Sevgilimi pek beğenmiyorum, hayallerimdeki adam değil ama çok da düzgün biri. Ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle sizdem ricam bana ön yargılı yaklaşmamanız sevseydin tipini dert etmezdin gibisinden laflara katılmıyorum. Her genç kızın hayallerinde kafasında oluşturduğu bir erkek modeli var. Sevgilim çok iyi biri ama hayalimdeki erkek modeline hiç uymuyo. Kültürlerimiz farklı aile yapılarımız farklı. En kötü durum ise çocukla buluşucaz yakın zamanda ama ben buluşmak istemiyorum başta çok istedim kalbimin sesini dinledim çünkü ama mantığım ağır basmaya başladı beklentilerimi karşılamıyo beğenmediğim biriyle bir ömür geçirmek istemiyorum yarın öbür gün standartlarıma uyan birini gördüğümde onu üzmekten korkuyorum. Bunların haricinde annem yok babama kardeşime eve ben bakıyorum sorumluluklarım var üniversite sınavını kazanamadım ama tekrardan giricem ciddi hedeflerim var ona vakit ayırıcam derken ders çalışmayı ertelerim diye korkuyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ondan ayrılmak zorunda olduğum için üzülüyorum ağlıyorum ama ben buyum değiştiremiyorum fikirlerimi onunla ilgili hayaller bile kurmuştum çok heyecanlıydım kafam çok karışık ama şu an ne yapmam gerek bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık
Sevgilimi pek beğenmiyorum, hayallerimdeki adam değil ama çok da düzgün biri. Ne yapmalıyım?