Bugün arkadaş sevgilisinden ayrılmış üzülüyordu. Eski bir kıyafeti denedi, sevgilisini unutup kıyafetin olmayışına üzüldü. Kadınlar niye bu kadar tuhafsınız? :// #Kontes
Kilo aldığı için en sevdiği elbisesine sığamayan kız mı yoksa sevgilisinden ayrılan kız mı daha üzgündür?
Bence sevdiği elbiseye sigamadigi için üzülmek daha mantıklı sevgiliden birlikte olmaya degecek biri olsaydi zaten ayrilmazlardi üzülmek söz konusu ise karşı tarafın gittiği aşikar kızın sevgisine ragmen gittiyse arkasından üzülmeye değmeyecek biridir..
Ben diyecektim tam ki detayda yazmışsın. Ayrılık dış etkenken kilo almak iç hesaplaşma yaratır mutsuzluk konusunda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilo bence daha üzücü bir problem. Bir çok şeyi etkileyen bir psikolojik yıkılma yaşıyorlar. Uzun süre düzelemeyip takıntı haline getiriyorlar daha çok kötüye gidebiliyor yani. Aşk acısı nedir ki. Kaç kez atlattım. Şimdi aklıma gelince gülüyorum.
Kadınlar her zaman tuhaftır anlasılmaz bakarsın bir şeye üzülürken diğer bir seye gülebilirler ama bence sevgilisinden ayrılan kızın yüreğinde daha büyük acı kalır
En İyi Cevaplar