Kocam beni terk etti ve bosanma davasi acti, sizce geri doner mi?

Merhaba arkadaslar.
Biz gecen sende esimle cok severek evlendik. Yaklasik on aylik evliyiz, evliligin ilk gununde beri tartismalarimiz oluyordu, kocamin kafasina tak etti Ve iki ay once Benden bosanmak istedigini soyleyip evi terk etti. Iki aydir ayriyiz Ve yuvami kurtarmak icin elimden gelen ne varsa yaptim, yalvardim da. Ama Adam ne aradi ne sordu hic bir ses cikarmadi ayrilicaz dedi baska bir sey demedi. Kafasinda bitirmis olayi kararimdan donmem diyor. Bir kadin var demeyin oyle bir sey yok. 04/09 mahkememiz var. Iki ay sesiz kalayim diyorum belki hatasini anlar, esim cok inat bir insan. Artik sevmedigini soyledi telefonda ama ayrilma dan bir kac gun once cok seviyorum diyodun. Cinsel sorunlaromiz vardi o yuzden beli terk etti, y'a biz birbirimizi cok seviyorduk arkadaslar ne yapmalayim hayirlisi diyorum ama yazik bir kac gun sonra bir yilimizi kutlicaktik ama kim seyi dinlemiyor bana tamamen sirt cevirmis... cevap bekliyorum sizden
Güncellemeler
+1 yıl
Bosanmak tan vazgecirmek icin her yolu denedim ama o diyorki sen degismezsin, artik umudum kalmadi diyor, Ve cok cirkin bir sekilde terk ediyor. Onu pisman etmek istiyorum dogrusu en iyisi sesiz kalmak midir? Erkekler yardim edin
Kocam beni terk etti ve bosanma davasi acti, sizce geri doner mi?