Benim 1 ay önce bitti 1.5 yıllık ilişkim. Bundan önce hep ben taviz veriyordum bu sefer hiç taviz vermeyi düşünmüyorum hiç aramayı düşünmüyorum. Seviyorsa hatasını anlarsa arar özür diler kendini affettirmeye çalışır. 1 ay oldu çok da fazla bekleyeceğimi sanmıyorum en fazla 2 ay olduğunda artık önüme bakarım dönmezse bu iş tamamen kapanır gider.
37 Yorumla
Soran+1 yıltam tersiyiz. hep bn taiz verdim çıkardım kafama ama sevınce insan yinede umut bekiyo işte..
- +1 yıl
Beklenti içerisinde olman çok normal ben de geri dönsün isterim ama ben yeterince elimden gelenin fazlasını yaptım. Ve şuan o ne de olsa seviyor afedersin s.. s... gelecek diye düşünüyor. Ona bunun böyle olmadığını, yanıldığını hissettirmezsen geleceği varsa döneceği varsa artık o şansın da olmaz. Ayrıca sen kızsın bunu kullanmayı bilirsen bir adım önde olursun. Seviyorsa seni gerçekten senden cevap gelmeyince o yazacaktır. Belki bir ay belki 3 ay belki bir sene ama sen yazma o yazmazsa bitsin.
Soran+1 yılbende elimden geleni fazlasıyla yaptım. hep ayrıldı ben salak gibi gittim peşinden. 2 aydır hiç aramadım normalde olsa 10 kez arardım. kendisi bitirdi. şuan asker saçma sapan bir neden sanki ona ihanet etmişim gibi düşündü ama oyle bişy yok.
Soran+1 yıl2 ay oldu artık nolur bilmiyorum. teşekkür edrim yorumların için. :)
En İyi Cevaplar
valla bende uzun bir ilişki bitirdim 1 ay çok üzüldüm hiç aklımdan çıkmadı ama ondan sonra bir unuttum bir daha aklıma bile gelmedi erkekler böyle ya bıraktımı bir üzülür iki üzülür üçüncüde hiç üzülmez 3. kızda yani :D şu ana kadar 2 kız için üzüldüm artık rahatım :D 3. yü bekliyorum :D
00 Yorumla
bekle biraz arayabilir...baktn aramıyor nasılsn diye mesaj at...yeterlidr...
011 Yorumla
Soran+1 yılYok bn mesaj atmam. Durmdn facetn tas atiyo bana yook unutulanlar disinda bir degsklik yok. Hicbisymsin diye sarki paylasmis ustune inanki yzmis. Sana degmz yikl karsimdan diye sarki sozu flan.
Soran+1 yıloncednde ayrıldık hep bn attım ılk adımı alıstıı tabıı. gururumdan elım hııc tele gıtmıyoo ama o atsa atlarım yanıı o dercede özledim :((
- +1 yıl
canımmm ya :((( bırak o halde o da seni senn onu özledğin kadar özlesin...bu yüzden zaman vermeliyz ya..ama baktn zaman geçiyo dayanamıyonnn işte o zaman bir mesaj at ..gerisini ona bırakk...ister arar ister aramaz ki paylaştkları şeyler falan arayacak gibi gözüküyor..hayrlısı...
Soran+1 yıl2buck ay olduu :(( bakalım nolucak tşekkur edrım yorumların ıcın :))
Soran+1 yılevet asker. o asker olduğu halde aramıyo onun bana ıhtıyaacı varken gitmiş bir sürü kız eklemııs bıde yazdıklarınıı okuyunca işte sinirleniyorum. hersyee ayrılıyo askerdede ayrılınırmıkıı? oncednde ayrılmıştı 5 hafta yalvarttı resmen. değer vermıyo kısacası bana.:(
Soran+1 yılbu arada arkdşlık ıstegı yolladm :)
- +1 yıl
bak şimdi güzelim bu bir şans bazen kart oyunu oynar gibi düşün..evet kaybedebilirsin onu şimdi sana çok iyi olsa bile..ama şöle düşün sen onu seviyon ve bu ihtimalı gözününede alarak yola devam edebilir misi,n ... askeyken sen yannda olmak istemez misin ..yarın seni bırakma ihtimali olsa bile yannda olmak istemez misin...belki daha çok bağlanacakkçünkü o şuan yalnız ;)
Soran+1 yılisterim tbii. şuanda ondan nefret etmemıın tek sebebıde buu . ama emınm yıne ayrılıcaak. hersye ayrıldığı gıbı. hem mesaj atsam cevap bile vermez bılıyorum malımıı. gurur yapar ancaaa.
Aramiyorsa gururu degildir engel olan, sevmemesidir.
24 Yorumla
Soran+1 yılozman nıye hergüün faceten bakıyor.
Soran+1 yıliyide sevmeyen insan niye merk etsinki :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cok fazla surmez ama duygularindan eminsen sen ariyabilirsin birak gurur onda kalsin. Unutma askta gurur yoktur.
220 Yorumla
Soran+1 yılyok hep ben aradım ettim bu sefer ararsam kıymetimi bilmez yine ayrılır :(
Soran+1 yılyook yook dayanırım inşallah. 2 ay dayndım zaten.
Soran+1 yılhaklısın yaa. hakeettiğin fazla değer verdiğim için bukdr uzuluyorm zaten.
Soran+1 yılbildiğim kadarıyla ilk çıktığı benim :)) yani diğerleri takılmalıkmış :/
Soran+1 yılyaparmı yapaar erkek milleti :/ :))
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılseviyorumda kıymet bilen yok :(
Soran+1 yılhaklısın valla :(
Soran+1 yılhayırlısıysaa olur inşallah :)) ne olacağı belli olmuyor..
Soran+1 yılAllah razı olsun inşallah cümlemizn gönlünden gecen oluur
+1 yılkafasında bitirmiştir illa arıyacak diye bir şey yok
16 Yorumla
Soran+1 yılozamn nıye hergün faceten bana bakıyor. hala takipte?
- +1 yıl
baktığını nerdne bılıyosun
Soran+1 yılablasının face şifresını bılıyorum. ondan girip bakıyor.
- +1 yıl
bence bunu kendısıne sormalısın belkı cevap alırısn
Soran+1 yılgıcıklığından cevap vermez dıye dusunuyorum
- +1 yıl
bilemem herkese göre değişir cevaplar
O kadar meraklısın, sen niye gurur yapıyorsun?
Ara işte..
Ha, pardon bayansın ya sen hani.. Onu bekle sen.
Bekle bekle daha...
...
...36 Yorumla
Soran+1 yılyok alakası bayanlıkla falan. hep ben gittim peşinden bu sefer o benim için çabalasın istedim..
Soran+1 yılhaklısın.
Soran+1 yıl:)) hep bn aradığımdan kıymetimi bilmiyor.. normalde olsa arardım da..
- +1 yıl
bacım valla k.bakma bende koştum çok nişanlımın peşinden nişanı attı bende eşyalarımı aldım çıktım geldim bazen bir yere kadar koşar insan dahada koşamaz ben koşmak tan sıkıldım 6 ay oluyor ne oaradı ne ben zaten ben arayamamda hattını kırmış ne hali varsa görsün ben haklı olduğum müddetçe umrumda olmaz kimse.
Gururu için yaşayan biriyse ömür boyu aramaz. Aşk gurur tanımaz derler En büyük yalan budur
Gururunu ezdiğin biri onu ezene karşı öfke duymaya başlar kim olursa olsun. hisleride zamanla değişir.01 Yorumla
Soran+1 yılyok be ne gurur için yasayan brir falan değil. bana gelince hep gurrur arkadslarına gelince üzme kızı gurur yapma diye akıl verir.
her an dönebilir gurur yapsa faceden takip etmez sahsen ben herşeyden silerim
11 Yorumla
Soran+1 yılyok o faceten bıle sılmemııstı ben sıldıım
şimdi erkeğin evi 'a' olsun tekel bayide 'b' x=v.t formulunden,adamın v hızınıda biliyorsan çek t yi ordan işte sana bu kadar sure :))
06 Yorumla
Soran+1 yılaah bide anlasydıım şu işlemi falan :D
Soran+1 yılağzına içki sürmemiş biridir kendısı :))
Soran+1 yılhmm anladım. teşekkür edrm yorumlarn için :)
+1 yılasla aramayadabilir seni tamamen unutmaya calısyordur
02 Yorumla
Soran+1 yıluntmaya çalışıyorsa nıye hergün faceten bakıyorkii ?
- +1 yıl
bir yandan da merak ediyordur neler yapıyor diye tutamıyordur kendini sonucta yasanmıslık ve alıskanlık lar var ama belirli bir süre sonra facebook dan da takip etmeyi bırakır emin ol
bu gidişte unutturcan kendini ara hal hatır sor o şimdi asker canı neler ister :))
04 Yorumla
Soran+1 yılcanı neler ıster benı pek ılgılendırmıyo ama hergün faceme bakıyor unutmamıştır herhalde :)
- +1 yıl
kır şu ınadını ara yıne aynı tepkılerı alırsan zaten bıda arama tavız verme senı ıstemeyenı sen nıye ısteyeceksın kı bende cok mjcadele ettım ama olmadı olmayınca olmuyor :((
KISMET DEGILMIŞ MUTLULUKK UNUTMAYA ÇALIŞIRIMM BIR SEVENIM OLUR ELBETT SEVMESEMDE ALIŞIRIM POFFFFFFFFF değmez değse bu durumda olmazsın vede buraya yazmazdın boşwerrrr son şansını dene derım aşkta gurur olmas saçmalama :)))
Soran+1 yılyook ben aramaam o arasın sonra değersiz oluyorum.. olmazsada olmaz artık napalım hayırlısı derr otururum..
+1 yılErkeklet suclu olduklarini bilseler bile gururlarindan odun vermezler..aramasini bekleyip bosa zaman kaybetme ilk adimi sen at..tepkisine gore kararini verirsin
10 Yorumladenıyor olabılır.ben 1 saate arardım
11 Yorumla
Soran+1 yıl:O 2 ay oldu :O
ilişkinin bitmesine neden olan durumun ne kadar yaralayıcı olduğuna bağlı.
111 Yorumla
Soran+1 yılayrılcak bişy yoktu asker olduğundan abarttı birazcık
Soran+1 yıl2 ay
Soran+1 yılevet :( buyk ihtimal dönmicek..
Soran+1 yıl20 ay
Soran+1 yılteşeküür edrm yorumların için.
Soran+1 yılsaolasın. inşallah hepimiziin :)
mal işte
yolasım geliyor böylelerini iyi bende aramam hıhhh:D05 Yorumla
Soran+1 yılbende aramıyoom :D ama bı yandandaa içim içimi yiyor :(
Soran+1 yılşuan asker tesadüf falan yaratamamki :(
Soran+1 yılheheh :)) açmaz o telefonuda :)
+1 yılgurur değil o cesaretsizlik, aşkta gurur olmaz,
23 Yorumla
Soran+1 yılo yapıyoo hep :(
- +1 yıl
büyüdüğünde anlayacak, keşke diyecek, ama
Soran+1 yılbelkide demz :(
+1 yılben bitirdimse sildim demektir aramamı bekleyenler şuan köksalıyorlar
00 Yorumla
+1 yıl3 vakit 3 saat 3 gün 3 ay 3 yıl 3 asır ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılooooooo :)
- +1 yıl
;)
+1 yılbir ömür aramayabilir
00 Yorumlao aramazsa sen araa düşünüp durmaktan iyidir
09 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar hep ben çabaladım onun için o benim için bişyler yapsın istiyorum ama yook..
Soran+1 yılşuan asker.
Soran+1 yıl2 ay oldu ama :(
Soran+1 yılyoook saol..
Soran+1 yıl:))
ömünün sonuna kadar aramaz
00 Yorumla
+1 yılbittiyse niye arasın? ümitlenmeyi bırak
00 YorumlaSeven gurur yapmaz tatlim.arar merak etme.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay oldu artık bilmiyorum sevmıyormus demkkı.
Soran+1 yılasker ya şimdi okadr arayı uzatması sevmedıgı anlamına gelır herhalde.
+1 yıluzun bir süre aramaz
11 Yorumla
Soran+1 yılne kadr uzun süre :(
+1 yılHiç de aramayabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar uzun ilişki ?
025 Yorumla
Soran+1 yıl20 ay ama şuan asker.
Cevap sahibi+1 yılAskerden gelince arar
Soran+1 yıloooo ozaman arasa noluuur.
Cevap sahibi+1 yılNolurr ?
Soran+1 yılolmaz yani 10 ay sonra..
Soran+1 yılolmaz yani 10 ay sonrasında gelse nolcak hepten soğucak aramız eskisi gibi asla olamayız..
Cevap sahibi+1 yılNe olur 10 ay seven bekler sanıyordum
Soran+1 yıliyide askerdeyken beni yanında istemeyn biri ne biliyim. yoksa ölene kadar beklerım oda biliy bunu.
Cevap sahibi+1 yılona bakma sen askerliği biter ve seni n yanına gelir seni çok özler aslında ençok seni özler
Soran+1 yılşimdide oyle olması gerkmıyomu ya
Cevap sahibi+1 yılErkek biraz geç akıllanır pişmanlıkları genelde bunun içindir o sevgiliye artık geç kalmıştır
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılBen o haltı yedim 5 senelik sevgilim bana dönmedi sevdiği halde 2 senedir yalnızım biz yaptık siz yapmayın
Soran+1 yılhadi yaa :( Allah yardımcıın olsun arkadşım :(
Cevap sahibi+1 yılAmin sağol çok sıkıntılardan geçtim çok pişmanlıklar çektim diyeceğim bitireceksen tek kalemde bitirmenizi yoksa hiç kalkışmayın
Soran+1 yılya bitiriyor sonra pişman olup dönüyordu bnde salak gibi affettım hep. hiç bir zaman kesin olarak bitiremedik. ilk defa bukadr uzun ayrılıgımz.. 2 ay :(
Cevap sahibi+1 yılbizimde sizin kadarken 2 aylık bir ayrılığımız olmuştu :)komik işte böyle sonra insanların ilişkilerini dinliyorsun hep kendine pay çıkarıyorsun bizde böyleydik bizde şöyleydik ,hiç bir ilişki 4 4lük olmaz beklentilerinizi biraz kısın daha mutlu olursunuz
Soran+1 yılee sonra barıştınızmı?
Cevap sahibi+1 yılHayır barışmadık seviyor beni aynı zaman da benden nefret ediyor çok kötüdür birini hem deli gibi sevmek hemde bir tek ona karşı kin nefret duymak
Soran+1 yılaynen bende o durumdayım iyi bilirim
Cevap sahibi+1 yılKim ne derse desin seviyorsan vazgeçme
Soran+1 yılben vazgecmedimde hiç bir zaman bu çocuğun saçmasapan nednlerden ayrılmalarından sıkıldıım :( keşkee bişy olsada değerimi anlasa. ilk çıktığım bide ondan bukdr ustune dustum hiç bitmesn dıye uğraştım son olsun ıstedım..
Cevap sahibi+1 yılBir zaman ayrı kalmak ikiniz içinde iyidir ayırmazsa sizi bu ayrılık daha sıkı bağlar
Soran+1 yılbakalım öylemi olucak..
Cevap sahibi+1 yılzaman gösterecek
+1 yılsittin sene.
10 Yorumlaforever tabiki
00 YorumlaAra gitsin.
00 YorumlaZamanı belli olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ara
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?