Sonuclarinimi umursamuyorsunuz?
Mesela esiniz ayrilirsa bekar kalcak degil esinizi baska adamin kolunda cocugunuzu baska adamin evinde buyume ihtimali sizi korkutmuyormu?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aldatmadim ama aldatanin kendine gore bir bahanesi vardir psikolojikman sonuçta aldatmiş neden niçin sonucu değiştirmez asil eşi veya sevgilisi onu bildikten sonra neden affeder ☺onun bir cevabi yok
Cogu caresizlikten sanirim affeder kimse caresiz kalmasin insallah😊
Olabilir
Şeref yoksunluğu hangi bahaneye sığdırabilirsin.
Aldatmak şeref yoksunu kişilerin özelliğidir bahanesi olmaz bahane dediğin g? t gibidir herkeste bulunur.
Yas 39 yaziyor esinizi hic aldatmadinizmi? Kac yillik evlisiniz?
Eşimi hiç aldatmadım 2 sene evlilik yaşadım aldatıldım ayrıldım.
Yazik olmus Peki nasıl anladiniz aldatildiginizi?
Takip ettim yatakta bastım iki kadın bir erkek. Kadınla adam karı koca bu da üniversiteden sınıf arkadaşları. Aynı okulda öğretmenlerdi artık hiçbiri öğretmen değil sürünüyorlar.
sen doğrumu söylüyorsun? hayal ürününki bunlar?
Hayal ürünü mü? Memleket bunlar gibi karakteri bozuk haysiyetsizler ile dolu mahkeme kağıtlarını atayım istersen şeref yoksunu gör
geçmiş olsun ina böyle bir kadından çocuğunuz yoktur 😓
O bile olacakları bildiği için 4 gün yaşadı cennette bekleyen bir meleğim var. Allaha şükürler olsun
umarım benim meleğim anne ve babasıyla huzur içinde büyür
Aldatan biri sebep soylermi gadasi
Yakın bir tanıdığımdan biliyorumda ama aldatma yok genellide böyledir adam kadınla birlikte olmak ister kadın vucudum bozulacak saçım bozulacak diye vermez bu bir ihtiyaç oluncada erkekte kaçılmaz sona ilerler
Öyle kadınlarda neden evlenir anlamiyorum..
Ilgisiz bagirir cagirirsa
Bana karsi davranislari degisirse
Yatakta basim agriyo derse
Bende baska kariya piuuu ucarim 😂😂😂😂😂
boşada kon uctugun yere sonra donuna kadar alır bak maaşının yarışı gider sobelenirsen😂 benden demesi
Nolucak alla daha heycanli oluyo 😂😂😂😂
Tam bir huur çocuğu olduğu için aldatır başkada hiçbir açıklaması olamaz
Karım olmadi ama birkez sevdiğime ihanet ettim. Aradığım herşeyi bulamiyordum
Ozaman herseyi buldugun biriyle evlen aldatmaki emeklerin bosa gitmesin evlilik emek uzerine kurulur🖒
Haklısın ama herşeyi bir kişide bulma imkanı yok. Bunun yerine sevdiğinle ya da evlendiğin kişiyle yetinmelisin demeliydin
Ben asla yapmam öyle bişey
Sen yanliz bir adamsin saten sanirsam😅
Evliyim ama eşimle beni 1 sayıyosan evet öyleyim tekim :P :D
Bence eşine rumuzunu gosterme 😜
Affedeceğini bildiğim için aldatırım ;)
Ya oda yaptigini baska turlu hazmettigi icin affediyorsa?
Aldatmak karaktersizliktir
Yaş 41 yazıyor hiç aldatmadinizmi?
Yaşım 41 eşim ile 14 sene evli kaldım evlendikten iki sene sonra çocuk istedik hamile iken çocuğumuzu düşük yaptı ondan sonra rahim ağzı kanseri oldu tedavi esnasında yanlış kemoterapi sonucu hastalık ilerledi iki sene önce eşimi kaybettim bu süreç içinde asla aldatmadım
burdan soylenemez vardir sebebi
Valla bende bilmiyom evlenmedim daha
param var çünkü zenginim istediğimi yaparım
Sebep sadece para mı?
dırdır var bide
Çulsuz kal insallah diycemde onlardanda aldatan cok 😊 umarim cocuklariniz anne ve babasiyla buyurler
aldatmadım çünkü yok
asla aldatmazdım..
Arsız oluşumuz
Aynen 👍
Değişiklik seks
ne diyeyim ins karinizda degisiklik istemez:)
Evlimi sin yaşın kaç
Evliyim yaşım genc 😆
Kocan seni aldattı mi
Aldattığını sanmıyorum beni kaybetmeyi göze alamaz tabi yıllar sonrasını bilemem 🤔
Neden seni kaybetmeyi göze alamasın?
Sen aldattin mi peki
aldatmadım ama aldatilmaktan cok korkuyorum dul kalmaktan degil 😂 ben bulurum kocayi o bulur kariyi ama cocugumun babasiyla buyumesini istedigimden korkuyorum aldatilirsam ayrilirim cunku donusu olmaz.
Anladim. Konislmmi
Yatakdan
Mutlu etmiyodur
İlgi ve para şart
Yetmiyor
Sizin sebep doyumszluk yani
Aynen 😁
Umarim siz esinize yetiyorsunuzdur🤔
Yetiyorum sizede yeterim
Yabancı haram bir ten bana zilletten başka birşey vermez uzgunum bana yetmem mümkün degil😉
Helal olalum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar