Dusunun beyler sevgilinize kufur ettiniz ama o size karsilik vermedi hanimefendi bir sekilde sustu.
Ileride pisman olur musunuz
Ileride pisman olur musunuz
Pişmanlık bir insanın yaptığı işi yapmasaydım düşüncesidir...
O erkek "-Böyle yapmasaydım" diyebiliyorsa elbette pişman olur.
Peki ya o erkek küfürü hak görüyorsa?
cut.
Belki ufak tefek hakaretleri hakettim ama anama atlamasina hic gerek yoktu !
Bu konuda sende haklısın.
Ama biz onun açısından bakıyoruz şu an, o kendine hak görüyor mu bunu görmüyor mu?
Bilmiyorum
O halde pişman olabilir de, olmayabilir de...
Demek ki pişman olsa da olmasa da o kendini affettirene kadar eyvallahın olmayacak.
Yok kardesim affetmicem
Tekrar görüşeceksem pişman olurup yahut sevgilimse ayrılmışsak ve ben küfr etmişsem bitmiştir pişman olmam zaten ayrılmışız :D
Laf agizdan bir kere cikar
Orasi oyle
Cevap
7Cevap
olur ve o an olmasada bu muddet sonra affet der.. tabi dedigin gibi sesini cikarmassa
Eksik kalsin o* cocugukopek olsn pesmde yeter bana.
Anneme kufretti lan.
Bende ona ederdm ama anneye kufur edick kdr serefsz dglm ben.
O bir donsunde iktidarsiz diye yayicam adini
Hele bir donsun :)
https://i.hizliresim.com/ozrGbk.png
Ona boyle bisy yazsm donunce
pişman olmuş gibi davranır ama olmaz doğasında vardır bir daha eder sonra :(
Bir anlık bir harekettir tabiki pisman olur olmazsa zaten o sadce erkekdir adam degil.
ben pişman olmam çünkü bir kıza kolay kolay küfür etmem
Oluyorlar emin ol.
Ciddimisin cok kotu kavga ettik ayrildiktn snra ve antideptesan ictigmle alay etti :(
Canm sen hanımlığını bozma er ya da geç hatasını anlayıp özür diliycek denenmiş bişey güvenebilirsin.
Sustum zaten gikim cikmadi
Dönüyor canim anneme ve bana 5 sne önce küfürler yagd i ran adam süt donmus kedi gibi döndü. Ama burada sorun sen kendine böyle bir şeyi yedir ebilir misin? Ben asla yedremiyorum Altından bile yapılsa gözüm yok artık. Bir insan namusu için yaşar. Senin namusuna dil uzatan kufur eden bir erkegi kabul edersen o zaman namusunu sorgla derim.
Olurum
Kodu bozuk o adamın
Olur
Hm :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar