Sevgilim iyi birisi ama sevmiyorum?

Biliyorum tek çaresi ayrılmak ama nasıl ve ne zaman yapacağım. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ve hiç yüzyüze görüşmedik 2 aydır falan ikimizinde olduğu bir whatsapp grubundayız ve yakın bir arkadaşımın kuzeni. Beni sevdiğini arkadaşım söylediği için bir süredir biliyordum ama bana belli etcek şeyler söylemiyordu ve ben hiç bir şey hissetmediğim için açılmasını hiç ama hiç istemiyordum. Dün gece whatsapp grubunda arkadaşımın söyledikleriyle vs gaza geldi çıkma teklifi etti. Beklemiyordum o yüzden şaşırdım. 10-15 dk cevap vermedim ne diyeceğimi bilemedim. Ama iyi niyetli ve saf birisi olduğunu onun kuzeni olan arkadaşımdan biliyorum. Üzmek istemediğim için ve onun heyecanlı olduğundan haberim olduğu için kabul ettim. Ama sonra düşününce keşke kabul etmeseydim falan dedim. Eğer uzun zaman geçerse bana daha çok bağlanabilir ama 2 gün sonrada doğum günü var. Doğum gününü üzgün geçirmesini de istemem ve ona bunu söylemeye vicdanım el vermiyor ama uzatıp daha çok acı çektirmeyi de hiç istemiyorum. Beni görmek için olduğum şehre geleceğini falan söyledi ama bahaneler bulmaya çalışıyorum. Sevmiyorsan kabul etmeseydin diyeceksiniz beni kötü birisi olarak düşünmeyin ama o sırada kafamın allak bullak olması, gruptaki arkadaşların komik olduğunu sanarak yaptığı baskı, onun üzülmesini istemediğim bir arkadaşım olması mantıklı düşünememe sebep oldu. Lütfen bir yardım edin 😫
Sevgilim iyi birisi ama sevmiyorum?