Bir kadın/adam sevdin ama eğitim seviyesi senden aşağıda. Onunla birlikte olur musun?
Benim seviyemden aşağıda biriyle olamam
Benim için önemi yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsancıl olduğu sürece yüreğimde merhamet olduğu sürece dilenci de olsa evlenirim okuyup cahil bir zihniyete sahip çok insan var ama bir sürü de okumayıp aydın olan insan var herşey okumakla bitmiyor insanlık lazım kişi kendini geliştirmeyi seviyorsa birde yemede yanında yat
Adamin diplomasiyla ask yasamicam sonucda😂 ama söyle birsey de var ki, benim icin bir erkegin hedefleri olmasi, hirsli olmasi kendini gelisdirmeye calismasi önemli.. herkesin hayati ve imkanlari bir ne yazikki, o yüzden daha cok kisiline önem veririm o göre karar veririm
İnsanın kendini geliştirmesi ve özverisi önemli. Şahsen buna takılmam, takılan insanla da birlikte olmam. Odtü + Hacettepe bitirip evde 10 saat lol oynayan insanlar tanıyorum, her tarafı kültürlü olsa ne olur?
Herkes burada bol keseden sallamış ama görelim bakalım tıp ya da yüksek lisans mezunu bir kadın gidip lise mezunu bir usta ile evlensin..
Cevap
53Cevap
Benim için önemli olan kendini geliştiren ve aydın bir insan olması..
Karakter seviyesi düşük olmasın yeter...
Cahil insan herseyi bildigini sanır hatta onu da gectim senin yıllarca okuyul ögrendigin dogrularini sorgular elestirir burda ki egitim okul v. s anlamında degil insan kendini her sekilde gelistirebilir egitimi olmasa da olur ama acip bir kitap okumamis insanla yapamam
Aylak olmayan ailesini geçindirme çabasin da olan, bir birlerinin anlattigini anlaya bilecek uzlasimci zeka ve karaktere sahip olan, çocuguna ve eşine özverili sevgi merhamet dolu olan, bir eşin diploması sorulmaz. Çok yüksek lisanslılar var ilk okulu zar zor bitirmiş birinden daha cehalet dolu. Cehalet okul okunarak degil kendini geliştirerek geçer
erkekler özellikle , kıza aşık olduysa dünyayı görmez gözü ve alır kızı.. kadınlar ise böyle şeylere dikkat ediyorlar.
Eğitim seviyesi ile cehalet arasında bir ilişki olduğunu sanmıyorum eğitim seviyesi ilk okul olup türlü kitaplar okuyarak daha önemlisi okuduğunu anlayarak kendini geliştiren çok insan gördüm sorun olmaz bu ancak cahil biriyle 5 dakika aynı ortamda duramam.
ülkede herkes unıversıte okuyor turkıyede lıseden cok unıversıte var o halde okuyan kısılerde okusalar dahı dusuk bır egıtım verılıyor kalıtelı degıl yanı o yuzden ararım ama aa unıversıte okumus bende okudum olur bu ıs dıye degıl okumus ama eğitim seviyesi ne eğitim davranısa yansımalı
Her şey okumakla kazanılmıyor. Okumuşların çoğunu da görüyoruz etrafta. Okumamışlardan daha alt seviyeye inenler bile var yani okuyup da.. O yüzden gerçekten ama gerçekten kişilik çok önemli ha erkekte bir de maddiyat önemli
Okul olarak soruyosak direkt olarak evet. Lakin kültürel olarak bakarsak kültürel eğitime öğrenime hevesli olması lazım. Bu şekilde birlikte olurum ve kültürel öğrenimi için ben de yardımcı olurum elimden geldiğince. Karakteride bozuk olmamalı.
Durust Olun insanliga sozumuz yok fakat unoversite mezunu birisi tutupta ilkokul mezunu birisiyle anlasamaz hayata bakis acilari gordukleri cevreler filan birbirinden cok farklidir
Diploma anlamında düşükse olabilir ama cahilse ve öğrenmeye kapalıysa olmaz
Olabilir. Her okuyan karakter olarak adam olmuyor her okumayanda cahil olmuyor genelleme yapmamak gerekir...
Erkek için sorun çıkmaz ama kadın kendisinden aşağıda bir erkekle evlenirse illa ki zamanla sorun çıkar. Erkekler kendi dengiyle ya da kendisinden düşük birini seçmeli bence
neden olmasın? cok yuksek okullarda okuyup hâlâ cahil kalan cok insan var onemli olan kendini yetistirebilmesi karakteri otursun dusunce yapisi otursun olgun olsun yeterli
ben boyle kagıtsal seyler yuzunden dıploma suretı vs ınsanları kategorıze etmenın yanlıs oldugunu dusunuyorum egıtım her cehaletı de almaz. manevıyatına bakarım kısının onemlı degıl yanı.
Okumuş cahiller de çok var o yüzden , okumak değilde ahlakı daha önemli oturmayı kalkmayı insanlara kötü gözle bakmamayı biliyorsa kindar değilse benim için yeterli
Bu ülke benden eğitim seviyesi düşük insana oy verip milletvekili yaptı. Ama ben benden eğitim seviyesi düşük biriyle evlenmem. Zaten lise mezunuyum bir liseyi bitirmiş biriyle evlenmek benim hakkım.
Çok önemli benim için bu ha benim oturup felsefe falan yapacak değiliz benim yanımda kendini düşük hisetmesin yeri gelip fikir uyuşmazlığı yaşayalım. Benim kararlarım altında ezilsin istemem bu yüzden lise mezunu tercihimdir. Zaten bu devirde liseyi bile bitirmemek kabahat sayılır. Çünkü lise bitirmek önemli
Ve şu yüzden anne öğretmendir çocuklarına siyasi partilerin bizi sömürdüğü gibi sömürülmek iyi değil. Doğruyu yanlışı bilmesi iyi birşey. Nice okumuşlar var cahil diyenleri duyar gibiyim ama bu devirde eskisi gibi imkansızlardan okuyamadim devri değil. 5-10 sene önce desek amenna ama şimdi lise bitirmek iyi. Her zaman söylerim. Sırtımı dayadığım insan beni sevsin amenna ama kimsenin karşısında ezilmesin. İnsanlar lise bitirsin. şu an da ablam 37 yaşında güzel sanatlardan mezun olacak nerede ise. Ha bu arada orta okulu biri ile evlenir isem kendi okumak istemez ise açık liseden bitirmesini sağlamak benim görevim olsun. Kadınların okuma azmine hayranım.
Arada uçurum fark varsa içimde bir huzursuzluk olur. Açıklayamam da. Bir bahane üretir uzaklaşırım.
Ne alaka kişiyi sen eğitimi ile yargiliyamazsin sevgi aşk bunumu gerektiriyor eğitim şart mı olmalı ozaman ben hukuk okuyorum benden aşağı da eğitim seviyesi düşük biri ile hayat kuramammi veya hiç okumamış biri ile yolum yürümez mi sorularını seçerek paylaşın lütfen
Ben biyolog ve öğretmenim, eşim lise mezunu. Şuanda da üniversiteye hazırlanıyor. Kazanması için yardımcı oluyorum😊 okumanın yaşı yok, karakterli olmak için diploma da gerekmez.
Ben çok aşırı önem vermiyorum buna ama ailem bu konuda net. Benden daha aşağı bir seviyede olan biriyle olmamı istemiyorlar.
''Akıllı bir kadın bir aptalla mutlu olamaz.'' George Washington
Erkek olsaydım sorun olmazdı ama..
*yani eğitim seviyesi değil, akıl önemli.
Kadındaysa akıldan önce güzel huy önemli kanaatimce.
çok fazla tercihim değil çünkü bir noktadan sonra iletişim ve muhabbette ciddi sorunlar yaşanıyor kısacası o beni anlamıyor bende onu
İlk sevgilim BESYO öğrencisiydi sonraki imam-hatip ten çıkma açık öğretim öğrencisiydi adam olduktan sonra sorun yok
Geçici takılmışsın iste laf olsun diye
Ne olduğunu ne yaşanip bittiğini bilmeden konuşma
Kısacası haddini bil
😂😂😂 Allah’ın ergeni 😂😂😂😂
Hayır öyle demek istemedim ben tıp öğrencisiyim fen lisesi mezunuyum BESYO ve imam-hatip eğitim olarak biraz daha düşük seviyede. ben de seviye farkıni önemsemedigimi söyledim
Ergen ergen on yargida bulunan belli
Amin teşekkür ederim
Muhabbete bak nereye gitti 😂😂
Sevgilinin eğitim seviyesi ilkokul benim üniversite ama bir çok üniversiteli. arkadaşımdan daha bilgili, görgülü kendini yetiştirmiş
İsterse en kral üniyi bitirsin. Kültür ve aile eğitimi olmadıktan sonra bir şeye yaramaz. Benim için eğitim seviyesi asla önemli değil
İleride eşler arasında huzursuzluk çıkarabilecek bir durum o yüzden önemli kesinlikle iyi düşünüp hareket edilmeli.
Önemsiz benim için ben lise mezunuyum o isterse üniversite bitirsin o isterse birşeyler olur istemezsede kısmet
Önemli olan eğitim seviyesi değil insanlık seviyesi.
Univeriste görmüş insan olmalı, sonrası önemli değil
Sen önünden gecerken gördün?
Hayır. Iq su benden dusuk biriyle de birlikte olamam.
Önemi yok önemli olan anlaşabilecegine inanmak sevmek aşık olmak
Ben o hatayı bir kere yaptım benim hayallerim onun kinden büyüktü bir dahada böyle hata yapmam
Beyni cahil olamasın da sorun değil. Beyin cahilliği varsa isterse doktora yapsın ne fayda.
eğitim cahilliği alır, eşşeklik baki kalır. sözü ile benim için eğitiminin önemi yoktur.
Olurum önemli olan konuşmaları tavrı ve kültürü insan kendini yetiştirir
Okunyunca adam mı olumuyo. Adam olmak eğitim seviyesi ile bağdaştırılamaz
Neden eğitim almadığına bağlı. Sebebi durumsuzluksa problem değil ama kendi isteğiyle seçtiyse bunu büyük problem.
Benim için herhangi bir önemi yok. Seviyorsam ve seviliyorsam sorun olmaz benim için.
Olmuşluğum var bir süre sonra sıkıntı çıkmaya başlamıştı...
Çok düşük değilse olur tabi ki. Olmaz diyenlere şu soruyu sormak lazım, siz kendi altınızı istemezken sizin üstünüz sizi niye istesin?
Eğitim seviyesi sadece diplomayla alakalı olmamalı
Aile eğitimi ve terbiyesi sonrasında kendini geliştirebilme seviyeleriyle alakalı olmalı
Diplomayı almak kolay insan gibi insan olmak önemli olan
Adam gibi adam olsun , kibar olsun odun olmasın bunlar daha önemli
Eğitim seviyesi kâğıt parçası ile olmuyor ve çok orneklerini gördüm
İnsan olmayı bilsin yeterlidir. Bu ülkede tıptan mezun olup sokak ortasında kadına saldıranlar da gördük. O yüzden insan olması ilk tercihim.
Neden olmasin herşey eğitim mi insanlar anasinin karnindan dogar dogmaz mi birseyler ogreniyor sanki
Kendini geliştirmişse eğitim seviyesine falan bakmam
Benim için hiç önemli değil okuma yazma bilmese bile olur yataktaki tecrübesi benim için daha önemli 😄
Eğitim seviyesi pek önemli bir durum değil benim için önemli olan adam olması adamlık cinsiyet meselesi değil karekter veya şahsiyet meselesidir
Eğitim seviyesi düşükse olmam. Kendini geliştirmeye açıksa olurum.
He rokuyan adam olsaydı okuyanlarıda görüyoruz insanlık önemli olan gerisi boş kardeşim
Akademik eğitim seviyesinin yüksek olmasının doğruyu yanlıştan ayırt etmeyi sağladığını hiç görmedim
Ne fark var? Bunu bilinki bazı eğitimli kişiler, eğitimsizleri bile geçemiyor.
En azından üniversite mezunu olursa sorun olmaz karakteri güzel olsun yeter ki
formal eğitim her zaman gerçek eğitimi göstermiyor... ama formal olsa eğitim yoksa o da kötü... eğitim şart yani...
Neden olunmasın. Eğitim seviyesi değil kişiliği düzgün olsun
Bir çok faktöre bağlı ama pek sorun etmem gerçekten olacak biriyse
Davul dengi dengine çalar yüksek lisans mezunu bir kız ilk okul mezunu bir erkekle çıkması absürd
Olurum ne olacakki sonuçta ben onun ne okuduğuna değil bana nasıl davrandığına bakıyorum
Bence önemi yok anlaşabilelim sevsin beni ve karakteri düzgün olsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar