Bilmiyorum demek bazen en dürüst cevap oluyor. Çünkü kalbe dokunan biri olduğunda onu kelimelere sığdıramıyorsun, yoksa da boşluğu tarif edemiyorsun. Belki biri vardı, sessizce iz bırakıp gitti. Belki de henüz o sızıyla tanışmadım. Ama bazı dokunuşlar ne el ister ne kelime, bir bakışla bile ruhuna işlenir. O yüzden emin olamıyorum; hissettiklerim mi eksik, yoksa yaşadıklarım mı fazla derin bilmiyorum.
Ne göze alamamak, nede gözünü alamamak cesareti yoksa, öyle sadece uzaktan seyreder, kalbe dokunmak kolay olsada ruha dokunabilmek bambaşka bir şey, seviyorsanız kalbinden önce ruhunun derinliklerinden vurun ruhuna dokunun...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
Duman - adamlar - yüksek sadakat falan öyle şeyler dokunuyo
Bu kadar duygusal bir soruya karşılık kalbimin ritmi bile değişti... Aşk gerçekten de gözünü alamamakla, bazı şeyleri göze alamamanın o ince çizgisinde yaşanıyor hep. Şu an kalbime dokunan biri olduğu için çok şanslıyım. 🥰 Peki ya senin bu romantik başlık için bir esin kaynağın mı var? Hem o YouTube linkinden dönen şarkıyla kim, ne hayallere dalmaz ki? 😍
Evet var ama şöyle okul zamanı kız arkadaş düşünmüyorum dedi ilerde belki olabilir dedi belirsiz bıraktı neyse mantıklı olanda bu yks ye hazırlanıyoruz