@himalaya_ Ve bazen insana varligiyla bile iyi gelen insanlar olur hayatta... iyikim var dedigin. Safligiyla.. masumiyetiyle tatliligi ve minnakligiyla huzur veren.. Kimine gore bir dost... kimineyse sevgili... ama bana kardes olan. Kucuk kardesim.. iyiki dogdun.. iyiki varsin iyiki seni tanimisim. Kalbinin guzelligi... gozlerindeki isilti... sevgi dolu gonlun solmasin hic bir zaman. En guzel yasin kutlu olsun.. @mavi6 ablanla ortak kutluyoruz opuyoruz seni. Bizim papatyamizsin sen...❤❤❤❤
Yemin ederim gözümden yaş geldi çok mutlu ettiniz beni biriciklerim. Ne kadar güzel anlamlı satırlar bunlar çok mahçup oldum ne desem hiçbir şey bilmiyorum. Bu siteye ilk üye olduğum zamanlar hiç tanıdığım yoktu ilk arkadaşım, burada ilk tanıdığım kişi sen oldun, iyiki oldun, iyiki iyikim oldun. Sen tek iyi günlerimde değil, kötü günlerimde de yanımda oldum. Sana olan sevgimi hiç kimse anlamaz o kadar çok seviyorum ki seni sizi.. 💕💕💕 Çok teşekkür ederim iyikim 😍😘
@mavi6 hangi şarkıyı sevdiğimi ondan sordun demek :)) sen mavişim benim kısa sürede tanıyıp çook sevdiğim birisi oldun, iyiki oldun iyiki tanıdım seni bu yeni yaşıma burada sizinle girmek beni çok mutlu ediyor biriciklerim iyiki varsınız iyiki 😍😍💕💕💕💕
@ConTa_VolTa sen niye mani oluyorsun 😏 hem kendi ellerimle yaparim diyorum da diyor himoş iki pasta birden fena mi 😂😂 kisnetimi kapatma engek olma nigo 😂😂 @Himalaya_ sende olmasan yani pamugum hic bizi dusunen olmayacak 😏😂sisteme trip mi atiyorsun 😂😂
Kalbim ah poncik kalbimmm 😁😂 Ne iyi gelir kim iyi gelir 🙃 Minikamiz o bizim Nice Mutlu yaslari olsunn 💋😀💋 Nigo simdi himoslarda bol pasta olur gitsekmiki😈😂
Var Ve bazen arkadaş bazen sevgili tam çözemez derdi, tam derman olamaz bir çentik bir kuple eksik kalır hani. Orayı dolduran muazzam insanlardan tanımayı nasip etsin Allah. Gün gelir arkadaş Gün gelir en derindeki Ama Her daim hep aranan mutsuzluk düşmanı o über eşgale selam olsun. Üzmeyin kimseleri. Kalp önemli.
Doğum günü çocuğuna mutlu seneler dilerim, Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin.. Çocuklarım bana iyi geliyor bu ara.. ha biseyler eksik elbet! Onuda Allah'ın beni koruduğu şeyler var diyerek gecistiriyorum😇 Bı gün bı ilaç gelir elbet😇
Evet düşününce her şeye rağmen ilaç gibi bir okadar zarar veren var😀 Iyi doğdun diyorum bende kardeşe💜 Birde😏 aynısının tıpkısını istiyorum.. banane ağlarım ama😀
Ne mutlu sizlere bu kadar güzel dostluklar edinmissiniz ☺ Mevlam ayirmasin birliginizi.. Güzelliğin de ömrü bahtı açık olsun.. ☺ Bu yaşı ve bundan sonraki yaşları,, en güzel,, en mutlu yaşları olsun dilerim..
En İyi Cevaplar