Erkekler minyon ve balık etli sevmesine rağmen kızlar neden zayıf ve uzun olmak isterler?

#minyonvebalıketli #büyükyorumcu #büyükyorumcusormaktadır

#minyonvebalıketli #büyükyorumcu #büyükyorumcusormaktadır

Minyon ve balik etliyimm ve yillardir ayni kilodaym bir kezz bile sorun etmedm :)) balik etli bayanlar daha hos daha cekici zayf erkek zayf kadin sevmem😉
Hep onlarla çıkıyorlar ve gözler
Kişi kendini nasıl beğeniyorsa öyle görmek istemesi çok normal değil mi? :D
Fsntazi oksun diye ahshahaaa 😂😃😄
teşekkür.
Cevap
5Cevap
Demek ki neymiş kadınlar kendilerini sevmek için de böyle şeyler yapabiliyormuş. Erkekleri takmıyormuuuuş.
Bende minyon ve balıketliyim gayette memnunum halimden.. Türk Lokumu diye bir tabir vardır😃😘
Adriana lima kısa ve balık etli değil ama bütün erkekler onun için yanıp tutuşuyor... 😒
@Burakatan öyle öyle :))
@Burakatan 1.50 boyunda ayva göbekli bir kıza da aşık olma olasılığın benim hostes olma olasılığımdan daha düşük diyim ben 😅😅😅
@Burakatan olala mamamia vay anasını paçalardan romantizm sızıyor 😅😅😅😅😅
Demekki erkekler ıcın degıl kendılerı için isteyebolıyolarmış bazı şeyleri. Herşeyi sizin için yapmıyorum sokun kafanıza artık kendınızı nımetten sayıyosunuz 😏😒
minyon isen önüne ne konduysa onu kabul edersin, uzun ve zayıfsan en iyisini :)
tecrübelisin galiba
Minyon olduğum için uzun ve zayıf kızlar daha çekici geliyor
1.50 :)
Evet ben hiç uzun kızlara minyon denildiğini duymadım
yanlış anlamışsın
www.tdk.gov.tr/index.php
Seninle tartışmaya girmiycem sonuçta sanal alem ve çevremde ki insanların dediğine bakarım replike ☺️👍
minyonluk sadece kısa boylu olmakla olmaz minyon olman için kıs a boylu olmalisin ve çok zayıf olmalisin böyle minnacık ele avuca sığan bişey olması lazım yüzünün küçük olması lazım. örneğin 160 boyunda 45 kilo kız minyondur.160 boyunda 60 kilo kız şismandir
şu balık etli kızların kıs a boylu olduğu için kendilerini minyon sanmalari çok komik
kim uzattı
bir geldik bu ne böyle 😅
eşşeğe altın semer vurmuslar eşşek gene eşşek amaan
bende mınyon değilim uzunum ve halimden son derece memunum
Bu konuda gerçekten psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum sevgilimle aramda 30 cm var resmen ben hem kısayım hem de kilom var :/
173 ve 63 kiloyum belim ince ama kalçam var bende çok takıyorum
Uzun ve zayıfım. Halimden de memnunum. Bana ne erkeklerden. Beni seven böyle sevsin.
Çünkü erkekler için değil kendimiz için yasiyoruz
Cunku minyon ve balik etli sevdiginiz yalan
Ben kendim nasıl istersem öyle olurum
Öyle mi severlermis :)
Erkeklerden bize ne hey allahım
Şimdi beni sevmiyorlar mı 😡
Evet 😒
Bence bu fiziksel görünüşe göre olmamalı
Böyle bir genelleme yapılamaz
Resimdekilerin boylari kac
Kızların göbekli severim demesi gibi birşey
Kendimizi öyle görmek istediğimiz için olabilir mi