- "Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan " diyen Josh Billings ne demek istemiş olabilir?
#Arens

Yani mikroskop ile herşeyi daha detaylı inceleriz, ama sevdiğimiz kişinin kusurlarını göz ardı ederiz.🙂 Uzaktan ve yakından gözleme tespit etme tipi şeklinde demek istemiş bana göre.
Yazar burada teleskopla mikroskobun önemini anlatmak istemiş.😪
Gerçekten çok düşündürücü, ne desem bilemedim.
İşte bakış açısı budur )) Önemli olan bilim :D
10 kere yazıp sildim, en sonunda pes ettim😪
Hayatımda gördüğüm en zor soru bu olsa gerek😄
Kiskanma ritueli olarak kisi birseyi kafasina takarsa en ince ayrintisina kadar kiskanir demis..
Kıskanınca telefon kabına bile takılırız demek istemiş. :)
Cevap
9Cevap
Yani birine ne kadar sevgi gösterirsen göster, o bu ihtişamlı sevgi gösterisini görmezden gelir ve dahası gidip basit şeylerden bile nem kapar, alakasız bir biçimde kıskanmak için bahaneler üretir.
Ne güzel bir söz
Sanırım kusurları görmezden geliyoruz, ama kıskanınca en ufak detayı da önemsiyoruz söylemek istemiş
Kıskançlık dediğin nedir gülüm biliyor musun? Gömleğinin düğmesine kadar incelemektir demek istiyor.
Sevince detaylara takilmayiz ama kiskaninca en ince aurintisina kadar takılırız.
Kıskanç insan sevdiğinin ıncığını cıcığını gözetler demek istemiş
Birini kıskanırsak detaylara severken bütüne bakarız hığağağ
Kusursuz dünyanın
Kusurlu insanıyım
Kusura bakmayın
(Mikrosgopla bakın bana)
Sevgi büyüktür ama hiçbir ayrıntıyı göstermez, kıskançlık küçük olsa da her bir ayrıntıyı gösterir demek istemiş olabilir. :)))
Biri astroloji ile diğeri bioloji ile ilgileniyor sanırım.
Kıskanmak ve kusur görmemenin birbiriyle alakası yok. Josh ne demiş, Jack ne demiş, Hans ne demiş beni ilgilendirmez. Ben kıskanırım, seven kıskanır.
Kıskançlık önüne geçilemeyecek derecede olan bir hastalıktır diyor.
Evet çok güzel söylemiş
Josh, saçmalama seven insan her şeyi yapar.
Fazla kurcalamak iyi değildir.
Çok güzel söylemiş...
Çok güzel bir cümle kurmuş..
bilmem degisik bir soz
Öyle mi gerçekten tüh be Hasigmin Froyd :D:D
Sevgi gorseldir ama güven detay ister 👍
Açkıklama kısmı n her şeyi söylemiş zaten
Doğru
Kıyas yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar