor ama işte insan bir şekilde dayanıyor
Soran+1 yılteşekkürler burası iyi
Soran+1 yılsadece fikir amaçlı.
+1 yılAilenle konuş bir an önce ayrıl gençliğini bitirme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılsen ipleri coktan karşı tarafa vermişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılgalibaaa
- +1 yıl
agırlıgı koysan islermi acaba
Soran+1 yılgeçti galiba o kısım
- +1 yıl
t. e. nhaya gelsene bişey dicem
Hazir cocuk yokken bosan ozaman
05 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum belki de milletin dedikodusundan
Soran+1 yılöyle tabi ki
Soran+1 yılöyle tabiki hayırlısı diyorum hep ama bilmiyorum nereye kadar
İstersn dertleşelm rahatlarsın istersen
00 Yorumla
+1 yılSorun eşinle mi ailesiyle mi
08 Yorumla
Soran+1 yılher ikiside
- +1 yıl
Birlik mi oturuyorsunuz
Soran+1 yılaynı kattayız
- +1 yıl
Evi taşısanız
Soran+1 yılborçla aldık kredisi var
- +1 yıl
Hmm. Eşin sanırım ailesine karşı seni savunsa söylentileri o kadar tskmazsın
Soran+1 yılbenim dememle beni savunacaksa gerek yok ki buna
- +1 yıl
Yok sen demeden seni düşünerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılisin zor sperm sayisi mi dusuk
05 Yorumla
Soran+1 yılçift taraflı varikosel
Cevap sahibi+1 yıldamarlarda sperm uretiminde sorun var o zaman ,
Cevap sahibi+1 yılhangi sehirdesin
Soran+1 yılank
Cevap sahibi+1 yılistanbuldayim sk sk geliyorum ankaraya , cinsel bozuklugu diger etmenleri etkiliyo mu?
+1 yılboşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm ama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle paylaş?
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim bunlar olurken zaten yanımda
- +1 yıl
En mantıklı yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılişin çok zor allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılEşini seviyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılNiye boşanamıyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılsebep yok ama insan ne kadar da olsa korkuyor
- +1 yıl
Ne mezunusun
Soran+1 yılüniversite
- +1 yıl
E ayaklarının üstünde de durabilirsin. Bu kadar baskıya köle gibi boyun eğmek neden?
Soran+1 yılsalaklığım..
- +1 yıl
Kocan delikanlı olsa zaten kendisinde olan bir sorunun karısına mal edilmesine izin vermezdi. Kılıbık ve ezik davranmış. Bir erkeğe yakışan sorunu kabul edip sorun benden kaynaklı diyebilmesi. Bu ayıp birşey değil, hırsızlık değil, adam öldürmek değil. Herkeste olabilecek bir sağlık problemi. Bunu bile söylemeye ezikleniyosa ayrıl gitsin
Soran+1 yılmesele bu kabullenmiyorr
- +1 yıl
Valla biri böyle bir suçu bana yıksa gider birini hamile bırakırdım. Al bak sorun bende değilmiş derdim🤣
Soran+1 yılerkek aklı der susarım
- +1 yıl
Valla bilemiycem artık
ÇOCUK var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yıleşimin olmuyor
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılHâlâ burda mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Soran+1 yılkütük çorum ama ank doğma büyüme
Cevap sahibi+1 yılPeki nasilsa cocugun yok. Akli basinda seni önemseyip deger verip koruyup kollayip sahip cikabilcek birini ister miydin?
Cevap sahibi+1 yılOrda misin?
+1 yılBoşver boşanma
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri