Çok sevsede bir erkek gururundan barışmaz mı?

7 aydır birlikteydik. Benim aksime o daha kıskanç ve son derece inatçı. (Boğa burçlarının geneli böylee). Çok güzel anlar, çok güzel zamanlar yaşadığım onunla şu geçen 7 ayda. 3 yıl kimse yokken kimseyi sevmez ve kimsede beni sevmez diye düsünürken o geldi. Hep derim o benim şansım. Sorun şu, 4 senedir aynı sınıfta okuduğu bir kız arkadaşı var Eda. Çok güzel dostlar ailesi bile biliyor arkadasliklarini. Kizin sevgiliside var. Ama fotograf atmaya basladi Edayla. Kardesim dostum falan yazmalar. Deliriyordum gordukce. Kafa kafaya vermeler, dizine yatmalar uzun dostluk yazilari. Ona her seferinde kizdim.. Ne kadar kardesinde olsa o bir kiz ve benim sevdigim adamla bu kadar yakin olamaz dedi. Evde oturup sinirden agliyordum ama ona hep tamam diyordum iliskimiz 1 foto yuzunden bozulmasin diye. Neyse ayrilik konusuna geliyorum. Yaklasik 10 sneedir birlikte buyudugum bir dostum var Seckin. Ama tasindiktan sonra aramiz bir. miktar acildi 1 seneye yakin cok az konsuur hic gorusmezdik. Ta ki bu gecen ramazan grup yapilana kadar. Cocukluk arkadaslarimizin hepsi toplanmis bayramda bulusma ayarlayalim diye. Haliyle bizde Seckinle ozlem giderdik muhabbet ettik. Bayram gunu bulusma ayarladik. Erkek arkadssimada soyledim cikicam diye. O gun bir garipti izin aldin mi falan dedi aliyorum askin izin veriyomusun dedim tamam dedi gecti. O gun disari ciktim e cocukluk dostlarim fotograf cekmeyecek miyim? Seckinle fotograf cektik selfie. Kardesim benim yazdim paylastim. Bir öfkelendi bu sen bugun kimle ciktinda yazmada bilmme ne. Aciklama yaptim bak dostum o benim dedim kes falan dedi. Sen bunun karsiligini alicaksin dedi tehtit etti resmen. Ayrilicaksin benden haftaya dedi. Bende pardon ne yapicaksin dedim ürktümde biraz ihanet olmasinndiye. Bekle dedi bende Şu an bitiriyoruz bitir dedim oylemi dedi evet dedim bitti. 20 gun oldu konusmadik mesaj attim ozledim halledebiliriz gel dedim. Hayir gormek istemiyorum bitti ozleme dedi. 1 fotogrfla sildi resmen. Gururundan odun verip doner mi?
Çok sevsede bir erkek gururundan barışmaz mı?