Sevgilim tecavüze uğradı, ama şüphelerim var?

Ben kız arkadaşımla 1.5 senedir birlikteyim. Kız arkadaşımla kısa bir süre önce bir ayrılık yaşadık ama bir başkası yüzünden. 3 ay önce tanıştığı bir insan kız arkadaşıma tecavüz etmiş, çocuğun kendisinden hoşlandığını farketmiş fakat arkadaş grubunun dağılmaması adına çocukla normal bir arkadaş gibi davranmaya devam etmiş. Ayrılmadan önce sürekli ağladığını görüyordum. Suçluluk psikolojisi varmış gibiydi. Bir ara arkadaşına bu çocukla alakalı benle çok ilgileniyor ama sevgilimi çok seviyorum 1.5 senelik emeğimiz var sevgilimi bırakmam gibisinden laflar etmiş. Biz ayrılmadan önce çocuk bunu arkadaş grubuyla birlikte evine davet etmiş ve gitmişti. Ailesiyle olan eve gittiğini kesin olarak biliyorum. Çocuk instagrama kız arkadaşımla sarmaş dolaş birkaç fotoğraf attı. Yakaladım, saydım sövdüm ayrıldım oda bana çocuktan hoşlandığını söyledi. Ama o benim tanıdığım insan gerçekten değildi. Ayrıldıktan sonra mesaj attı cevap vermedim ama içim içimi yedi günler sonra bir mesajda ben attım. Olayı anlattığında çocuk kız arkadaşıma ormanda tecavüz etmiş. Ormana her zaman arkadaş gruplarıyla iftardan sonra gidip yürüyüş yaptıklarını, o gün arkadaş grubuyla olduğunu çocuğun birşey konuşucam diyip yürüyüşe gitmek istediğini ordada kıza zorla tecavüz ettiğini söyledi. Gitmeden öncede çocuk kız arkadaşıma tehdit niteliğinde insanların canını yakabildiğini söylemiş. Kız arkadaşım bu olayı yaşadıktan sonra çocuk ne dediyse yapmış, korkusu olayı benim duymammış. Şimdi ben bu olaya inanmalı mıyım inanmamalı mıyım? Kız arkadaşıma güveniyorum, o anı yaşadıktan sonra ne yapacağını bilemediğini söyledi. Çocuğa hep iyi yaklaşmış olanlar ortaya çıkmasın diye. Atılan fotoğraflara bakıyorum gülüşler hep samimi gülüşler. Kız arkadaşım bana sen hiç bağırmak isterken susturuldun mu, sevdiğinden vazgeçmek zorunda kaldın mı, ama olanları ispatlayacak hiçbirşeyim yok diyor. Çocuğa gereken cezayı veririm. Kız arkadaşımıda bırakmadım yanındayım. Kız arkadaşım isteyerek yapıp pişman olmuş olabilir mi
Sevgilim tecavüze uğradı, ama şüphelerim var?