Mini etekli kız canımdır
Kapalı kız kalbimdir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir kadının zihniyet önemli hocam. Ne kapalı kadınlar gördüm, ahlak namına bir şey yok. Bide ne açık kadınlar tanıdım, ar edep namusuna çok önem veren..
Yani bir kadın kapalı ise ahlaklı açık ise ahlaksız diye bir şey yoktur bana göre. Ahlak içtedir. Kimde olacağı bell olmuyor. O yüzden kadınları açık kapalı diye ayırmam.
Ahlak gönülde bitiyor evet hocam güzel söyledin :)
En başta insan olsun hocam
Katılıyorum hocam :)
Mini etekliden gözlerini alamazlar kapalı kızları tercih ederler muhtemelen
Teşekkürler :)
Ricalar hilsmmoon )
Hayırlı günler
Kalp ne zamandan beri etek boyuna bakar oldu?
Eig senindir :D İşte aradığım cevap mükemmel mükemmel :D
Akıl da bu yüzden var zaten: Kalbin görmesine yardımcı olmak için
Valla bende mini etek giyen kızları sevmem, ama mini etek giyen kıza aşık oldum :D
Teşekkürler Soran. :/ 😅
Ricalar cevaplayan :D :D :D
Eşler bir birine ''özeldir'' eşine özel bir bayan elalemin erkeklerinin dikkatini ve cinsel arzularını etkileyecek giyinimleri ve uygulamaları kamuya açık alanda'da uyguluyorsa ne ayrıcalığı ve özelliği kalır?
Cevap
63Cevap
Kapalıları neden bu kadar kötülediniz merak ettim açıkcası, sonuçta her erkeği veya her kadını bir tutmadığımız gibi kapalıları da bir tutamayız herkes genelleme yapmış. Açık kapalı farketmiyor insan olsun yeter ama kıçına kadar da etek giymesin, orasını burasını açmasın bu ülkede.
:D :D İşte toplumun nabzını tutuyorum
Kesinlikle. Genelleme yapmak, dini karalamak hoşlarına gidiyor.
Size huri var bize niye nuri yok hesabı oldu bu.
Zihniyet önemli anacım zihniyet. İnsanları giyimle ayrıştırmayın,
Açık beyfendiler tercihim ahhasjjxgksx
Beyler dekolte verirse kabülümdür gibi oldu ahahah :D
Haklısın ayrıştırmalara karşıyız :D Bütünleştirici tavırlar takınmalıyız :D
Bir kadının bir erkekle hayatını birleştirmesini sağlayacak çöpçatanlıklar vs gib ihaha
Öyle değil be. Takkeli şalvarlı tipler olmasın yani. Erkeğin kapalısı da o oluyo bence dkndjd normal giyinsin dekolte mekolte bize ters
AHhahah evet örneğindeki gibi oluyorlar :D
Şalvarlı oğlan şalvarlığı gelinle tanışır ve kader birbirlerini bulmalarını ve mutlu yaşamalarını sağlık :D :D :D
Normal giyinsin tabi ne aşırı marjinal ne de aşırı klasik takılısın :D
Eşler bir birine ''özeldir'' eşine özel bir bayan elalemin erkeklerinin dikkatini ve cinsel arzularını etkileyecek giyinimleri ve uygulamaları kamuya açık alanda'da uyguluyorsa ne ayrıcalığı ve özelliği kalır?
Kişilik ve karakter ayrıdır, hakkıyla örtünen ve kişiliği ile karakteri iyi olan bir eşi Allah ve Rasülüde Tavsiye Eder Eş olarak tercih edin diye 2 cinsede..!
İnsan olan beyni olanı tercih eder.
Aklı tek bir yerine çalışan, uçkuru düşkünleri için mini etek ya da kapalı farketmez nefes alması yeter.
Ayrıca mini etek ve baş örtüsü arasında ne gibi bir fark görüyorsunuz da bu soruyu sorma ihtiyacı hissettiniz?
2 metre kumaş farkı var
Gerçekten mi, ciddi olamazsın? Onun dışında ben pek fark göremiyorum siz görebiliyor musunuz? Tercihlerimizi kumaş boyuna göre mi yapıyoruz?
Patatesin üzerine ketçap mi sıkarsıniz yoksa mayonez mi sorusu gibi olmus. Bence giyme tarzı kişisel birşey ben genel olarak karaktere yoksa kıyafet bir bez parçasından ibarettir. Karakter insanı örten en güzel kıyafetir. O yüzden sonucu etkilememek için iki şıkka da oy kullanmayi düşünüyorumm tabi farklı düşüncelere de saygımız var herkes hayal ettiği birileriyle beraber olmak ister. Teşekkür ederim
Yakışanın yakışanı giymesi kadar güzel birşey yok bence. Şimdi düşün 120 kg olan ablamız ya da 70 yaşında teyzemiz mini etek giyse ne olur. (Hayal bile etmeyin :) ) Kimisi varki kapalı giydiği zaman insanın aklını başından alıyor illede baldır bacak görmek etkilemez insanı. Kimisi de varki mini eteğiyle adeta kuğu misali ortalarda geziniyor.
anket seceneklerı eksık hocam kapalı kız nerdaaa :D
oraya bıde sunu ko :D
http://i.hizliresim.com/Q2ZzGV.jpg
Ahahhaa kapalı kızı gözlerinizde canlandırın diye koymadım :D
Ahahah evet herkes kendi bilir :D
Kapalı kız deyip ahlak gösterisi yapanlar mini eteklilere en çok bakanlar taciz edenler tecavüz edenler üstelik bunu kendine hak görenler
Kapalı kızlarsa dini bahane edip o örtüye neler neler saklayanlar
Ben muhabbet ederken önyargı geliştirmeden dinliyorum ve beyin kimdeyse onu seçiyorum
Zeki , cesur ve atatürkçü güçlü bir kadın dünyaya meydan okur😉
:D kesinlikle hocam
Kapalı açık diye ayırt etmeyelim de.
Ahlaklı kız iyidir 😊
:D :D Tamam birleştirelim ayrıştıranlar utansın
Notr yani hic tanimadigim biri olsa modern olani secerdim. Aslina bakarsan elbise degilde icindeki onemli birde karsimdakine neden baktigim onemli fiziksel yapisindan dolayi mi ilgileniyorum yoksa fikirlerinden dolayi mi?
Mini etekli kizi diycem olmuycak ben erkek deilim 😂
Erkek olsan mini etekliyi seçerdin :D
Hahahah he onu seçerdim 😂
Ben kararsızım :D
Karar ver o zaman😂
Yakında kararımı bir basın toplantısı düzenleyip açıklayacağım :D
Çok aminnn😂
Tabikki hic birinii cinsiyet tercihi anlatabiliyor muyum 😂😂
Anlatabiliyorsun ahaha
Hayır anlamıyorum neden bu genellemeler? Ben kimseye demiyorum mini giymiş bu kızda vardır birşeyler, ha genellemeyse benimde demem lazım.
Bir çoğu kapalılar açıklardan kötü diyor bu insan kapalı diye hata yapamazmı? Yaptı diyelim bu onun hatası dinin değil!!
Ortası olsun mini abartı ise sıkıntı okadarda gevsemedik sapık cok orta hallide giyinebilir zor birsey değil
Evet ortası iyi olur hocam
Açık olan bütün kızlar mini etek giyecek diye bir şey yok kendine yakıştırdığın her şeyi giyersin bu mini etekte , pantolonda , kapalı olmakta tercih meselesi
Sizler namusu bacak arasında mı arıyorsunuz. Bırakın kadınların ne giydigini size ne ya
Kapalıları sevmem. Amerikan futbol topuna benziyo bazıları
sen ona da benzemiyorsun
Dedi peçeli dindoş
Kapalisi acigi yok bu isin yuregi guzel olsun insan olsun deger kiymet versin ve bilsin 😊
Bence bu kişiye göre değişir. Bence önemli olan ruhu insanlığı düzgün olsun.
Ne fazla mini etekli, ne fazla kapalı. Ortası mümkünse.
Kalbim hangisine meylederse. Bu noktada da karakter önemli kıyafet değil.
utanması arlanması hayası olan allahdan korkan kadın zıynetını salyalı agızlar ıcınde gostermez!
Kapali olupta kasar olanda var. Acık olupta kapalidan daha müsluman olanda. Burda giyinisden cok karaktere bakma lazim birazda
Kıyafetine bakıp birini tercih edecek olanlar direk mağazasına gidip kıyafeti satın alabilirler. Kızlara yazık etmeyin...
İkiside bana uygun değil erkek olsam ikisini de istemezdim
Edep, adap, ahlâk canımdır, kalbimdir.😊❤
Güzel söyledin
İnsan olsun da önce beyni yerinde olsun başka bir şeye gerek yok
Kapalıları görüyoruz öyle kapalı olacağına çıplak olsun iyi
Ahlakı iyi karakteri tam olsun acik olan da kapanır, eksiklerde tamamlanır
Erkek olsaydım miniyi seçerdim 😁😁
Lezb*yen olabilirsin içinde kalmasın.
için gidiyo sandım öyle yazınca
Peki İskoç erkeklerden mini etekliyi mi tercih edersin uzun etekliyi mi?
Kapalı da olabilir çok açık olmadığı sürece başıda açık olabilir benim için sorun yok yani :)
Aşk seçim yapar mı? Peki bu ayrıştırma niye? Kapalı olanları o kadar kötülemişler ki herkesi bir tutmak aynı kefeye koymak neden?
Mini daha iyi cunku gercek kapali yok bu devirde bari tam acik olsun
Kızlar pek tercih alanım değil 😁
:D :D Erkeklerden açık olanı mı kapalı olanı mı tercih ederdin
Puhahahah a
aslında kapalı olup ta neler neler yabanları gördüm mini etek giyip te pek bir şey bilmeyeni de gördük
Kapalı kızları kalbinize almadan önce ifşası var mı bakın beyler her yerde videoları dolanıyor
kapalı olsun sadece soyunması gereken yerde soyunsun
Kimi beğendiysem onu :) kıyafet önemli değil. Finalde nasılsa hepsi çıkıyor.
bu konuda oy kullanmak yanlis bence bu zamanda bence kapalı kızlarin zihni mini etekli mini etekli kızlarında zihni kapalı...
bunu bilemexzsin hepsi deme
iyi ben diyiym de benim zihniyetim mini etekli değil merak etme :( ;(
evet ve sanane
Bunun etek boyuyla alakalı olması ne kadar kötü ne kapalı insanlar biliyorum neler yapıyooo ne açık insanlar biliyorum ne kadar hanım
Kapalı kız da veriyor açık kızda değişen bir şey yok hangisi insansa onla çıkarım jrjrjd
Kapalı olup saman altından su yurutenlerden olacağına açık daha iyi bence
Ayrı bir türden bahseder gibisib
@theologist attı türden bahsetmiyorum açık olanlar en azından kapalılar gnu namuslu görünüp her boku yeniyorlar ve o örtüyü cazibe için takıyorlar erkekler kapalı kutuları merak ederler onlarında hoşuna gidiyor. anlatabildim mi
Genellemek tehlikeli bir tercihtir. Bilim bunu der. İdeolojik saplantıların seni haktan, hakikatten ayırmasın, bayağı yapmasın.
O dediğin şeyleri yapan her iki cenahtan (açık, kapalı) da insan gördüm. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki tesettürün hikmetini anlamış hanımefendiler gördüğüm insanlar arasında yoktu.
takılmak için mini etekli,
evlenmek için kapalı (tabi gösteriş için kapalı değilse)
Bacağı olan giysin de gerisi beni ilgilendirmez 😂
Ahahha
Mini etekli kızın zaten vereceğini düşünür ama kapalı kızların saklayıp gizli tuttukları şeyi seksi bulurlar
Ahlaklı olmadıkdan sonra kapalı olsan ne ?
Katılıyorum hocam ahlak önemli bir değer
Kapali olsun ya. basortulu olabilir çarsafli olabilir , sadece ben goreyim geri kalan yerleri
İşe alırkenmi hocam😀
Evet ahaha
fazla mini olmasa da etek kadına yakışır ve erkeği cezbeder
İkisi de umrumda değil 😄
Ahahhaha
Benim için hiç giymemede olur yani
sapık olduğunu bu kadar belli etme
ben olmadığı için mesele yok demek ki olmuyorum
bu arada baya sapıkmışsın bunu kanıtladığın içinde sağ ol
yok sen onu diyorsun ben insanlara zekasıyla muamele ederim anladın mı?
o ağzımın suyu değil kusluktur ve bana göre para kağıt parçasıdır kaç defa para yyırtım gelip bana zenginler dürüstür deme senin gibi insanlara inanmamak tercihim ha birde unutmadan git sözlükten anlamlarına bak yakışiıklı dedin ya ben senin gibi insanlara başka bir şey diyorum ama neyse işim var başka bir şey var mıydı?
birdehiçbir iyi, iyi oldduğunu söylemez fakirler sapık değildir sadece parası senden azdır abartma bu kadar gerizekalııııı
beklemekle yetin
la lo aniyo na hayır no altı dilde hayır anlarsın artık
istersem on dillede yazarımm ben öyle kolay kolay anlaşmam kimseyle malum ortalık gerizekalıyla dolu
google yanlış çeviriyor haberin olsun
ingilizce de denedim yanlış çeviri yaptı ibrahince ve koreceyi arapçayı hiççç yapamaz hinntçeyi demiyorum bileeee
iyi biri sadece koreli olsan değişebilirdi.
aslında kız olmanda gerekirdi knkm olman için maalesef
Arkadaşlar özelde konuşun sürekli ileti geliyor :)
pwki
@eylemnur11 Anlayışınız için teşekkürler hayırlı geceler :)
özelden yazabilirsin
Kapalıların çoğu mini eteklilere bedel
Seksi olanı ve mizahı iyi olanı bir de ek olarak güzel gülebilir
Ahlaklı kız tercihtir.
Ne düşündüğüne bağlı ama nasıl bakarsan bak güzel olan kız derim iyi olan iyi kalpli olan. Yoksa malzeme kötü olsa mini etek giymiş açılmış kapanmış önemi Yok
Giyiniş değişebilir onun için kim kalbindeyse o
erkek değilim tercihim yok...
Ulan ikisi de değilim ben kız değil miyim ya
Yarı acik yani ;)
Kapali bayanlar hoşuma daha çok gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar