Abaza değilim lakin ülkemizde ki erkeklerin büyük çoğunluğunun abaza olduğunu da inkar etmiyorum. Abazanın önde gidenleri. Ülkemiz için erkekler konusunda ön yargı var ki haklılar da eleştirenler bir şey diyemem çoğunluk böyle çünkü. Ben bu abazalıklarının sebebini şu sebepten görüyorum anne ve bananın yeterli ilgi, alaka ve eğitim verememesinden. Çünkü ağaç yaşken eğilir. Zamanında gerek dini gerekse normal eğitimini iyi verseler bireyler ülkemizde ki erkekler bu kadar çok abaza sayısı olmazdı. Abazaların suçlusu bir nevi aileler aslında ama tek aile sorumlu değil hadi ailenden bir şey öğrenmedin belli yaş ve olgunluğa gelmesi lazım 18-19 da hadi en kötü askerden dönünce. Kendi kendini düzeltmesi lazım insanın ama yapmıyorlar ben bakıyorum siteye olsun çevreme olsun adam babam yaşında neredeyse iş yerinde bile yanımda çocukça hareketleri var orta okula giden yeğenim bile öyle çocukça hareketler yapmıyor.
İçimde yaşıyorum ben 😂 hayatımda biri olunca ölümüne sadık olurum hayatımda biri yoksa da yeri gelir birinin bişeyine tutulurum sonra geçer yeri gelir başkasının. Ama kimsenin duygularıyla oynamam kimseyi zorlamam rahatsız etmem yapım bu benim de kız kardesim var 2 tane onlara yapılmasını istemeyeceğim şeyleri başka kızlara ben yapmam
Vala Zeyno ne diyeyim insan demeye dilimizin varmadığı yaratık dolu etraf kendi annesine kardeşine tecavüz edenler var ne diyim ki daha başka Allah esirgesin o tip insanlardan
var :D ben değilim :D bu konuda vicdanım son derece rahat :D genellemek yanlış olmuş bence :D sana hep abazalar denk geliyorsa kabahati birazda kendinde aramalısın.
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, ama hırsızım hiç mi suçu yok?
Dokunmadim diye bıraktı kız arkadaşım ikinci... Daha da sevgili olmadım. Abaza değilim. Ayrıca aklı fikri cinsellikte olan kızlardan uzak durururum. Ayrıca inceliği aşktan sevgiden önce cinsellikse uzak dururum. Cinsellik geçici anlık aşk ve sevgi baki tabi karakter meselesi.
Görsele sesli güldüm 😂😂 Abazalık herkeste var bence bay bayan, bunu kabul etmek lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaftalamaktan vazgeçin artık Erkek doğası gereği çok eşlidir Abaza mabaza değil Onu da siz çıkardınız zaten Çok eşli Bu kadar basit 2 kelime zor değil Çok - eşli
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şimdi biz de evlenmek isteyen kızlara motor damgası yapıştırsak hoşunuza gider mi? Ha söyleyin bakayım? Gider mi?
En İyi Cevaplar