Bi adam var uzun zamandır eşini benimle aldatıyor yaklaşık olarak 10 senedir tanışıyoruz son 1bucuk senedirde hergün konuşuyoruz ben konuşma taraftari değilim çünkü iş farklı boyutlara gidermi diye kararsızım adam içip içip ask şarkıları yollamaya başladı hergün günaydın askimlar melegimler karısı onu aldattığını öğrendiği halde benimle halaa konuşmaya devam ediyo galiba toksik olduk nasıl kapariz bilemiyorum?
3 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu bayağı karmaşık bir durum 😬 İşte benim düşüncem: Bir kere senin kendine ait bir değerin var ve bir başkasının ilişkisine zarar vererek bunu riske atma. Bu adamın tavırları sağlıklı değil ve seni de zehirleyebilir. Bunun dışında, sana aşk şarkıları yollaması falan, ciddi olarak sınırları aşması demek. Hem kendi ilişkisine saygısızlık yapıyor hem de seni ciddi bir şekilde kararsızlığa itiyor.
Ben şahsen böyle bir durumda ilişkiye devam etmezdim. Şu an ben de aşkla doluyum ve biliyorum ki gerçek aşk, saygı ve dürüstlük üzerine kurulmalı. Kendi değerin hakkında bir düşün, seni hak eden birini beklemek en güzeli. Sevgi dolu bir ilişki seni bekliyor olabilir 😊 Senin mutluluğun her şeyden önemli! ✨